| נשלח ב-30/11/2003 20:16 |
|
| |
כעת נעלם לגמרי מנגנון החיפוש בהיידפארק
בברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2003 00:16 |
|
| |
הודעה בשם ההנהלה:
מוישהגרויס הודיע שלתקופת כמה חדשים ייאלץ להיעדר מניהול הפורום ושלכן ת/ימצא לו מחליפ/ה זמני.
נלקחו בחשבון הרבה מועמדים/ות ומאחר ומדובר אך בהחלפה זמנית דהיינו דרישת מחויבות מועטת יחסית הניתנת להציע גם לכותב/ת הממעט/ת לכתוב לאחרונה. לכן הוחלט לבקש מאחת ממייסדי הפורום שתרמה הרבה בראשיתו כאשר כל הודעה היתה נדבך בבניינו של הפורום. הלא היא מודעותנו יענטע הנכבדה.
תודה לה שקיבלה ובברכה להצלחתה בנטילת חלק רשמי בענייני בית המדרש הוירטואלי הקדוש הזה!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2004 16:09 |
|
| |
עוד ידיעה בתורת החיפוש בגוגל שאם מחפשים לדוגמה:
'עצור כאן חושבים מתענין בית המקדש בימינו חיובי'
ומוצאים:
עצור כאן חושבים , הייד פארק - פורומים
... 2003 4:50, 171, 12, מתענין, בית המקדש בזמננו חיובי ... 36, בוגיעלון,
האם החינוך בימינו זקוק לשקרים ...
news.hydepark.co.il/hydepark/ forum.asp?whichpage=3&forum_id=1364 - 44k - Supplemental Result - Cached - Similar pages
כדי להגיע למיקום המדויק יש ללחוץ על המילה Cached
בברכה.
תוקן על ידי - לינקזעצער - 04/01/2004 16:23:26
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2004 11:01 |
|
| |
נראה שעשו ניקיון בגוגל (אולי לבקשת היידפארק). בכל אופן אני לא מצליח למצוא אשכולות דרך גוגל. לכן אני מבקש מכל הכותבים שאם הם מוצאים קישורי אשכולות מעניינים לפורום ואינם רוצים מסיבה כל שהיא להדביקם בעצמם, נא לשלוח לתיבתי האישית, תודה!
בברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2004 16:36 |
|
| |
בקשה חוזרת ונשנית
מאחר ולפורום הזה היבט לימודי ונעשים מאמצים לשמור על כך על ידי ריכוז כל נושא תחת הכותרת המתאימה באשכול המתאים. זאת ועוד העבודה הבלתי נלאית של לינקזצר לצרף אשכולות ונושאים דומים.
בעבר, היה לי יותר זמן לפרק אשכולות ולבנותם מחדש לפי ענייניות. לכן אני מבקש למי שמסופק לאן שייכת הודעתו לא לזורקה לאשכול בו הקשר הוא מקרי בהחלט, אלא לפנות ללינקזצר ו/או אל האחרים הבקיאים באשכולות הפורום על מנת לוודא שההודעה תהיה במקום הנכון וכך יפיקו יותר מההודעה עצמה וגם היא לא תפריע לזרימתו של אשכול אחר.
[כמובן ההכרח לא יגונה אם מתעוררת באותה הודעה נושא אחר על ידי ציטוט וכד', אך גם אז יש להגביל את הסטייה ואם היא נמשכת, לבקש את האשכול המתאים.]
תודה מראש על ההתחשבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2004 17:40 |
|
| |
ווטו,
בקשתך אינה קבילה בעיני. מה לעשות, שהודעותי בדרך כלל אינן קשורות לכלום, ובודאי לא לנושא האשכול? האם לא אוכל לכתוב מהגיגי כאן? אתה פוגע בחופש הביטוי שלי! אותך לאגודה לזכויות האזרח!(*)
* הכותב מצוי תחת השפעת פורים המתקרב(**)
** הכותב מצוי תחת השפעת פורים כל השנה(***)
*** באמת!
אוי לשכן ואוי לשכנו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2004 18:30 |
|
| |
השכן
למה לא תפתח אשכול חדש כל פעם, כמו שאני עושה?
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2004 00:10 |
|
| |
בעקבות אשכולות הבדיחותא הפורימיים דהשתא הבנתי דבר מה -
ממש כשם שאומרים שפור.. היא עניין של גאוגרפיה (מתחרז), כך כנראה גם הומור הוא עניין של מגזריזציה
[התעודדו אנשי הפרזות, אתם סיימתם לשנה זו, מוקפי החומה צריכים להחזיק מעמד עוד יום].
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2004 11:20 |
|
| |
עצה טובה, הגונה ומצויינת שקיבלתי באישי מאת . מואדיב, למנהלים החדשים גם ישנים, שימחקו [אם יהיה צורך], שיגבו את שהם מוחקים, כך שאם מתבררת המחיקה כטעות, תהיה זו טעות אשר "לעולם חוזרת"!
תודה . מואדיב!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2004 21:18 |
|
| |
חן חן איקה, אבל באמת אין לי מה לשוב, שכן מעולם לא הלכתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2004 20:31 |
|
| |
לתשומת לב מנהלי המשנה שב"מנהלי_משנה":
הניק מנהלי_משנה משמש לחבר מנהלי המשנה ואינו מיועד לכתיבה אלא לתיקון.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2004 14:37 |
|
| |
בגוגל שוב ניתן לערוך חיפוש: עצור כאן חושבים עם שם אשכול או הפותח אותו ורצוי ללחוץ לאחר קבלת הלינק על אופצית מטמון/cache.
בברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2004 16:17 |
|
| |
מיימוני
מי עוד ברשימת המוזמנים שלך אחרי הגינגית והמוציא לאור?
|
|
|
|
|