|
|
| נשלח ב-18/1/2006 18:50 |
|
| |
כלכלה ועסקים > אבא עשיר > הצעה עסקית!!
18:20 נשלח ב 17/1/2006 ofir_engel
רוצה הכנסה נוספת?
לא מרוצה מהעבודה???
רוצה לסדר לעצמך את סדר היום שלך?
צור איתי קשר!
0542154877 [email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2006 18:59 |
|
| |
18:51 נשלח ב 18/1/2006 Eliko_1974
1http://www.jakoo.net/
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2006 22:51 |
|
| |
איך משתתפים במיזם החדש והמרתק הזה ?
מזמינים את הספר באתר הזה:
http://www.new.co.il/dovidov/tools/dovidov_announce.asp?R=158
מחיר הספר: 20 $ ועוד 3 $ דמי משלוח.
ממליצים לחברים ונותנים להם את סיסמת הספר כממליץ
או קישור אישי כנ"ל ישירות לאתר הקניה.
כל ההזמנות מתוקף המלצתך נרשמות במחשב ההפצה ומתווספות למניות לזכותך.
כדי להתחיל לקבל התמלוגים - פשוט יהיה על כל חבר לספר לפחות ל-5 מחבריו לרכוש את הספר.
ובנוסף לכך, כל חודש מסכמים את כל המכירות בעולם ומחלקים במספר המניות
כל חודש המניה מקבלת ערך נקוב המושפע מסך ההכנסות ומספר המניות בעולם
הסכום המתקבל עובר לרשותך בצ'ק ישיר הביתה
(אם יש לך 3 מניות אזי הסכום שלך מוכפל פי 3, אם יש לך 30 מניות אז..)
והעיקר, התשלום הוא כל חודש, כל החיים...
וכל זאת, מרכישה חד פעמית זעירה של 23 $ בלבד !
מקור לקבלת תמלוגים ללא השקעה חודשית רצופה בזכות ספר שיופץ בעולם כולו,
תמלוגים באחוזים על כל המכירות בעולם - המלצות שלך מכניסות ניקוד ומניות, המומלצים שלך עושים אותו דבר ואתה מתוגמל 3 פעמים: פעם ראשונה מספר מהנה ומועיל, פעם שניה מחשיפת חברים למקור הכנסה נוסף, ופעם שלישית בעצם ההמלצות שלהם הלאה שמגדילות את המכירות ואת הסכום הכללי לחלוקה לכולם, כולל למניות שלך.
http://www.new.co.il/dovidov/tools/dovidov_announce.asp?R=158
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2006 19:47 |
|
| |
חזק ביותר כל מילה נוספת מיותרת!!! כנסו: moshe.smser.co.il
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 23:13 |
|
| |
| דרך קלה לעשות כסף , במינימום השקעה | |
|
 | |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 17:00 |
|
| |
רבותי שימו לב - מהפכה בתחום !!! אין לכם מושג כמה אני מתרגש! גם אתם הייתם חסרי מנוחה אם היתה נופלת בידכם הזדמנות שכזו ! פשוט קשה לבטא את הפוטנציאל שטמון כאן הן מבחינת המוצר והן מבחינת שיטת התיגמול ממש מהפכה!!!
תאמינו לי לא יודע מה עוד צריך לעשות , כל המדינה יכולים להיות מיליונרים כי כל העולם יהיה תחתינו בעץ המפיצים!!!
למבינים-מדובר ב4 רגליים,עם ספילאובר, עלות הצטרפות קטנה מאד,צריכה קבועה של מוצר אחד בלבד לחודש, בעלות שבדור 2 כבר ממומנת מהעמלות, אין צורך במלאי, לא חייבים לצרף כלל.(רצוי,אך אם כל אחד יצרף רק 4 יגיעו רווחיו למעל 62,000 כל חודש, פאסיבי!!! אבל מי שרוצה יותר צריך לצרף 20 ( במצטבר, בלי לחץ) והרווחים יגיעו לא תאמינו - מעל - 1,800,000 ש"ח כל חודש!! וזה אפשרי כי מדובר במוצר שיהפוך ללהיט בארץ ובחו"ל כי הוא פריצת דרך מדהימה ומי שפיתח אותו הוא בעל שם עולמי ומוכר (בארה"ב הוא מככב על המדפים)
בעוד כשבועיים פורצת לעולם חברה חדשה ! אתם יכולים להיות בין הראשונים בעולם ומכאן שתרוויחו המון כסף וגם בריאות!
המוצר - פיתוח מחקרי בתחום רפואה מונעת ורשום כפטנט!
ההרשמה בעיצומה (טרום השקה) ואתם יכולים להיות שותפים לכך ברגע שתחליטו.....
לפרטים נוספים גשו לאתר הזמני שהקמתי וצרו קשר!! www.winer01.area.co.il
מחכה לכם!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2006 11:34 |
|
| |
הזדמנות עסקית !*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
לאלה שמחפשים שינוי, מקצועי ואישי !
הזדמנות מצוינת לצאת ממעגל השכירות, מטרטורי הבוס ומשעות העבודה הרבות !
חברה אמריקאית מחפשת אנשים רציניים בלבד כתוספת כוח משמעותית לפיתוח השוק בישראל !
אפשרי גם כעיסוק נוסף !
*:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />*:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" /> שלחו קורות חיים ופרטי התקשרות לכתובת המצורפת , ונשמח ליצור אתכם קשר בהקדם !!
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 01:11 |
|
| |
בס"ד
משנכנס אדר מרבים בשמחה ויש לכם סיבה טובה לשמוח !! רבותי שימו לב - מהפכה בתחום !!!
אין לכם מושג כמה אני מתרגש! גם אתם הייתם חסרי מנוחה אם היתה נופלת בידכם הזדמנות שכזו ! פשוט קשה לבטא את הפוטנציאל שטמון כאן הן מבחינת המוצר והן מבחינת שיטת התיגמול ממש מהפכה!!!
תאמינו לי לא יודע מה עוד צריך לעשות , כל המדינה יכולים להיות מיליונרים כי כל העולם יהיה תחתינו בעץ המפיצים!!!
למבינים-מדובר ב4 רגליים,עם ספילאובר, עלות הצטרפות קטנה מאד,צריכה קבועה של מוצר אחד בלבד לחודש, בעלות שבדור 2 כבר ממומנת מהעמלות, אין צורך במלאי, לא חייבים לצרף כלל.(רצוי,אך אם כל אחד יצרף רק 4 יגיעו רווחיו למעל 62,000 כל חודש, פאסיבי!!! אבל מי שרוצה יותר צריך לצרף 20 ( במצטבר, בלי לחץ) והרווחים יגיעו לא תאמינו - מעל - 1,800,000 ש"ח כל חודש!! וזה אפשרי כי מדובר במוצר שיהפוך ללהיט בארץ ובחו"ל כי הוא פריצת דרך מדהימה ומי שפיתח אותו הוא בעל שם עולמי ומוכר (בארה"ב הוא מככב על המדפים)
בעוד כשבועיים פורצת לעולם חברה חדשה ! אתם יכולים להיות בין הראשונים בעולם ומכאן שתרוויחו המון כסף וגם בריאות!
המוצר - פיתוח מחקרי בתחום רפואה מונעת ורשום כפטנט!
ההרשמה בעיצומה (טרום השקה) ואתם יכולים להיות שותפים לכך ברגע שתחליטו.....
לפרטים נוספים גשו לאתר הזמני שהקמתי וצרו קשר!! www.winer01.area.co.il
מחכה לכם!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 16:45 |
|
| |
ספות עיסוי אוטומטיות המופעלות בשקלים*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
ומכונות ממתקים אוטומטיות -הכנסה חודשית קבועה של כ 8000 שח ביומים עבודה בחודש בהשקעה חד פעמית נטולת סיכון של החל מ -199$
מכונות הממתקים-מתאימות למסטיקים,בוטנים,סוכריות ומשחקים
חדש ובלעדי-ספות עיסוי אוטומטיות מופעלות במטבעות-1,5,10 שקל
מתאימות להצבה במרכזים מסחרים קניונים ,מרכזי ספה,חדרי כושר,אוניברסטאות ומרכזי נופש
אחריות ושירות מלא, ללא התחיבות למינימום רכישה של מכונות
http://www.888.vez.co.il, [email protected] -054-8070175 אודי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2006 00:18 |
|
| |
את האמת אני רוצה להמליץ על שירות שאני יודע עליו. מדובר באירוח אנשים בתל אביב, כלומר לילה בכול המקומות הכי חמים בעיר. מתאים במיוחד לאורחים מחו"ל. www.onitatlv.com
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2006 22:39 |
|
| |
עלה לאויר אתר חדש "כסף באינטרנט
מה ייש באתר?
כל מה שקשור בלעשות כסף באינטרנט
אתרים שמשלמים עבור קריאת אימיילים
להפוך את הסלולרי למקור הכנסה
שיווק רב שכבתי
ועוד ועוד..............
כדאי להכנס ולהתרשם
http://monynet.newsnet.co.il
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2006 23:36 |
|
| |
שלום רב אני עוסק בשיווק רישתי שמונה חודשים ומרוויח בין 2500 ל6000 דולר לחודש אני יכול להבטיח הכנסות דומות לאחר שלושה חודשים לאלו המוכנים ללמוד ולישם את הדרך שלי צרו איתי קשר ואשמח לעזור יש לי את המפתח והידע להצלחה בשיווק הרישתי יום נפלא גיא 0544801536
|
|
|
|
|