בית פורומים אחרדים-אלעד

צביקה כהן מציג: "ההתנתקות"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/10/2004 23:00 לינק ישיר 

אני לא חושב שטעינו כי לא היתה אלטרנטיבה. אבל אם באמת צביקה ימשיך בדרך של השטיקים והקומבינות הוא יהיה זה שיפסיד הכי הרבה כי בבחירות הבאות הוא יעוף על טיל כמו קריספל.

חבל שהוא לא לומד את הלקח מקודמו בתפקיד....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2004 23:29 לינק ישיר 

שלום לחברי הפורום הנכבדים {להוציא את מרנן} שמח אני להצטרף אליכם אבל ראשית לפני שלב ההתרגשיות תגובתי למרנן :צר לי שערוותך נחשפת לעיני כל אולי אתה לא יודע אבל ישנם שתי אנשים שונים אחד מהם הוא משה שטיין והוא יו"ר גני אגודת ישראל והוא לא מהאוכזבים אלא מהאמכזבים וד"ל והשני הוא הרב שמואל שטיין שאומנם נלחם רבות למען צביקה כהן ואמנם עדיין עם דגש על עדיין לא הובטח לו דבר כמו כן שוחחתי עם ידידי אפי שטרן שהוזכר בין היתר ולדבריו הוא לא ביקש כלום ולא קיבל כלום וכל שירבוב שמו לכתבתך לא מוסיף לו כבוד כמו כן בהכירי אותו הוא ימשיך בפעוליתיו הברוכות לתושבי העיר ואולי יסלח לו ע"י כך הפשע של הבאת כנופיית דייגי טבריה לעירנו ולעצם העניין רק שתדע ששרבוב שמות על ידך גורם לנזקים לאנשים המדוברים ע"ע הרבסט קצבורג וכל הנ"ל ועל כגון זה נאמר הנפרע מחבירו בסתר נפרעים ממנו בגלוי הא דרך אגב שמך ידוע לי אך כיון שעדיין אני שוקל אם יש צורך לבזות אותך ברבים או שניתן לך לבזות את עצמך כי אתה עושה את זה הכי טוב לכן אניח לך לעת עתה חלומות נעימים לכולם וסליחה על הבוטות בפעם הראשונה לא הצלחתי להתאפק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2004 23:48 לינק ישיר 

א. אוי-ויי, הכיצד אוכל להציג את פני???

בחיאת חבריקו, אז כתבתי מוישה במקום שמוליק או להיפך. ביג-דיל...

ב. כתבת: "שוחחתי עם ידידי אפי שטרן שהוזכר בין היתר ולדבריו הוא לא ביקש כלום ולא קיבל כלום". ס"צ.

צפלינל'ה יקירי, סבר נא את אוזני, היכן כתבתי ולו ברמז שהוא ביקש מש'ו?

מה שכן עסקתי, הוא בתחושות האכזבה והזעם הרוחשות מתחת ומעל לפני השטח, בקרב פעיליו המרכזיים של צביקה לאור "התנתקותו" הטוטאלית מקבוצת הפעילים האנרגטית הנ"ל, שליוותה אותו לאורך כל הדרך.

ג. אל תהלך עלי אימים.

כבר ניסו לעשות זאת גדולים ממך ("קטנים ממך", לא נראה לי שיש בנמצא...),
וכשלו!

ד. טול קורה מבין עיניך.

טרם שהנך מעיר לי על שגיאתי המינורית, תקן נא את שגיאות הכתיב הרבות היוצאות תחת מקלדתך.

אקווה שבהמשך הדרך תלך ותשתפר.

בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2004 00:03 לינק ישיר 

מרנן רגישותך הרבה רק עוזרת לי להבין שאתה אומלל וברגע שימונה פסיכיאטר למועצה אתה תזכה להיות מלקוחותיו הראשונים .
כמו כן אין לי עניין להתעסק איתך גדולים כקטנים ניסו אך אני אינני מנסה אני פשוט יודע שבבוא הזמן והעיתוי שמך יתנוסס לעיני כל
וסתם לידיעה שגיאות כתיב במחשב הם דבר נפוץ שגיאות ידע לא כל כך אך כולם טוענים שאתה עוף מוזר {אישית אני מעדיף אותך על האש} וכנראה שכולם צודקים.
עצה טובה יש לי לסיום העימות הראשון והאחרון ביננו {אין לי פשוט זמן להדיוטים} לא כל מה ששומעים מחברי הסניף צריכים בריצה להעביר לפורום אני מקווה שהמסר הובן לך ותזהר מהקטנים ע"ע יצחק שמיר נפוליאון וכ"ו
ביי ידידי עשה חיל ולא במכנסיים {הנקמה מתוקה כשהיא קרה}

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 00:08 לינק ישיר 

הופה. אתה הולך ונעשה גרוע מהודעה להודעה.

כעת אתה לגמרי לא קריא?!

האם עבר עליך מש'ו בדקות האחרונות?

בכל מקרה, כפי שכבר כתבתי, יצורים מוטנטים שכמותך לא עושים עלי כל רושם.

היה שלם ידידי, חשוף את מה שבא לך ואיים על חבריך/אשתך/הוריך/משפחתך, מי שתרצה...

עלי, זה פשוט לא עובד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2004 00:24 לינק ישיר 

קם לי מתחזה אני מבקש ממנו להצהיר שאין ביננו שום קשר משפחתי עסקי חוץ מאשר קשר חברי כמו עם כולם (סליחה, כמעט עם כולם). וד"א מרנן מה זה התוקפנות הזאת. לא מתאים לך לאבד ככה את העשתונות. אני מאוכזב פשוט איבדת את הרסן.

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 00:33 לינק ישיר 

צפלין המקורי זה שהניק שלי דומה לשלך רק אומר שהשתדרגת
סליחה על הגניבה הספרותית ונכון אני מצהיר אין ביננו קשר עיסקי חברי ידידותי מה שתרצו אבל בטלפטיה אני אתקשר איתך. היה שלום. בקרוב תגיע רחוק ותהיה צפלין 30 אולי. תודה על עזרתך לגבי מרנן אבל אין צורך הוא עושה לנו את העבודה הכי טוב שאפשר לילה טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 00:35 לינק ישיר 

שאלה לחברי הפורום:

"האם זה נכון שגיוואלעד הוא אחד מ. פ. שמתיימר להיות דובר (ראש) המועצה הבא עלינו (מקווה שלטובה)"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 00:39 לינק ישיר 

צפלין10,

מודה באשמה, אני טיפוס תוקפני למדי.

כזה הייתי, כזה אהיה וטוב לי עם זה!

צפלין20,

נו,

אני מצפה בקוצר רוח.

אמרת שתחשוף, איימת וניסית לסחוט!

מה קרה לפתע?

"השתפנת"???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2004 08:20 לינק ישיר 

תגידו השתגעתם??????
כולה אינטרנט
על מה יצא הקצף, זה פשוט לא להאמין מה שקורה כאן.
אני לא נטיף מוסר אבל בחיית ראבעק מה זה!!!!!!!!1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 12:11 לינק ישיר 

אם מישהו חשב שימים טובים מגיעים לאלעד הוא טעה.
מחרחרי המריבות והמחלקות, שרווליהם מופשלים עדין.
העולם חוזר לקדמותו, צביקה כהן נכנס יפה לנעלים של קודמיו בפן החברתי. היתה תקופה של צביקה טרום הבחירות. היא הסתיימה, יש עכשיו תקופה של צביקה המלך, או כך חושב להיות. כולם אותו דבר.
יש כנראה משהו בכסא שמשנה את האדם.
חכו, ימים באים, והשמייח יחד איתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 16:34 לינק ישיר 

אדון פרויקטור

אתה משקר ב"מקלדת נחושה" ומוליך שולל את ציבור החברים

אין לי ולא היה לי כל "ניק" נוסף.

אתה שקרן ונבל

ולכם החברים/ות בפורום ובכל האשכולות

לי, "קורא כפייתי" יש ניק אחד בלבד

כל ניסיון להדביק לי ניקים נוספים הם שקר וכזב

והמטרה, הרי, מאוד ברורה... וד"ל

המשך יום טוב לכוווווווולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 20:30 לינק ישיר 

קוראכפייתי אני לא יודע אם גיוואעלד זה אתה. אבל אני כן יודע שתמיד אתם אומרים אותו דבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2004 07:58 לינק ישיר 

*** סבלנות רבותי סבלנות.

מה אתם לחוצים רק קצת סבלנות והכל יגיע אל מקומו הנכון.

ראש המועצה החדש שלנו נמצא בסך הכל 10 ימים בתפקידו בפועל, וכבר אתם מצפים שבהוקוס פוקוס אחד הכל ישתנה ? התאזרו במעט סבלנות ואז תראו כי הכל בשליטה מליאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2004 08:33 לינק ישיר 

גוואלד או ....

תואיל נא בבקשה לעדכן את החברים האם זה נכון שסופית קרוייזר הולך להיות מנהל הלשכה של צביקה ולמעשה חוזרים לתוכנית המקורית,
אגב, המינוי הזה על פניו נראה הטבעי ביותר שיכול להיות וקרוייזר בלט מאוד מאוד בתפקיד זה במערכת הבחירות מה גם שהוא מגשר על כמה קבוצות בעיר וד"ל.

למען הסר ספק אין לי שום קשר ישיר או עקיף לר' קרוייזר וכל היכרותי איתו היא בכך שראיתי אותו כמו כל תושב אחר בעיר במערכת הבחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > צביקה כהן מציג: "ההתנתקות"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.