|
|
| נשלח ב-17/10/2004 08:57 |
|
| |
חברים יקרים,
אין ספק שההתנתקות היתה צפויה אולי לא כל כך מוקדם אבל צפויה ועוד איך צפויה אין מערכת פוליטית שקולטת את אנשי השטח שלה היא הרי זקוקה להם בסיבוב הבא.
אבל בכל זאת צריכים לשים לב לפרטים הקטנים של איך מתנהלים הדברים ובעיקר על ידי מי ופה צריך לבדוק האם אכן ראש המועצה החדש מנהל את הדברים או שמא הוא מתנהל ע"י אנשים אלו ואחרים.
בבורסת השמות כל יום עולים שמות מסויימים ולמחרת הם נעלמים וכך זה חוזר על עצמו בשבועות האחרונים מס' פעמים אבל אם נתייחס למציאות ברגע זה לפחות באופן רשמי קיימים אך ורק שני שמות והם : 1. יעקב ילוז = נהג 2. אביגדור אוחנה = עוזר בכיר. וכל האחרים מבינים לאט לאט שהם צריכים לחזור למציאות היום יומית שלהם.
כך שכל ההימורים על אנשים כאלה ואחרים חזקים יותר וחזקים עוד יותר שילובים כאלה ואחרים הם בגדר הימור בלבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2004 20:28 |
|
| |
גיוואלעד נכון שזכותו של צביקה כהן למנות את מי שבא לו. אבל שיהיה גבר ולא יזרע אשליות ותקוות שהוא לא מתכונן לבצע. הוא הבטיח שכולם יוכלו להכנס אליו ללשכה בכל עת ובכל שעה הוא עבד על כולם שאצלו יהיה היימיש ולכן האנשים הלכו אחריו באש ובמים. אני לא יודע אם באמת הוא עד כדי כך העיף אותם אבל אם זה נכון העובדות שמתוארות כאן אז בעיני זה פשע. אין שום מקום בעולם שחודש אחרי הבחירות ראש המועצה בועט בכל האנשים שעזרו לו ומשליך אותם מכל המדרגות ולעומת זאת הוא מקרב את כוח החסידים שנלחמו בו.
הרי מה זה אומר על האישיות שלו. שהוא רכרוכי וחלש אופי. הרי החוכמה היא לא לבעוט ולהתעלם אלא להודות ולהתייחס יפה ולמרות זאת להסביר שג'ובים כרגע אין.
מה החוכמה בלבעוט באנשים שעזרו לך כמו בכלבים? זה חוכמה? זה בסך הכל ניבזות עלובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תוקן על ידי - הגרשז - 17/10/2004 20:35:12
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2004 20:55 |
|
| |
סיכומם של דברים!!!!!!!!!!!!!!!!!
כבר לאחר עשרים ימים שבהם צביקה כהן מכהן כראש המועצה אנו מתגעגעים לימי צורי.
לא רק שצביקה כהן לא עמד בסדרת הבטחותיו לבוחר אלא שמיום ליום אנו נמצאים בנסיגה מתמדת מהדברים הטובים שהיו בזמנו של צורי.
1. בעיית נוער השוליים מחמירה מיום ליום ומגיעה לכדי אלימות יומיומית בין הנוער והתושבים. ככל הנראה הטיפול בנוער שהיה ע"י צורי, הופסק ע"י צביקה.
2. כנראה שצביקה כהן שם לו למטרה לפתור את בעיית האבטלה הארצית (ולא המקומית) וזו הסיבה שצביקה מעדיף עוזרים ומנהלי לשכה מחוץ ליישוב, כדוגמת "אביגדור אוחנה".
3. שני עובדי מועצה (י.ש) ו (ר.ל) שערקו חודש לפני הבחירות לצביקה כהן, נמצאים כעת בנסיגה מתמדת ואחד מהם אף פוטר מעבודתו ע"י צביקה כהן, וזאת למרות הבטחותיו של צביקה כהן מלפני הבחירות כי הם ישודרגו למשרות רמות.
4. צביקה כהן מצטייר בעיני פעיליו כפוליטקאי קטן, בכך שמיד לאחר הבחירות זנח כליל את כל צמרת פעיליו מלבד טרבלסי.(שגם בלי צביקה הוא יכל להיות מסודר כי "בש"ס הוא חוזר במשך כמה שנים" כדבריו).
5. הטיפול בענינו של משה כהן הסבתניק מזכיר במידה רבה את חכמי חלם.
אם אכן צביקה כהן רוצה להצליח בתפקידו או לכל הפחות לבלום את הנסיגה המתמדת כבר בעשרים ימי כהונתו, מן הראוי לו לשתף את צמרת מפלגת ש"י בקבלת ההחלטות.
אין ספק שנוכחתו של צביקה הרבסט בסביבתו של צביקה כהן תתרום לו לקבלת החלטות טובות יותר, ולבלימת הנסיגה שכבר קיימת.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2004 21:03 |
|
| |
דברים כדורבנות!!!!!
עד עכשיו האיש הזה מתגלה ככישלון מוחלט ואכזבה גדולה!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2004 21:45 |
|
| |
כנראה שצביקה כהן קיבל את הצעתך וזימן את צביקה הרבסט לישיבת עבודה על הרכבה של הקואליציה בה דרש צביקה הרבסט במפגיע להשאיר את כח בחוץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2004 22:57 |
|
| |
לפי מה שנראה בינתיים צביקה כהן עובד על כולם בעיניים בצורה הכי ממזרית שיכולה להיות.
הצבעתי לו ועבדתי לו ואני מודה ומתוודה. הבן אדם עבד עלי ועלינו בעיניים. הוא מגלה מהר מאוד את הפרצוף האמיתי שלו שנראה (לא נעים להגיד אבל ככה הוא נראה...) כמו בעל בסטה ממוצע מטבריה חסר נימוס וכבוד....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2004 23:35 |
|
| |
שמוליק שטיין הוא לא יו",ר אגו"י באלעד
זה או משה יו"ר רשת הגנים
אושמוליק גרוסמן יו"ר דגה"ת בבית המרא
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2004 00:18 |
|
| |
רב השכונה,
אהלן וסהלן.
מיותר לציין, שהאשכול הזה כולו, מוקדש לך... 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2004 07:49 |
|
| |
הבנתי 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2004 10:02 |
|
| |
מה הפסדנו?
"הנה ימים באים נאום ה''"
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2004 17:05 |
|
| |
נהוג לתת 100 ימי חסד לנבחרים.
מרנן ורבנן אף הצהיר לא מכבר שהוא יתן לצביקה 100 ימי חסד.
אז מה קרה?
הוכח שגם אתה מרנן מהזן שמבטיחים ולא מקיימים!
אוח אוח אוח
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2004 18:58 |
|
| |
אני עדיין מחקה לשמוע בשורות טובות מכיוונו של הראש הנבחר.
האם ילך שבי אחר הצהרותיו המקוממות של הרבסט ולא יצרף את כח לקואליציה...
והאם בסופו של דבר יכנע לתכתיביו של הרב גרוסמן בכל הקשור למינויים בלשכה ומחוצה לה, או שיביא כהבטחתו המפורשת אנשי מקצוע לכל תפקיד!
סה טו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2004 20:49 |
|
| |
שיננא,
ראשית, עובדתית, לא זכור לי שהבטחתי לעשות זאת,
אך לגופו של עניין, אני מאחל אך ורק הצלחה לראש החדש, שכן הצלחתו, היא בעצם הצלחת כולנו.
כמובן, שאין זה מונע ממני לדווח על העובדות וההתרחשויות, כהוויתן.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2004 22:30 |
|
| |
80% אחוז מתושבי העיר עשו טעות.
ורק אני הייתי החכם היחיד שצפה את זה מראש?!
צדק לכל!
תוקן על ידי - צדק_לכל - 18/10/2004 22:32:00
|
|
|
|
|