| נשלח ב-10/11/2004 15:21 |
|
| |
צביקה כהן נגד "יד אליעזר"....
את יד אליעזר אין צורך להציג, מפעל חסד גדול שמעסיק אלפי חוכים לילדים קשיי הבנה ובתים הרוסים, וכן למשפחות מעוטות יכולת...
את מצבה הכספי הקשה של המועצה גם כן אין צורך להציג...
היא אינה יכולה להועיל לאנשים שבאים לבקש עזרה מהרווחה ועוד... ולכן הם מפנים את הפוני לאגודות העזרה בעיר ובינהם יד אליעזר...
בראשית השבוע התקיים פגישה בין מנהל יד אליעזר הרב קוגלר לבין ראש המועצה צביקה כהן,
הצפי היה שראש המועצה יעודד את ראש האגודב להיות יותר מעורב ולהשקיע יותר... אך לא, ראש המועצה החל בביקורת נוקבת על הארגון ומדוע היא אינה מעבירה את עזרתה דרך המועצה ועוד ביקורת רבה...
הרב קוגלר שאינו חייב לאיש כלום! אלא רק עוזר ועוזר לכולם נותר המום וללא מילים אסף את תיקו ויצא מן הפגישה בהרגשה נוראה...
רק אחרי מס' שעות הבין ראש המועצה הטרי את הטעות שעשה וניסה לשלוח כל מיני שליחים ע"מ לפייסו.......
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2004 16:55 |
|
| |
בן תיירה
ברשותך, אוסיף מעט אינפורמציה...
בפגישה, שהתקיימה בראשית השבוע שעבר, נכחו בין היתר בנימין שוורץ ובנצי שטיינמן, רכזי "יד אליעזר" בעיר.
במהלך הפגישה כולה הפגין צביקה כהן זילזול וחוסר פירגון משוועים.
תכף בראשיתה של הפגישה, מצא ראש המועצה לנכון לשוחח בטלפון שיחת סרק, משך חצי שעה, עם אישיות פוליטית, כשהנוכחים המתוסכלים נאלצים לשבת ולבהות בלשכתו בחוסר מעש.
כאשר הגיע הדיון לפסים מעשיים, העביר צביקה, במשתמע, ביקורת, על פעילות האירגון הארגון בעיר.
רפי קוגלר, איש של תכל'ס, לא האמין למשמע אוזניו.
"אני רוצה להבין" - שאל קוגלר את כהן - "אני משכיב כאן בעיר כמליון ש"ח בשנה ובתגובה אתה מותח עלי ביקורת"?
ראש המועצה השיב בסרקזם כי הוא מוכן לשלוח זר פרחים למשרדי הארגון בירושלים, על מנת להביע את "הערכתו" לפעילות האירגון.
קוגלר, פגוע עד עמקי נשמתו, רתח מזעם "אני מספק שירותי רווחה, במקומך, ללא תמורה ובתגובה אתה עוד לועג לי"? תמה קוגלר.
מכאן ואילך עברה השיחה לטונים צורמים.
תחושת הנוכחים היתה כי ראש המועצה, בהצעתו המגוחכת להקמת "וועדת היגוי" שתנוהל על ידי גורמים "ששמים רגליים" לפעילות הארגון הארצית, לועג ומהתל בנוכחים.
קוגלר, איש מעש הנפגש עם ראשי ראשויות כמעשים שבשגרה, יצא מן הפגישה המום ופגוע.
לדבריו, משך כל שנות פעילותו, לא נתקל הוא בהתנהגות נלוזה שכזו.
יצויין כי תכף למחרת הפגישה, הורה קוגלר לרב בנצי שטיינמן רכז הארגון בעיר, להעתר לנסיונות הפיוס של אנשי ראש המועצה.
"ילדי העיר והמשפחות במצוקה להם אנו דואגים, לא יסבלו אצלי בגלל פוליטיקה מלוכלכת", התבטא קוגלר.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2004 17:02 |
|
| |
צביקה כהן...שליח של גדולי התיירה לא? אהה סליחה שכחתי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2004 19:44 |
|
| |
קשה קצת להרגיש מצוקה שמזמינים רכב ב240000 ש"ח
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2004 21:30 |
|
| |
יכול להיות שזה מה שקורה כשהשררה או הש___ עולה לראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2004 22:58 |
|
| |
יש לציין שצביקה כהן התנצל מאד צאד...
וכעת אף שמעתי שהוא מאוד כועס על כך שהדברים הודלפו לכאו ע"י מאן דהוא.
מבחינתי זה לא קרה! ס"צ.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2004 23:17 |
|
| |
תגיד בן תיירה
צביקה מחזיק עובד שיבדוק מה כותבים עליו בפורום?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2004 23:28 |
|
| |
ליצני המועצה מספרים כי המידע הנכתב כאן בפורום, ללא יוצא מן הכלל, מוגש לשולחנו של היו"ר, מידי בוקר, יחד עם הקפה והקרואוסונים...
תשאלו את איציק...
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 10/11/2004 23:31:44
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2004 00:11 |
|
| |
צביקה כהן צריך לצאת מנקודת הנחה שמה שהוא עושה - מודלף...
וכבר אמרו חז"ל: מי שלא עומד בחום התבשיל שלא יכנס למטבח...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2004 08:19 |
|
| |
מרנן ורבנן ושאר החברים,
בבירור עדין שנעשה מול עוזר ראש המועצה, מתברר שהדברים כלל לא מדוייקים, וזאת בלשון המעטה.
1. אף אחד לא זלזל או לעג לפעילות של ארגון יד אליעזר בעיר, וההיפך כל ארגוני הסיוע בעיר יבורכו.
2. הדיון התמקד בנושא ספיצפי ובו דרשו ראשי יד אליעזר לקבל בעלות בלעדית !!! ועל כך התנגד ראש המועצה בנימוק שעם כל הכבוד לארגון, הרחוב מוכיח ששיטת הטיפול לא אפקטיבית, וכך עלה הרעיון לשתף את כל הגורמים ולהקים צוות היגוי משותף שיתן פתרונות אמיתיים.
3. דווקא נציג יד אליעזר הוא זה שדיבר בצורה לא מכובדת מול ראש המועצה ועוזרו.
4. שיטת התגובה של ארגון יד אליעזר מוכיחה כי אכן ראייתו של ראש העיר היתה נכונה מאוד וכי כל מטרתם היתה להשתלט על פרוייקט לניצול משאבים מאוד מסויימים, וזה חבל מאוד.
הדברים נכתבים רק לצורך אלה שבאמת רוצים לדעת מה קרה שם, ולאלה שבאים לקנטר מצד עצמם או מצד יד אליעזר ההסבר מיותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2004 08:58 |
|
| |
גיוואלעד,
ברוך שובך,
הדברים שהעליתי, ידועים לי כבר מראשית השבוע שעבר.
בכל זאת, לא מצאתי לנכון "לעדכן" את החברים בעניין, אך ורק בגלל מסרים שהועברו לי ולפיהם לשני הצדדים יש רצון לפתור את המשבר ברוח טובה.
אני שב ואומר, תחושת כל הנוכחים במקום, (למעט, אולי, ראש המועצה), היתה, כי צביקה בהתנהגותו "השפיל" את נציגי "יד אליעזר".
אם, כפי שמשתמע מדבריך, צביקה לא כיוון לכך אלא עשה זאת כ"פוגע לפי תומו", חמור הדבר שבעתיים, שכן הוא מעיד כאלף עדים, על כך שלראש המועצה ישנה "בעיית תקשורת" חמורה... (ולא, אינני מתכוון אליך... )
בכל אופן, עפ"י הידוע לי, שני הצדדים מצרים על מה שאירע ומעוניינים להמשיך לפעול בשיתוף פעולה, מתוך כבוד הדדי, לרווחת תושבי העיר, כפי שהתנהלו הדברים בקדנציה הקודמת, תחת שרביטו של חזי חנונו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2004 09:06 |
|
| |
אגב,
למרות שאינני מעוניין "לדשדש" בביצה,
בכל זאת, אינני יכול שלא להגיב לגופו של עניין...
"הפרוייקט" היחיד לו הבטיח צביקה לסייע תכף לאחר הבחירות היה זה של "יד אליעזר".
בקשת נציגי האירגון היתה כי יוקצה להם שטח זמני לביצוע הפעילות אותה הם ממנים בכוחות עצמם וכן שהמועצה תעביר להם את רשומות הילדים שבמצוקה לצורך הכנסתם למעגל "פרוייקט חונכים".
לצורך כך בלבד, זומנה הישיבה.
מי שנסוג בו ברגע האחרון עקב לחצים פוליטיים, תוך כדי שהוא מנמק את "נסיגתו" בנימוקים עולבים של "חוסר אפקטיביות" (כביכול), היה ראש המועצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2004 10:01 |
|
| |
מרנן
אתה אמור לדעת שאין דבר יותר קבוע באלעד מאשר שטח זמני
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2004 10:04 |
|
| |
יוסי,
אינני מעוניין להמשיך ולדון בנושא שכן ממידע עדכני שקבלתי הבוקר עולה, כי ר' רפי קוגלר ורכזי "יד אליעזר" בעיר זעמו כאשר נודע להם אמש, כי המידע בדבר הפגישה "דלף" לפורום המקומי.
לדבריהם, נהיר להם כי בסופו של דבר תפעל המועצה בשיתוף פעולה מלא עם הארגון הוולונטרי וכי מעבר לכך, לאף אחד מהצדדים אין רצון או צורך ללבות את האש.
אם כך הם פני הדברים, הרי שאני לא יהא זה שיסכסך ויפריע לפיתרון בעיותיה החברתיות של העיר.
יום טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2004 15:18 |
|
| |
מה קרה כולם זועמים!!!
ראש המועצה זועם על כך שזה הודלף...
הרב קוגלר זועם על כך שהנושא הודלף...
מה יהיה
גם לכתוב בשקט אי אפשר כאן?
אז שלפחות יעשו שולם ושכל אחד יתפנה לעיסוקו...
וכך גם אני.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2004 15:21 |
|
| |
א...ה ואיך שכחתי אותך גיוועלד...
אכן, ברוך שובך...
ויש לך ד"ש מההוא, נו, איך קוראים לו...
א...ה קובי...