בית פורומים אחרדים-אלעד

כח, פכטר, סב"תים, שבבניקים ושאר ירקות...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/12/2004 20:25 לינק ישיר 

בן תיירה,

נכון שהציבור מחבב את שפסי, אבל אף אחד לא רואה בו דמות של מנהיג שמסוגל להוביל את הציבור.

דווקא הרבסט הוא כן כזה וברור לכולם שבתור יו"ר דגל התורה הוא חייב "לשחק אותה" בשביל כולם.

זה לא אומר שהוא עזב או זנח מישהו. הכל עניין של יחסי ציבור.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/12/2004 23:46 לינק ישיר 

פולי ידידי,

מה שנאמר על ידי לגבי שפסי היה בציניות... לא חשבתי שתיקח את דברי ברצינות.

אך לגבי הרבסט מה שאמרת זה בדיוק מה שהוא עושה, הוא זונח את קהילתו הוא, ומחזר אחרי קהילות שרק מחפשים את האינטרסים ובבא היו יכוהו שוק על ירך...

ולבסוף ייצא קירח מכאן ומכאן...

אתה יודע מה? אני ישמח לגלות בסופו של תהליך שאני בהערכתי טעיתי...והוא כן מצליח לאחד את כולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2004 00:26 לינק ישיר 

להלן הודעה שקיבלתי בתיבתי האישית, מאחד מראשוני הכותבים בפורום, המקורב לאחד מבכירי מחלקת החינוך העירונית, וחפץ בעילום ניקו...

מרנן ורבנן!!!

1. מדוע אתה מתעלם מההשפלות שהרבסט עובר יום יום במועצה.

הרבסט מחזיק תיק החינוך - לא מודע כלל וכלל למתרחש במחלקת החינוך.

הפקידות הבכירה במחלקה, קיבלה הוראה "מגבוה" לא לדבר איתו "מטוב ועד רע", כלשונם.

זאת ועוד... הרבסט רצה את לשכתו לשעבר של אשוואל, שהיא יותר מרווחת, אך שמעון מועלם מזכיר המועצה סירב, ונתן לו את לישכתו של עמרוסי. זאת למרות שלשכתו של אשוול לא מאוישת (פשוט מחפשים מה לעשות שם)

2.לגבי יוסי חייט - דברך נכונים.
זה פשוט מדהים לראות את צביקה מתנכר לכל הקבוצה שתמכה בו.

אגב, יניב שפירא נותר בביתו ללא עבודה, וזאת למרות הבטחות מפורשות של צביקה קבל עם ועדה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/12/2004 02:02 לינק ישיר 

התחזיות שלך ושל סלבודקא שדיברו על כך שתיק בלי גיבוי של ראש המועצה לא שווה כלום מתממשות...

זה בדיוק מה שעושה כהן להרבסט. לא?

רק תזכיר לי... למי ניתנה הנבואה???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2004 08:30 לינק ישיר 

א. הנבואה אומנם ניתנה לשוטים.

אך אותם אלו שאין דעתם מבדלת בין נבואה לתחזית, הנם בגדר הדיוטות רדודים ופשוטים...

ב. באשר לשאלתך:

"מה עושה כהן להרבסט"???

הרי שהתשובה פשוטה:

הוא מעביר לו "סדרת חינוך"!!!

אוח אוח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/12/2004 13:12 לינק ישיר 

בן תיירה ומרנן,

אולי את הלשכה המפוארת של אשוואל שומרים לשפסי???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/12/2004 14:35 לינק ישיר 

למה אתם סתם משמיצים אותי?? אני סך הכול ראש מועצה שאוטוטוטוטו הולך להיות ראש עיר ואפילו סיפרתי את זה ברדיו קול חי של ידידי.... כי במועצה אין לי זמן להיות ולענות לשאלות קשות וטורדניות של אנשים ולקיים הבטחות שהתחייבתי לפני הבחירות...... ואולי כשאהיה ראש עיר אני ימצא מקום לעוזר שלי קרויזר..שאני מאד אוהב אותו והוא בחור אמיץ אתם יודעים....הוא קיבל את זה בהבנה ובאהבה למרות שלפני הבחירות הוא האמין בי ונתן את נשמתו למען הצלחתי.....אבל אין מקום לג'ובים לכולם....ואפילו טרבלסי עובד בהתנדבות...קשה לי מאד עם זה שלפני הבחירות חשבתי אחד ושתיים ופיזרתי לכולם סיסמאות חזקות כמו "סמכות=אחריות" ועוד כהנה וכהנה דברים יפים שהשפיעו עליכם הבוחרים תושבי אלעד האמיצים.....ואילו היום אני מדבר שלוש וארבעה,היום אני כבול.... לא יכול לבצע ולקדם רבע ממה שחשבתי ואפילו דברים קטנים ופשוטים שבמבט חיצוני ופנימי אפשר לעשות אותם אתמול אני אולי יבצע אותם חלקית רק מחר........אתם מזכירים פה כל הזמן את החברים שלי שעבדו בשבילי בבחירות על סמך המילה שלי.... ודווקא אז שלמילה שלי לא היה כוח הם האמינו בי ואילו היום.....שבמילה אחת אני יכול לחולל פלאות.....אף אחד לא מאמין בי.....חבר'ה תחכו כמה שבועות,כמה חודשים,בסוף זה יסתדר בסוף הכל יהיה טוב......אני מרגיש שקצאת הוצאתי מליבי דברים שכאבו לי וטרדו את מנוחתי ועכשיו אני יכול להמשיך עד הפעם הבאה אז יאל'ה חבר'ה בואו כולם היום לפתח תקוה אני אוכל שולנ'ט אצל ידידים עם כל היזיזים שלי אז בואו !!!

תוקן על ידי - צביקה_כ_ה - 09/12/2004 14:40:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2004 15:25 לינק ישיר 

בהההה"""""""""""

מה זה?????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2004 15:56 לינק ישיר 

טרול אינטרנטי מצוי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/12/2004 16:38 לינק ישיר 

אפרופו הרבסט ושת' החדשים.

במסיבת הסיום שהתקיימה אמש בבית הכנסת "השכונתי", לא הופיע הרבסט לבסוף.

חברי "השכונתי" נימקו את פשר אי-הגעתו, בכך שהבין, כי הופעתו במקום, בצוותא חדא עם המרא, תביא לפיצוץ האירוע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/12/2004 17:00 לינק ישיר 

הוא אשר אמרתי...

צריכים אותו מלקקים לו... אבל תכל'ס העדיפו את המרא על פניו...
וכך זה יהיה בכל הדברים!

מתי צביקה הרבסט יתפכח ויבין את זה?....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2004 23:29 לינק ישיר 

מקורבי הרבסט עמם שוחחתי הבוקר טוענים,
כי לא רק המם-מם, המחזיק בתיק החינוך, "ממודר" מהנעשה בתוככי מחלקתו (כפי שדווח לי אמש), אלא אף מרדכי ממליא מי שאמור היה (לכאורה), לשמש כעושה דברו של ראש המועצה במחלקה, נאלץ, בימים האחרונים, "לבלוע כמה צפרדעים" בדמותם של הנחתות למיניהן.

האחרונה שבהם היא "הכתרתו" של שמעון מועלם כממלא מקומו בראשות האגף...

כנראה שככה זה כשבראש עומד דייג טברייני מיומן,
הבקיא באומנות הפתיון והחכה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/12/2004 08:53 לינק ישיר 

גם אני קריספל נשמע טוב? כל אחד פותח שם שבא לו והמטומטם הזה צביקה_כ_ה_ תהיה רציני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 09:45 לינק ישיר 

רמת הכתיבה כאן פשוט שברה שיאים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2004 12:05 לינק ישיר 

חברים.

אתם גדולים מהחיים.

למרות הניתוק השערורייתי של העובדים ממשיכים לשמוע כאן כל חריקה של תזוזת כסא במועצה.

כה לחי למדליפים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > כח, פכטר, סב"תים, שבבניקים ושאר ירקות...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.