בית פורומים עצור כאן חושבים

הבהרה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/3/2009 17:08 לינק ישיר 

בדקתי שוב כמה וכמה פעמים ויצא לי לרוב מתוקן ורק לפעמים לא. נדמה שאם נכנסים ללא רישום הניק אז לא מופיע ההמשך אפילו שנרשמים אח"כ ולהפך הפוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2009 19:43 לינק ישיר 

הבעיה של עד 10 עמודים אולי באה משמים כדי להראות לנו שאשכולות ארוכים מדי אינם נוחים?

אני מציע, כמו בעבר, להגביל כל אשכול לעשרה עמודים. אחר כך פותחים חדש ומחברים בלינק לקודם (מצד המחשב זה אותו דבר, רק לחיצה על לינק במקום על "העמוד הבא". אולי זה מאבד את התחושה של ספר עב כרס, אבל יש בדבר גם יתרון פסיכולוגי ולא רק חסרון. לדעתי כמובן.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < language="">

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2009 21:54 לינק ישיר 

מיימוני,

ברוך השב!

אני מקווה ששועלך שב לשוטט בפארק כמימים ימימה, ולא בורח מכאן כמו מאש.

עקרונית אני מסכים לדעתך לתת לנושאים לעוסים במה חדשה באשכול חדש, בעבר אף יעצתי זאת בפורום - בתקופת ראשית דרכי כאן שכל אשכול שפתחתי הוטמע אי שם כהודעה ה197 באשכול משנת 2003.

האם ראינו אות משמים לכך?

סבורני שלא.

הדף העשירי עליו מדובר כאן, הוא לא הדף העשירי בתוך אשכול, אלא הוא הדף העשירי מהעמודים הראשיים של הפורום בהם נראית רשימת האשכולות.

הבעיה היא שכל אשכול ישן שעובר מעבר לדף 10, מקוטלג במאגר המערכת כאשכול ארכיון, בשמירה זו סדר ההודעות מבולבל ונצרכים להקפיצו כדי לראות את תוכנו.

מדוע ההקפצה עוזרת?

כי היא מוציאה אותו מהדף ה11 ומעלה לכותרות הפורום - האשכולות הפעילים בעמוד הראשון.

[טרחתי להסביר באריכות כדי להראות שבעצכ"ח אין סימנים שמיימיים]

מ. זוהר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2009 22:11 לינק ישיר 

מ. זוהר

השועל שלי עדיין מסרב לבצע התחברות מחודשת. בלית ברירה הפכתי לאיש אוונט, לפי המלצה שקראתי בח"ח.
לגבי סימנים שמימיים, ברור שכל דבר ניתן לדרוש לשני פנים הפוכים, וזאת גם אילולא טעיתי במה שהסברת על מעבר ל10. דברי לא היו אלא בחינת סמיילי כדי להביע, שוב, את משאלתי להגביל גודל של אשכולות.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < language="">

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2009 22:46 לינק ישיר 

מיימוני,

אין לי מושג מה קראת בבח"ח, אבל מניסיון שלי עם פיירפוקס, אם מתחברים דרך פלטפורמת מסורת, כל כמה דקות מתנתקים, אם אם מתחברים דרך הייד פארק ושומרים את ההתחברות לפי האופציה שהפארק נותן ההתחברות שרירא וקיימת.

מכיוון שעצכ"ח נמצא על שתי הפלטפורמות, אתה יכול לפחות לעצכ"ח להשתמש עם שועל האש.

באינטרנט אקספלורר שם המשתמש נשמר גם בפלטפורמת מסורת, כמובן אם מאשרים זאת.

אבל מה כל זה משנה, אם אוונט זה הפתרון, אז טוב לך ובוודאי לנו בכך!

חשבתי כעת בעניין הסימנים השמיימיים, ועלתה לי מחשבה שבעצם עצכ"חניקים ריאליסטיים וצורכי מיסטיקה כבדים, שווים. ההבדל הוא רק בגודל הסמיילי, ובכמות הסמיילים שצורכים (סמיילי).

מ. זוהר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2009 20:59 לינק ישיר 

מערכת הפארק הודיעה לנו על בעיות חסר הודעות ועל אי יכולת שליחת הודעות מאשכולות הארכיון [מדף 11 והלאה]:

"הנושא בטיפול ואמור להיפתר בימים הקרובים"

כיה"ר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2009 18:57 לינק ישיר 

מרוב השאלות על ניקי סרק, אולי שרת הייד פארק החליט לחמוד לצון עם כמה מספרי סרק משל עצמו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2009 02:20 לינק ישיר 

פורום ברוח עצכ"ח

http://www.bhol.co.il/forum/forum.asp?forum_id=20844

לניק עצכח, אם תוכל הכנס אותו ברשימת הפורומים בלינקייה שלכם.
אגב, פורום אחד [לפחות] לא פעיל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2009 06:42 לינק ישיר 

אפיקבנגב:

יש לי המון בעיות עם האתר הזה. למה הפורום החשוב הזה לא עובר לפורמט אמין ונוח יותר מאשר הייד פארק? אחרי שהוצאתי קיטור: 1. מאז ומעולם אני לא מצליח לשלוח הודעות בצורה נורמלית, ואני חייב להחליף משתמש לפני השליחה. 2. אני שולח הודעות עם מרווחים בין הפיסקאות, אבל ההודעות מפורסמות ללא רווחים והעריכה לא עוזרת. מישהו יכול לעזור לי עם אחת הבעיות הללו?

צענערענע:

לאפיק בנגב

גם אני נתקלתי באותה בעיה והפיתרון הבא שקיבלתי בפורום משוב ותמיכה עזר לי לזמן מה:

NornO:

יש פתרון..!
מסתבר שיש יותר מכתובת אחת להיידפארק

מצאתי בהודעה שמישהו שאל פה בפורום על מה ההבדל בין 2 מהן.

בין זה :
http://hydepark.hevre.co.il/index.asp

לזה :
http://www.hydepark.co.il/index.asp

הכתובת הראשונה תקינה ולא צריך להתחבר מחדש.

היה פה מישהו שכבר הציע פתרון דומה, אבל כשהוא הציע את זה זה לא עבד (גם לא עכשיו)
כי בכתובת שהוא נתן לא הופיע- index.asp/

קיצר, תודה רבה למערכת שעזרה לכולם.

אפיקבנגב:

זה פתר "רק" את הבעיה הראשונה. (אבל גם זה משהו)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2013 08:40 לינק ישיר 

יש הרבה לינקים שבורים באשכולות ישנים.

הניו יורקר בפורום השכן בח"ח כתב תוכנה שמאפשרת לשחזר את החומר. הוא נמצא בארכיון הפורום, אם זה חומר שהועלה לאשכול, ואפשר להגיע אליו דרך העצות המופיעות באשכול הזה.

וכמובן איקון ירוק לו.

זה לא עוזר ללינקים שנעלמו בינתים מאתרים אחרים. לכן תמיד כדאי להעתיק כמה שורות לפחות מלינק שימושי, ובוודאי לציין מה נאמר בו. זה נושא אחר, אבל חשוב לא פחות. אנא, כשאתם מביאים לינקים כדי לדון בהם, ציינו את הכותרת והעתיקו את הנושא המרכזי. זה קצת יותר עבודה, אבל זה יבטיח שהחומר יישמר כל עוד עצכח חי ופועל.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 11:01 לינק ישיר 

אתגרים מצמיחים אותנו.

בגלל תקלה נאלצתי לשלוח מחדש באחד האשכולות וגיליתי מחדש את הידוע שאי אפשר להעתיק מוורד לכאן. פתרונות קודמים הביאו להודעה לשלוח מייל לגיא.

בקיצור: עקב צירוף הנ"ל ועוד כמה דברים גיליתי שאם מעתיקים ממקום אחר, זה כן עובד.

לכן:

מי שכותב עדיף לו שישמור העתק בוורד.

אם ההודעה לא נקלטה, אפשר להעתיק מוורד לקובץ טקסט רגיל ואז לחזור ולהעתיק ממנו (לסמן את כל הטקסט שבו ולצוות על העתקה) ואז להדביק באשכול. וזה עובד!

בתקוה שלאחר שגיליתי את הכלל הזה ופירסמתי, בחח לא יחליטו לא לאפשר אותו... (איקון של סמיילי).

חג חירות כשר ושמח!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > הבהרה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 19 20 21 סך הכל 21 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.