בית פורומים עצור כאן חושבים

הבהרה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/9/2003 17:44 לינק ישיר 

בהמשך לדף היומי ה"מלא כפירה" קיבלתי באישי עוד מלתא דבדיחותא בנושא:

בחור למד בספר מוסר אודות "חטא הידוע" ושאל את הרב שלו, וואס איז דאס [מה זה] "חטא הידוע"? והרב ענה "די ווייסט נישט? [אינך יודע?] "ציונות"!

המקום יצילנו מ"איגנורמוס"!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2003 18:30 לינק ישיר 

וטו

אם כבר , אז עוד בדיחה .
חסיד סאטמר חזר לביתו אחרי ביקור בארה"ק וניכר עליו שהוא מאד מזועזע . כששאלוהו על כך ענה :'בתוך פלטרין של מלך ירושלים עיר הקודש הלכו הציונים והקימו כותל בניגוד לרצון רבינו הקדוש!' .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2003 19:16 לינק ישיר 

אני לא מתמצא בפוליטיקה הבין-פורומית בהיידפארק. בקושי אני מספיק לבקר כאן יחסית למה שלבי חפץ.

בכל אופן, תודה על החממה לחושבים המיוחדת במינה (ספק לי אם ישנה עוד כזו תופעה בכל הרשת, של יושר אינטנסיבי כזה) שככל הנראה מיימוני הוא מיוצריה הראשיים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2003 21:52 לינק ישיר 

וטו וכל ההנהלה

טעיתם שביטלתם את החסימה!

תקראו לה תינוקת שנשבתה או 'מנטל קייס', לא שייך שלמגדפת סדרתית של הפורום או יתירה מזו כפי שכתב שואל בהודעה קודמת מגדפת את המציאות שבמילים אחרות זה גידוף האלוהים (אמנם בשמו), יתייחסו בשוויון נפש ובמתן לגיטימציה.

אתם נותנים לה לגיטימציה כאשר אתם מתייחסים לדבריה ונלחמים אתה. לא צריך לבזבז אנרגיה ולהתייחס לדבריה כלל וכלל אבל מצד שני דין המגדף הוא שנבלתו תהיה תלויה על עץ.

אם אתם חשים שהנכם זקוקים למייצגי הקו הטליבני-חרדי, יש מספיק מייצגים שאינם בורים.

אם ישנו שימוש חיובי במנגנון החסימה בפורומים, הרי הוא מיועד בדיוק למ... הזאת!

עדיף לחסום אחת ולתמיד ושלא תצטרכו לומר אח"כ, אההה, בוגי צדק!

אני מציע לערוך משאל בין הכותבים הקבועים מי בעד ומי נגד!

תסתכלו שם בפורום באשכולות העוטרים אותו, עיקרם גידופים לשכל - כבוד ה'.

לקטתי עוד תגובה משם (אולי ייכנס לכם לראש עם מי יש לכם עסק):

" התלבטתי הרבה אם בכלל להגיב על אשכול זה, אך לאחר דבריה האחרונים של הנ"ל וההשתלחות העוורת הבלתי-פוסקת, אני מצרף את תמיכתי לדברים שכתבת. יצא לי, בעוונותי, להיתקל פעם אחת בעבר (בפורום אחר) ב"צחות לשונה" של הנ"ל ומאז אני מקפיד שלא להיגרר לשום ויכוח שהיא מעורבת בו. הפעם אני מגיב משום שעוצמת השנאה וביטול הזולת עולה על כל דמיון. וחבל."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2003 23:05 לינק ישיר 

בוגי,

דייייייייייייייייייייייי

"יפסיקו הקנאים!"

אני מבין את עמדתך ואני משער שהיא באה מתוך קנאה לאמת ושנאת הסילוף, אבל יש גבול!

הגבול הוא כאשר הדיון יוצא מענייניות והופך לרדיפה אישית. מה שהצד שכנגדך נוהג כך אינו מצדיק עדיין שתרד לרמתו. הנושא הזה נידוש מספיק ומעתה נשמע לעצתך ל"אי התייחסות" כולל שאפילו לא יחס של חסימה [לחסומתי לשעבר ].

נבקש גם משאר הגולשים החפצים להביע תמיכה במיימוני ובשואל, שיעשו זאת בתיבה האישית, מאחר ודי לפורום מהעיכור והכיעור הפוליטי.

ולקראת השנה החדשה הבה נפתח מעכשיו דף חדש ונקוה שישאר נקי כל השנה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2003 13:17 לינק ישיר 

דווקא היא כותבת דברים יפים.
לא הולם לאנשים כמותכם להתעסק בהשמצות.
זה ילדותי וחסר פרופורציות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2003 14:41 לינק ישיר 

רק אני

עכשו ראיתי את דבריך פה.

את צודקת שלא מתאים להתעסק בהשמצות.

שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2003 14:56 לינק ישיר 

בוגי, אינני כל כך מפחידה. אינני מסכימה עם דרככם אבל אינני מפלצת. לא צריך לפחד ממני. ובכל זאת בהזדמנות זו, אני רוצה לאחל לכל צוות עכ"ח שנה טובה, שנת שלום ושפע רוחני, שנה שתאיר את עיניכם באור גנוז ולא באור פנסו של יצר הרע ולהודות בהזדמנות זו על הגדלת זכויותי ועזרה בכפרת עוונות שפורום זה על מנהליו זיכו אותי. אין לי ספק לאחר כל הנרשם עלי בפורום זה, שאצא זכאית בדין.

אני מסתכלת על דבריכם כלפי כעל כפרת עוונות.
תודה לכם.

שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2003 19:18 לינק ישיר 

אדמונית

שנה טובה גם לך וכל הברכות האפשריות יחולו על ראשך כולל שתזכי באור הגנוז ולא בחשכת היצר ואם את זקוקה לעוד כפרת עוונות, רק תודיעי לי ובכיף כי עדיף הזמנה בדרכי נועם מהזמנה הבאה מהתחפשות למפלצת

תוקן על ידי - בוגיעלון - 04/09/2003 19:20:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2003 17:31 לינק ישיר 

בדיחה ידועה ששניים המתחפשים, נהיים למה שהם מתחפשים אדמור ומשוגע!

כנראה שאותו הדבר לגבי מפלצות!

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=585923

אל תכעסו עלי וטו ומיימוני, אבל אסור לכם לשתוק להסתה והדחה נגד הפורום בכללי ובאישי כי 'חזקה על לשון הרע שהיא נשמעת' (לא זוכר את הלשון).

חוץ מזה ישנה חובת הוכחה כאשר מאוהל בורות יוצאות דעות על מה זה כפירה ואפיקורסות (גם אם זו רק כותבת אחת עם ניקים מרובים!).

תראו מה שהריבה המיוחדת יכולה לעשות!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2003 17:42 לינק ישיר 

לבוגי
לא זו הדרך, התנצחויות אישיות לא מביאות שום תועלת, מה גם שאתה סותר את עצמך בכך שאתה אומר שחבל לבזבז אנרגיה וכו', ומצד שני אתה כן מבזבז.
אם יש לך ויכוח ענייני עם מישהו תתיחס לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.
אל נרבה איבה ומדנים בקרב עמינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2003 17:47 לינק ישיר 

לא מפלצת.

הגינגית היא אישה טובה מאד.
בזבזתי לא מעט זמן בקריאת הגיגיה לאורך הזמן, ונוכחתי לדעת שהיא אישה שאוהבת לעזור לזולת, לארגן, לארח, וכו'.

מהאשכול שהפנת אליו נראה שחלק גדול מאלה שכתבו בו (חוץ מאחד ליתר דיוק) הם אנשים שהם חולי נפש ממש (במקום "אוהלה של בורות" הייתי מציע לקרוא לו "מחלקה סגורה").

אסור להגרר אחרי אווירת הטירוף הזאת.
זה החסד הגדול ביותר שאפשר לעשות איתם ועם עצמנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2003 17:51 לינק ישיר 

בוגי, שאלה קטנטונת.

באשכול אחד על אודות אדיר זיק כתב מיימוני שאף על פי שהב"ח פסק, היו שחלקו עליו. ואם כך, יש לאותם כותבם שם כפי שאתה קורא אותו "באוהל הבורות" אדם גדול וחשוב ופוסק שכל הדורות סמכו עליו לפסוק. אזי כיצד אתה יכול לבטל דבריהם בהל פה? הרי גם מיימוני שם באשכול של אדיר, לא ביטל את דברי הב"ח אלא רק אמר שיש גישות אחרות, האם יש לך את מי להאשים כאשר הם מסתמכים על תשובתו הב"ח?

(הכתובת של האשכול על אדיר זיק-http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=582288)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2003 17:52 לינק ישיר 

ספי

במקרה הזה לא ניתן לנהל ויכוח לגופו של עניין אלא לגופו של אדם הנוגח כמו שור נגחן, אבל רק עם קרניים בלי ראש.

אתה צודק מאד על בזבוז האנרגיה, אבל לפעמים לאלה שלא מכירים אסור שיתקבל אצלם הרושם הניתן על ידי וטו ומיימוני ששתיקה כהודאה. רושם כזה מנוצל מיד על ידי הידיים הסלפניות.

נקוה שירבו מתכונים בישראל ולא יצטרכו לחפש שם נושאים הפוגעים ביהדות.

אשתדל, ספי, מכאן להבא -אם יהיה צורך- רק להפנות להודעה הקודמת ובזה לסגור את התיק המכוער הזה.

תוקן על ידי - בוגיעלון - 07/09/2003 17:57:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2003 18:02 לינק ישיר 

ערך

עיינתי שם. נניח שהפירוש שלכם בדברי הב"ח הוא כפי שאתם רוצים, אבל כדי לדעת אם זה יישים בימינו לגבי אדם מסוים, הרי לשיטתכם צריך לשאול רב 'בימיך'?

גם אם יש מי שיפסוק היום ככה, אבל ברגע שיש מחלוקת הרי החומרא היא שלא כהב"ח גם בספק רצח אופי החומרא היא שלא לרצוח!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > הבהרה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 ... 19 20 21 לדף הבא סך הכל 21 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.