בית פורומים עצור כאן חושבים

הגבלת כתיבה בפורום למורשים (הודעת ניהול)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/10/2004 11:23 לינק ישיר 

אריק,
לולא מסתפינא מרודפי האיקונים הייתי שולחת לך אייקון ירוק ומחייך.

כך או כך, לדעתי השאלה היא לא האם נכנס מי שאין תוכו כברו, אלא מי המחליט בשאלה הזו (כן כן, השאלה היא שאלת הסמכות, ולא שאר ירקות).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2004 11:32 לינק ישיר 

שחרית,
אני חייב לסטות אך יש וורט חסידי נפלא בנושא תוכו כברו ואיני זוכר מי אמרו.
בימי ר"ג נכנסו לבית המדרש דווקא אלו שאין תוכם כברם, כי אלו שתוכם כברם אף פעם אינם בטוחים שתוכם כברם ולכן נשארו בחוץ, אולם בימי ראב"ע גם אלו שתוכם כברם נכנסו לבית המדרש, ודפח"ח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2004 11:37 לינק ישיר 

לא, אריק,

זו לא סטיה,

אדרבה, לענ"ד זה לבו של העניין!

גם עתה יש לא מעט אנשים (וראה זה פלא - בעיקר נשים) שעוקבים בעניין אחרי המתרחש בפורום, אבל נמנעים להגיב, בדיוק מתוך מה שהעלה הוורט היפה שלך.

הפעולה המצערת של ההנהלה תרחיק את אלה עוד יותר. נמצאנו שרויים עם אלה שאינם נבוכים ואינם מרסנים את עצמם ומפסידים מפניניהם של הביישנים (והביישניות!).

אני קוראת למנהלינו היקרים והאהובים לחזור בהם מן היוזמה החדשה ולחדש ימינו כקדם.

תוקן על ידי - שחרית - 24/10/2004 11:41:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2004 11:44 לינק ישיר 

אחרי שוטו הרשה לעצמו למתוח ביקורת על ההחלטה, אף אני מרים קול נגדה.

כשדיברנו, במרתף של לדרמן כזכור, בנושא הזה, אולי האפלולית של הנרות האפילה יותר מדי.

גם אני סבור שראוי להשאיר את התר הכתיבה המלא בתוקפו.

ושחרית (ואריק)

אצבע ירוקה מונפת (אין לי איקונים)

שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2004 12:10 לינק ישיר 

מיימוני,
היו שם נרות שחורים? שופרות?
המחיר של הפתיחות הוא סובלנות לדברים שאנו חושבים שהם שטויות.

תוקן על ידי - אריק123 - 24/10/2004 12:46:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2004 12:47 לינק ישיר 

גם אני הקט מצטרף למוחים כנגד סגירת השערים. מעצמי אני יודע שכאשר אני נדרש לפנות למאן דהוא כדי לקבל אישור כתיבה, לא פעם אני "מוחל טובות" ומוותר על הטורח; חבל שנפסיד כך כותבים טובים. אם ישנם ניקים שיש צורך לחסום (ולטעמי, מדובר במקרים נדירים ביותר) ניתן לחסום גם מבלי סגירת הפורום; ממילא איני משוכנע בתועלת שבדבר, שהרי קל להיכנס בניק אחר. לגבי עיגון אשכולות חשובים, בהחלט יש לכך מקום; מצד שני, אשכולות חשובים בד"כ מושכים קהל (כדוגמת אשכול האזוטריקה של מיכי), וממילא הם נשארים במקום כבוד בדף הראשון. מה שנחוץ יותר, אולי, הוא הגדרה מהודקת יותר של תחומי הדיון הרלבנטיים לפורום וגבולותיהם, שתעוגן בחוקת הפורום ותאפשר להימנע מגלישה לאשכולות שמקומם אינם כאן.

מיימוני,
דומני שאת בעיית הצלמיות (איקונים בלעז) ניתן לפתור בעזרת Tools->Internet Options-> Delete files, ויתכן שלאחר מכן יש צורך לסגור ולפתוח את הדפדפן. במדה והדבר אינו מועיל נסה את פורום התמיכה של הייד פארק, השאלה בד"כ מופיעה שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2004 13:52 לינק ישיר 

גם וגם

תודה

ומה עושים בפיירפוקס?

שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2004 09:49 לינק ישיר 

לדעתי אתם עושים עבודה טובה (חוץ מכאשר אתם מצנזרים אותי, כמובן) בלי ההתרברבות המיותרת הזו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2004 09:51 לינק ישיר 

התייעצות כללית (מבחן)
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1160981

בברכה.

תוקן על ידי - לינקזעצער - 25/10/2004 9:51:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2004 00:27 לינק ישיר 

לכל חברי עצ כח
כמשתתפת שאינה קבועה אולם קוראת קבועה של הפורום. אני חושבת שגישתו של גראוצו מרקס היא הנכונה אני לא מוכנה להיכנס למועדון שמוכן לקבל אותי. ובנושא רבן גמלאל וסגירת בית המדרש, מי שהחליט מי יכל להיכנס או לא היה שומר הסף, מה שקוראים בלע"ז דורמן. לדעתי תמיד יש בבית המדרש חידוש ואם נפסיד כותב אחד שיכל להביא רעיון או שאלה חשובה הרווח כולו בסוף יהיה הפסד.
על כן מצתרפת אני לכל החברות והחברים הקוראים להשאיר את הפורופ פתוח לכולם וברירה הטיבעית תשאיר את האשכולות הטובים והרעים ילכו בדרך כל בשר.

מים

אני שומרת על זכותי לשנות את דעתי בכל עת

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > הגבלת כתיבה בפורום למורשים (הודעת ניהול)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.