בית פורומים עצור כאן חושבים

הבהרה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/8/2003 11:57 לינק ישיר 

הערה מעניינת!

היידפרק התחילו למספר (בעמוד של סיווגי הפורומים כמו 'דת ואמונה') רק את ההודעות שמחוץ לארכיון (הארכיון מעמ' 11 ואילך) ומשום כך יוצא שיש לנו יותר הודעות מאשר פורומים גדולים מאד. הסיבה פשוטה כי להם הרבה אשכולות עם הודעות מועטות ואילו כאן אשכול ממוצע עמוס ביותר הודעות. לכן בפורומים האלה יורדים האשכולות מהר לארכיון וכאן הם מתמלאים יותר לפני שיורדים!

תוקן על ידי - קונילמל7 - 20/08/2003 12:00:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2003 00:51 לינק ישיר 

הודעת היידפארק בעמוד הראשי:

הקשיים בכניסה לאתר בימים האחרונים נובעים מהתקפות חוזרות ונישנות על חוות השרתים בה מתארח אתר הייד פארק.
התקפות אלו גורמות לשיתוק החווה כולה ובכלל זה גם אתר הייד פארק.
אנו מתנצלים על אי הנוחות ומקווים לפתרון מהיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2003 07:50 לינק ישיר 

וטו

תודה על שהנחת דעתי.
כבר לא ידעתי מה קורה, ומדוע אי אפשר להיכנס לפורום ברוב שעות היממה.

וכפי שהנחת את דעתי, כן יניחו את דעתך, אך בבשורות טובות...

שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2003 11:28 לינק ישיר 

לאחר שכולם כבר יודעים, שאנחנו הטובים ביותר, לא נותר לנו אלא להיות יותר טובים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2003 19:00 לינק ישיר 

מיימוני

הפסדתי את האוטובוס האשכול נסגר אבל בכל אופן אני מצטרף לאלה שלא רואים צורך להגיב. עכשיו מובן למה כיניתי את הפורום 'באהלה של בורות'?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2003 20:14 לינק ישיר 

ואף אה"ק מצטרף לכל הנ"ל כיהודה ועוד לקרא, להצדיק את הצדיק דמעיקרא הרב המיימוני שליט"א, תאלמנה שפתי-שקר הדברות על-צדיק עתק בגאוה ובוז, וע"ז באעה"ח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2003 21:45 לינק ישיר 

רבינו המימוני!

לא קשה לחוש (אפילו מבעד לחלל הוירטואלי) את הצער שנגרם לך מכל ההתנהלות המכוערת הזאת עם אותה פרוצת לשון.

אני רק יכול להודות לך על החסד שאתה עושה עם כל מבקרי פורומי היהדות השונים כאן, בכך שאתה מבקש להיטיב עם מה שיותר אנשים, ולהובילם אל האמונה התמימה.
אין לי ספק שאת הזמן שאתה משקיע כאן ובשאר פורומי היהדות (עכשיו יש לך אחד פחות...) היית יכול להשקיע בהתקדמותך האישית, ולכן אני אומר שוב תודה, גם בשם אלה שמחרפים ומגדפים (ולא אותך הם מגדפים, אלא את המציאות שברוב חוצפתה מסרבת להיות זהה עם דמיונם).

שוב תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2003 22:55 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2003 00:09 לינק ישיר 

רע מאוד עשו בפורום "באהלה של יהדות" שחסמו שם את מימוני.

רע מאוד עשו כאן שחסמו את הג'ינג'ית, להבדיל.

בצעד נמהר זה דרדרה הנהלת עכ"ח את עצמה לרמתם של צרי הדעת בפורום באש"י, ולכאורה הקנתה למעשיהם הנואלים והפסולים מעין לגיטימציה.

חסימתה של ג'ינג'ית פסולה, מכיוון שהיא מציבה את שני הפורומים על רמה שווה כביכול. "כשם שסותמים פיות כאן, כן סותמים פיות שם".

הנזק שהיה נגרם כאן מפרסום הודעתה של הג'ינג'ית, תהא הודעה זו אווילית וילדותית ככל שתהא, נמוך לאין שיעור מן הנזק שבחסימה שרירותית של כותבים שאינם חביבים על ההנהלה.

ג'ינג'ית והגיגיה אינם חביבים גם עלי. למען האמת הם נתעבים בעיני לעיתים קרובות. העובדה שג'ינג'ית מעודדת חסימה (בפורום באש"י) של כל מי שאינו משתחווה לה ולריבת אתרוגיה אפיים, נתעבת לא פחות. עם זאת אין הצדקה להידרדר כאן להתנהגות גסה ואטומה זו של חסימות, אפילו אם מושאה של התנהגות זו היא היא נושאת הדגל של אותה אטימות עצמה...

כפי שהיציע וולטיר:

Je désapprouve ce que vous dites mais je défendrai jusqu'à la mort votre droit de le dire

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2003 00:20 לינק ישיר 

וטו

לסיפור שלך עם ההוא שאמר על דף היומי שהוא מלא מינות, אין צורך ללכת רחוק. באותו נוסח כתבה חסומתך על שני לינקים לפורום הזה:
'שניהם בעיני לא רלוונטיים, מכיוון שהפורום ההוא עבורי מייצג מינות.'

אבל הבה נאזן את הכיעור בדברים היפים של התבהרות בבאהלה:

'אלייך מיימוני,ועד שהודעה זו תימחק.

לשמחתי נחסמת כאן.
סוף סוף.
האמת היא שאף פעם לא הבנתי מה אדם בעל שיעור קומה תורני ואישי כמוך מסתופף בחברת המצטדקים למינהם בשם התורה ורבניה.
הלו את התורה שלך אתה מקבץ ומלקט מכל כך הרבה גדולי ישראל,
הלוא בקיאותך ושליטתך בהלכות התורה ומיכמניה אינם מגיעים לקרסולי אלה המנסים בשם מי שיהיה לנסות ולהכפישך.

אני לא אתגעגע אליך בכלל כאן,ממש לא.
אני אתגעגע אליך במקום הטבעי שלך.
במקום שבו חושבים.
במקום שטעימת אתרוגיה של הרבנית קנייבסקי תליט"א ,אינם הופכים שום אדם למקודש יותר או מקפיד יותר.
אני אתגעגע אליך במקום שבו קשת ידיעותיך הרחבה תחפה על דלות החומר והתרסת הצדיקות שבה מתגדרים האנשים החפצים בחרדה דתית.

ועד שניפגש הרווה אותנו במקום האמיתי שלך.
במקום שעוצרים וחושבים ולומדים ומתנסים ודנים ובעיקר..
ממש בעיקר...
והכי הכי חשוב.
אוהבים שם כל אחד
גם אם דעתו שונה,
גם אם אמונתו לוקה,
גם אם הבנתו שגויה,
וגם אם עדיין, אין לו רב.
שלך באהבה ובאמונה,
הית. '

מיימוני

סלח לי אבל ענוותך מכשילתך! איך אתה כותב שזה בא מיראת שמים כאשר חוץ מהבורות אתה רואה סילוף ועיוות בכל שורה? שאול המלך ריחם על אגג והיהודים היו בצרות. באמת הם ניצלו אולי מפני ששאול התכוין ברצינות כמוך? אז באמת גם כאן בסוף נעשה לנו פורים בפורום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2003 02:35 לינק ישיר 

רעואל,

כנראה שלא קראת היטב את הודעתי באשכול הסגור על החסימה והיית ניצול מכמה טעויות:

א. לא "הנהלת עכ"ח" חסמה אלא אחד מההנהלה על דעת עצמו - ווטו,
ב. החסימה לא היתה בשום אופן למנוע הבעת דעה אלא מניסיון העבר מסיבה טכנית במקום עבודת מחיקה רבתי למנוע דברים שאינם מתאימים לפורום וכמו שרמזתי כאן,
ג. סיבה נוספת לחסימה כפעולת תמיכה ומחאה עבור כבודו של חכם שליט"א,
ד. החסימה היתה אך זמנית!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2003 02:42 לינק ישיר 

וטו היקר:

תודה על תשובתך המפורטת כאן, ועל ההודעה האישית. נחה דעתי.

נקווה לרגיעה, ולדיונים עניניים ומענינים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2003 16:16 לינק ישיר 

מיימוני

החושבות והחושבים אתך - אז מה חסרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2003 16:34 לינק ישיר 

בהיותנו כה עסוקים בפגיעה בפורום מאחר ומיימוני נציגו, שכחנו להביע תמיכה והערכה לשואל098 היקר שגם "זכה" [כלשון התבהרות] להיחסם מאותו הפורום!

את סבלנו הנכם "סובלים" [ונראה שבעקבות הפולמוס התרבתה כאן הכתיבה]!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2003 16:37 לינק ישיר 

השנים כבר שוחררו, אז אולי כדאי להניח לנושא.

ויהי רצון שנרבה באהבת חינם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > הבהרה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 19 20 21 לדף הבא סך הכל 21 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.