|
|
| נשלח ב-20/11/2004 21:10 |
|
| |
אם צביקה לא מקיים הבטחות שהוא הבטיח בחדרי חדרים, יש בכך סימן ברכה. עדיף שצביקה ישמור על עיר תקינה, ז"א שיקיים את הבטחותיו לבוחריו, המנוגדות בדרך כלל להבטחות הניתנות בחדרי חרדים. השיטה הטובה לטיפול בשחיתות - להבטיח למושחתים עולם ומלואו ולתת להם חצי זרת.
אינני משלה את עצמי שבמבחן התוצאה, צביקה כהן מתקרב ל100% בנ"ל. אבל, ככל שהוא יתרחק מה0%, המצב בעיר יהיה טוב יותר.
תוקן על ידי - חיים9999 - 20/11/2004 21:17:26
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2004 23:11 |
|
| |
פולי,
אם יורשה לי,
שתי הערות לי על דבריך.
א. לאסף העצני, בניגוד לשמועות, לא הובטח מאום.
ב. בניגוד לדיווח המטעה ב"קוראים אלעד".
הרי שהעובדות הן שהעבודות במתחם המע"ר נמשכות כסדרן.
רק ביום שישי האחרון שהו ועבדו בשטח, כלים מכניים כבדים וכעשרה משאיות, על עובדיהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2004 00:24 |
|
| |
בענין המע"ר, נעשה כאן עוול כלפי הרב צביקה כהן.
כמי שעסק לא מעט בנושא המע"ר, אני מרגיש חובה לשבור את שתיקתי ולהבהיר שיש בענין זה שני נושאים שאתם מערבים ביניהם בטעות, ולכן מציגים את ראש המועצה כמי שלא עומד בדיבורו.
אז קודם כל, יש לנו שתי "מלחמות" בענין הזה: האחת נגד תוכנית הבניה העתידית במע"ר, והשניה נגד העבודות שמתבצעות שם כעת.
תוכנית המע"ר: זו המלחמה הגדולה - האם יבנה כאן קומפלקס ענק, שכמותו אין אפילו בבני ברק, או מרכז עסקים בגודל סביר. צביקה כהן התחייב לפני הבחירות לנסות לעצור את תוכנית המע"ר הגרנדיוזית של משרד השיכון (שכבר אוחזת בשלבים האחרונים של אישור הועדה המחוזית, לפני השלב האחרון של שמיעת התנגדויות השכנים), ולהביא אותה לדיון מחדש במועצה.
בימים האחרונים טוען ראש המועצה שהוא הגיע להסכמה עם משרד השיכון אשר לפיה ימשוך משרד השיכון את התוכנית שכמעט-אושרה ויגיש במקומה תוכנית חדשה, שהשינוי העיקרי בה הוא שהשטח הבנוי יסתכם ב-60,000 מ"ר במקום 144,000 מ"ר בתוכנית הקודמת. התוכנית החדשה תהיה חייבת, מבחינה חוקית, לחזור לדיון בועדה המקומית, וממילא הוא יוכל בקלות להביא אותה גם לדיון במועצה.
אם זה כך - הוא בהחלט עומד בדיבורו.
העבודות בשטח: ענין אחר בפרשה זו הוא העבודות שמבצע משרד השיכון בשנה האחרונה במתחם המע"ר. ההתנגדות לעבודות האלו נובעת גם מכך שהן מכינות את הקרקע ליישום התוכנית הגרנדיוזית של משרד השיכון למרות שזו טרם אושרה, וגם מכך שהן פשוט מפריעות מאד לשכנים ויוצרות רעש, אבק, לכלוך וכו'.
מכיון שהעבודות האלו נעשות בלי היתר בניה, פנינו לראש המועצה ולמח' הנדסה וביקשנו לעצור את העבודות. בנוסף פנינו באמצעות עו"ד גרוסמן אל משהב"ש ודרשנו שיפסיקו את העבודות עד שיהיה להם היתר בניה (ובזאת ייבחן כבר ראש המועצה - האם ייתן להם).
בינתיים הבטיח ראש המועצה לעצור את העבודות, ואכן, ביום רביעי האחרון הוא הוציא מכתב שעניינו הפסקת העבודות הלא חוקיות במע"ר. "קוראים אלעד" הניח שכתוצאה מכך העבודות יופסקו - ומכאן הידיעה המוטעית. בפועל, מתברר שגם ראש המועצה וצו הפסקת העבודות שעליו הוא חתום "לא מזיזים" למשרד השיכון. העבודות לא נעצרו.
קשה להאשים את ראש המועצה. הוא עשה ככל שביכולתו, ומשרד השיכון מתעלם.
כעת מכין עו"ד גרוסמן את התביעה נגד משרד השיכון - את זה הוא יודע לעשות היטב... - ואנחנו מקוים שלפחות זה יועיל.
תוקן על ידי - למען_אלעד - 21/11/2004 0:41:05
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2004 00:42 |
|
| |
אז למה כל הדיירים שגרים באזור מרגישים שצביקה כהן מורח אותם?
למה המועצה לקחה את המסמך כמו שפורסם בקוראים אלעד?
למה אף אחד במשרד השיכון לא יודע מההסכם החדש?
והכי חשוב אם זה כל מה שאפשר לעשות _זאת אומרת רק לדבר!) למה מכרו לנו אשליות לפני הבחירות?
ושאלה אחרונה למה נראה שלראש המועצה יש יותר מידי רצון טוב ופחות מידי בולדוזריות של ביצועיסט?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2004 07:08 |
|
| |
הגרשז,
כל מילה נוספת מיותרת.

|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2004 08:41 |
|
| |
איך אמר לי אחד הבוקר?
אמרו לנו שאנחנו מצביעים לביצועיסט בסגנון אריה דרעי.
אבל קיבלנו סטייל אלי ישי.
הלאה הפטפטת ההבטחות הלא מקויימות וחוסר העשיה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2004 16:16 |
|
| |
עברתי באזור המע"ר לפני כמה דקות. ובדיוק כמו שציפיתי, העבודות ממשיכות כרגיל.
איך אמר לי מישהו? "המעטפה של משרד השיכון תמיד תהיה שמנה יותר..."
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2004 23:09 |
|
| |
חצי טון,
מעניין אותי האם גם לחוות דעתך המלומדת כל ההבטחות של צביקה בנושא הם בגדר צ'ק של ברברת ללא כיסוי?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2004 23:24 |
|
| |
חצי טון דיבר על מעטפה, לא???
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2004 08:41 |
|
| |
במטרה לשדרג את מעמדו שהתרועע לאחרונה, בעיני הציבור,
פנה ראש המועצה לרב ראובן כהן המגיש מידי יום את שיעור דף היומי הגדול בעיר, וביקשו שיאות למסור מידי שבוע, שיעור בגמרא לחברי המועצה.
הרב ראובן כהן נענה לבקשה ובשיעור הראשון שנערך השבוע במליאת המועצה, השתתפו (כמעט) כל חברי המועצה.
מי שלא טרח כלל להופיע ללימוד המשותף הוא דווקא מחזיק תיק הדת ומועמדם הבלתי מעורער של בני התורה בעיר - עו"ד שמואל גרוסמן...
מיותר לציין,
(בלא כל קשר, כמובן, לאי הופעת האחיין בשיעור התורני האמור... )
כי מורנו המרא - דודו של העו"ד,
ידוע בקשריו "החמים"... עם המג"ש ר' ראובן כהן...
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 25/11/2004 9:04:14
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2004 20:47 |
|
| |
העיקר שהמ"מ היה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2004 21:22 |
|
| |
גם ה"מם-מם", שלוחם הנאמן של "מרנן ורבנן", לא "זכה" להשתתף בשיעור התורני.
יחד עם זאת,
בניגוד ל"עמיתו" לסיעת דגה"ת,
(שניהם, אגב, היו היחידים מבין כל חברי המועצה שלא הופיעו...)
טרח הרבסט להבהיר מראש לראש המועצה כי למרות שספציפית נבצר ממנו להשתתף מחמת התחייבויות קודמות,
להבא יקפיד הוא להופיע מידי שבוע...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2004 07:35 |
|
| |
אבל למה לערב אותי?
|
|
|