בית פורומים בחדרי חרדים

פגישה משולשת: בעלזא-גאב"ד העדה-תו"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/12/2004 00:02 לינק ישיר 

התבלבלתי, התכוונתי לבנו.

תחשוב שמח יהיה שמח!!!!!!!!!!!
תחשוב טוב יהיה טוב!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 00:52 לינק ישיר 

כשהרב שמואל הלוי וואזנר, שאביו היה יוסף צבי הלוי, בנו הרביעי של בנימין זאב הלוי שצילום מצבתו 2 תגובות מעליי, היה לפני 25 שנה עול ימים בגיל 65 עד מאה ועשרים לאורך ימים ושנים, מה היה גילו של האדמו"ר מבעלז באותם הימים?.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 01:15 לינק ישיר 

מצורף קובץ

מי מכיר ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 01:16 לינק ישיר 

מצורף קובץ

מי מכחיש ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 01:23 לינק ישיר 

מצורף קובץ

עמל ?

שכנוע ?

הסברה ?

"כבוד הדדי" !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 01:24 לינק ישיר 

מצורף קובץ

וזה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 01:28 לינק ישיר 

מרן הגאב"ד הרמ"א פריינד גם נפדש לפני החתונה עם אהרן מרדכי מה הוא אשם התמונה של הרב שך היתה אחרי שהרב שך הצטרך לתמיכתו של הבעלזער בעד דגל התורה כל אחד החליט לחזור בו מסיבות אישיות ולא קשורות לבעיה שבשביל זה חתמו על מכתביהם זאת אומרת שהבעיה לא נפתרה במה שכתבו אז על כן אין זו בכלל ראיה בכל התמונות אלה ראיה לפאניקה שנכנסתם לא נורא תרגעו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 01:35 לינק ישיר 

איפכה,

חלפה יותר מיממה מאז הבטחת להביא תימוכין לביטוי הנלוז שכתבת כאן על אחד מגדולי ישראל שבדור.

מה אני אמור להסיק מכך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 02:16 לינק ישיר 

את המודעה המצורפת קבלתי מ*דוד10*

עקב תקלה טכנית במחשב שלו, אני מעלה זאת כאן במקומו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 02:17 לינק ישיר 

מצורף קובץ

עכשיו קרתה לי תקלה טכנית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 02:20 לינק ישיר 

אני חושב שכל בר דעת מבין שהמודעה הזו לא נכתבה נגד כ"ק האדמו"ר מבעלזא שלטי"א.

כנראה שרק פרשנים מטעם עצמם, חובבי ריב ומדון, יכולים לחשוב שמודעה זו מכוונת נגד האדמו"ר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 02:22 לינק ישיר 

כמובן שזוהו רק דעתך אבל מי שהיה מעורב בעת ההיא בכל מה שהתרחש (גם הבעלזערס)ידעו למי התכוונו הר' שך והסטייפעלר
כך שלעובדות (שוב למי שהכיר בתשמ"א) שזו היתה כוונתם ועל כך כמעט ואין מי שתכווכח רק כאלו שאוהבים לשנות את העובדות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 07:23 לינק ישיר 

התאריכים מוכחים בעליל שהמודעה יצאה ממש באותם ימי המערכה של העדה החרדית-בעלזא, ומדברי הימים עולה שחסידי האדמו"ר מבעלזא הציקו קשות להרב ווייס זצ"ל, ואף ניסו לפגוע בו פיזית עד כדי כך שהציבו משמרת סביב השעון להגן עליו בביתו ואף הצמידו מספר בחורי ישיבה בשמירה צמודה על הרב ווייס זצ"ל, להגן עליו מפני חסידי בעלזא הזועמים שאיימו לעשות בו שפטים, וזה הרקע למודעת הרב שך זצ"ל למען כבוד הרב ווייס זצ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 09:49 לינק ישיר 

ואם במחאות עסקינן!
מי יכול להעלות על הכתב את המחאה שאירגן הלב שמחה זצ"ל על שביזו את האדמו"ר מבעלז והודפס אז בעיתון המודיע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 10:30 לינק ישיר 

לסיכום,
מה שאני מבין מכל הכיתובים כאן
האדמו"ר מבעלז פתח בי"ד נפרד, ולמעשה כולם מקימים היום בי"ד עצמאיים, פרצה אז מחלוקת בין העדה ובעלז, המחלוקת גררה כל מיני תקריות לכאן ולכאן, היו כל מיני מחאות מרבנים, היו איזה חתימות מרבנים מארה"ב המזוהים עם סאטמר, אבל בעיקרון המחאות היו נגד המחלוקת ולא כוון נגד הגדולים

ולנו אין לנו אלא מה שעינינו רואות, ואני מאמין יותר במה שאני רואה ולא בסיפורים שלכל אחד יש על כל סיפור כמה גירסאות,

הרב שך זצ"ך כיבד ושיבח את האדמו"ר מבעלז בפני קהל ועדה בכינוס של דגל התורה ומי שהכיר את הרב שך יודע שדעתו היתה מגובשת וחזקה ולא נבהל להשמיע את דעתו ולא נכנע לשום דעת בעלי בתים
הרב ווזנר שליט"א מכבד ומעריך את האדמו"ר מבעלז ולא מסתיר זאת מדייניו שחסידי בעזלא ביניהם וביקרו כמה פעמים בירושלים והתמונות פורסמו בכל עיתון
הגאב"ד שליט"א ניגש לאחל ברכת מז"ט לאדמו"ר מבעלז, אף אחד לא הכריח אותו ולא ביקש ממנו את זה

את כל זה ראינו והרושם הוא שאם הדבר היה מסור לגדולי הדור האדמו"ר מבעלזא וגאב"ד העדה החרדית כבר מזמן היה השקט והשלוה

איפכה
דבר אחד מענין אותי שאני מאיזה סיבה בשום אופן לא יכול לברר, האם יש להתבייש בכתב והחימות מארה"ב?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פגישה משולשת: בעלזא-גאב"ד העדה-תו"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.