|
|
| נשלח ב-31/12/2011 20:10 |
|
| |
העניין הוא שבתורה יש הרבה ארורים והרבה את המילה ויראת מאלוקיך אני השם וכדומה,
בדיוק לדברים מסוג כאלה שאין גבול בחוק,
החוק לא יכול לתת מענה בהרבה דברים,
אפי' בתורה (לאלה שחושבים שהיא משמים כאן יצטרכו לראות שהיא לא,) יש הרבה אזהרות מסוג ארורים וכדומה בדיוק לעוונות כאלו שאין החוק יכול לתת מענה על זה,
ברגיל אם אנשים הם נרמולים אז לא צריך לחוקק חוקים כאלה כלל, הבעיה מתחילה שיש רשעים בשני הצדדים ואז כולנו סובלים,
זה רק נותן לנו להבין איזה רמה אנחנו בעניין מוסר, כל אומה נמדדת על פי חוקיה מה רמת המוסר של בניה, והבינו,
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2011 23:58 |
|
| |
יש בדיחות מוצלחות ויש פחות ויש בכלל לא. וכנ"ל בהבת הבדיחה- בדיחות אי אפשר להסביר, היחידה שהתחילה להבין היא צענע. ההסתיגות שלי היתה -כי יש בזה משהו- יש בה הרבה יותר ממשהו, הרבה גברים נחקרו במשטרה ויותר- לפי מה שקראתי- בגלל חוסר הבנה, בגלל נקמנות מכוונת להתעלמות. וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 00:50 |
|
| |
שלום ירוחם, | ירוחםשמ כתב: |  | יש בדיחות מוצלחות ויש פחות ויש בכלל לא. וכנ"ל בהבת הבדיחה- בדיחות אי אפשר להסביר, היחידה שהתחילה להבין היא צענע. ירוחם, עשה טובה, ואל תפטור את זה בעניין הטריביאלי והמובן מראש שצענע "הסבירה" לחינם. לחלופין, אם אתה סבור שהביקורת נובעת מכשל הבנת הנקרא של כתה א' (זכותך) - מה הטעם שתענה? אולי ב"היחידה" בדבריך למעלה יובן שמדובר בסיירת היוקרתית, ולתגובה שצענע איננה סיירת מטכ"ל, תענה אתה "לא התכוונתי לזה", מה שיוביל למחשבה שכוונתך "לו התכוונתי לזה", ואתה עונה למישהו אחר, וכו'. הרי צענע לא תמיד תוכל להסביר כל מילה בשפה בעזרת מילים פשוטות יותר. ההסתיגות שלי היתה -כי יש בזה משהו- יש בה הרבה יותר ממשהו, הרבה גברים נחקרו במשטרה ויותר- לפי מה שקראתי- בגלל חוסר הבנה, בגלל נקמנות מכוונת להתעלמות. וכו' בהחלט ייתכן שהיו תלונות שווא, וברור שתלונות שווא במקרים כאלה הן חמורות מאד, והן פשע. יש גם פשעים אחרים שנעשו ע"י נשים, חלקם גם חמורים מאד. איכשהו נראה לי שהניסיון להעמיד את הפשעים החמורים שעושות נשים על תסכול מיני שמקורו בחוסר מבטים מחמיאים - היא טריוויאליזציה של המצב (כלומר, גם כשמדובר בנקמנות לא מוצדקת, מקורה לדעתי שונה / פחות טריוויאלי ברבים מן המקרים). עכשיו תוכל לענות, ובצדק, שמדובר בבדיחה, ובבדיחה ישנו עניין ההגזמה וההגחכה (אחת מה מצחיק) וגם יש כאן משחק המילים של הטרדה (שהפלא ופלא - אפשר להבינו גם בלי ההבהרה של צענע), וכו' וכו', ואתה צודק בכך, ורק השאלה עד כמה. אז מדובר בעניין לא מדיד - אני מסכים לחלוטין - ורק רציתי להגיד שלדעתי האישית, לא היה מוצלח (בניגוד לשאר הבדיחות שלך). אם תטען אחרת - לא יהיה לי מה לענות לך. לולא תליית העניין בחוסר הבנת הבדיחה - לא הייתי עונה.
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 10:38 |
|
| |
שיבולת לקחת את זה אישי, רוב הגברים אומרים שנשותיהם לא מבינות אותם, -אשתי מבינה אותי. אבל בפורום כנראה שלא תמיד. לטובת העניין יאמר- כי רק לעיתים רחוקות אני מרגיש כך, אבל כנראה זה עונש על כך שאני לא מבין הרבה הרבה מהכותבים כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 11:06 |
|
| |
שלום ירוחם, זה באמת לא עניין גדול, ומבחינתי לפחות, ממש לא אישי. מקווה שתמשיך להתנהל בפורום כהרגלך (אמירות טעם + בדיחות משעשעות).
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 11:44 |
|
| |
שמעו את שאול מופז מגלה הבנה לדתיים כשאמר
אני מבין את החרדים- תראו כמה צרות עושה אשה אחת שיושבת קדימה בקדימה,
השומעים הנידו את ראשם בהסכמה
תוקן על ידי ירוחםשמ ב- 01/01/2012 12:11:20
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2012 21:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2012 21:20 |
|
| |
המדריך אמר שלעולם על תתן לה להיות מעליך,
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 17:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 08:40 |
|
| |
איכשר דרא, זכינו ונגמלנו מהחולשות האנושיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2012 11:21 |
|
| |
במגזרים מסוימים הנשים לא יסכימו לשוויון, הן מספיק חכמות לא לוותר על מעמדם הגבוה.
|
|
|
|
|