|
|
| נשלח ב-22/12/2004 14:36 |
|
| |
נו הישיבה כבר הייתה? כי באוטובוס השבוע לא היה מקום לשבת...ומסכן הנהג שבאמת הוא לא אשם בזה שככה נראה המצב של האוטובוסים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2004 08:53 |
|
| |
מרכז מרכז,
אני שומע ציניות בדבריך.
תבין! אני לא מטייח ולא מכסה על אף אחד וכשיש לי ביקורת גם נגד צביקה אני לא מתבייש לומר אותה.
אבל אתה צריך להבין!
צביקה מאוד מוגבל בקטע של התחבורה ובקושי יכול להתערב ולמרות זאת הוא עוקב כל יום אחרי מה שקורה ומתעניין ומנסה לעשות מה שביכולתו וצריך לשבח אותו על כך.
לא לא לא תנתקו אותי
לא תנתקו אותי כל כך מהר...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2004 00:18 |
|
| |
* מי לגרוסברד אלי *
מאורעות השבוע החולף, עוד יהדהדו בראשו של גרוסברד ג'וניור זמן רב, ולא לטובה.
כרעם ביום בהיר נפלה על גרוסברד ועל בני ביתו התקפתו החזיתית של "המקומון" מראשית השבוע.
בן חיים, על פני שני עמודים, הכה את גרוסברד "מתחת לחגורה", בכתבה, שבסיטואציה אחרת, לו היתה מכוונת אל "אותו האיש" המיתולוגי, היתה כובשת מקום של כבוד בפנטאון מאמרי המערכת של "קול התורה והתחבורה".
גרוסברד, שלזכותו, (כיום, יש שיאמרו, לחובתו...) נזקפת הדחתה של חברת "ביתר תור" והחלפתה בחברת "אגד פלוס-מינוס", לא הצליח להבין "למה זה מגיע לו"???
"הקזתי מספיק דם למען תושבי העיר, גם מבלי שישפכו את שארית דמי בראש חוצות", התאונן גרוסברד באוזני מקורביו.
"החברים הטובים", אשר חשו כמי שאינם יכולים לעמוד מנגד, נקטו יוזמה והחתימו, במשך כל השבוע, מאות אברכים, תושבי העיר, על עצומת מחאה נגד "עלילת הדם המקומונית", עצומה אשר - כמה מפתיע - תפורסם מחר בשבועון המתחרה "קוראים אלעד"...
בניגוד לפירסומי "המקומון", עומדים ידידי גרוסברד על כך שהוא אינו מקבל כל תמורה שהיא עבור עבודתו.
"גרוסברד רואה עצמו כשליח ציבור וככזה הוא ימשיך לשמש כפה למאות משתמשי התח"צ בעיר". אמרו החברים והמשיכו להחתים...
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 24/12/2004 0:32:38
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2004 02:42 |
|
| |
אצלנו בכולל הגיעו להחתים על העצומה ולמרות שהפעילו עלי לחץ פיזי מתון עמדתי על שלי ולא חתמתי!
לא מדובשך ולא מעוקצך....
חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!
נלחמים בשחיתות באלעד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2004 08:54 |
|
| |
אלי הגיעו וחתמתי.
בעיני זה לא חשוב אם הוא מקבל כסף או לא.
את מה שהוא עשה אי אפשר לקחת ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2005 14:25 |
|
| |
צביקה יורד אל העם?!
בצעד יוצא דופן, החליט ראש המועצה לרדת לשטח ולבחון מקרוב את מצב התחבורה הציבורית בעיר.
יחד עם נהגו המסור, עורך כעת צביקה סבב בין תחנות האוטובוסים של "אגד פלוס" כדי לעמוד מקרוב על מצב התח"צ.
מספר נוסעים, שהמתינו בתחנה הסמוכה להיכל ישיבת הר"ן, הביעו את זעמם על כך שדוקא בשבוע בו קיבל צביקה לידיו פיג'ו 607 חדשה ומפוארת, מוצא הוא לנכון להסתובב ולנקר את עיני התושבים העומדים קפואים בתחנות האוטובוסים.
"מה הפוזות האלו"? - התרעמו כמה מן הנוסעים - "נראה אותו פעם אחת בא ונוסע כמו תושב מן המניין ולא מציץ בהתנשאות מחלון רכב השרד"...
לעומתם, תומכי ראש המועצה שעמדו בתחנה, היסו בחריפות את הנוסעים מותחי הביקורת, והביעו בפני ראש המועצה את הערכתם הרבה לפועלו הרב למען שיפור מצבה של החבורה הציבורית בעיר.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 11/02/2005 14:31:17
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2005 16:44 |
|
| |
* קרונות הבקר של אגד פלוס - סידרה מס' 2 - והפעם, בחסות שוטרי מלאבס *
הסיוט היומי העובר על נוסעי קו 279 מפתח-תקוה לאלעד, הגיע היום לשיאי אבסורד חדשים.
לאחר שהמתינו, משך שעה ארוכה, בתחנות האוטובוס, ולאחר שהצליחו, במאמצים כבירים, להידחק בין דלתות האוטובוס, נאלצו הנוסעים להיגרר אחר כבוד לתחנת משטרת פתח תקוה, לאחר שנהג האוטובוס סירב להמשיך בנסיעה טרם שירדו נוסעים מהאוטובוס.
כבתסריט ירושלמי ידוע מראש (אלא שהפעם נאלצו הנוסעים להמתין תחת שמש פתח-תקוואית קופחת...) סירבו הנוסעים הנזעמים להיעתר לבקשת נהג האוטובוס.
ניידת משטרה הוזמנה על-אתר והשוטרים ההמומים (מהיחס ומהצפיפות) הורו לנהג האוטובוס, על נוסעיו, לסור לתחנת משטרת פתח-תקוה הסמוכה.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 28/02/2005 16:48:52
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2005 10:32 |
|
| |
ומה ההמשך?
איך היה תגובת משטרת פתח תקוה
לפחות נתנו קנס לנהג או לחברת "אגס מינוס"
על העלאת נוסעים מעל המותר!?!?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2005 16:31 |
|
| |
ארי מה הבס
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2005 23:46 |
|
| |
כמה פקה פקה ...
כולם בוכים ואף אחד לא עושה ולו משהו קטן בנידון.
עצוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2005 00:04 |
|
| |
צ'יקו,
בשם ותיקי הפורום, אני מודה לחב' "אגד פלוס", על פועלה הברוך, שהביא (בעקיפין), לשובך אל הפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2005 18:13 |
|
| |
* מי שענה לנערי המרא בשושן (פורים), בבירה, הוא יעננו (אינשאלה...) *
את מאמר "ונהפוך הוא", ובהידור, קיימו, ולא מרצון, נוסעי "אגד פלוס" אמש בבירה.
למרות הבטחותיהם המוקדמות של אנשי חב' "אגד פלוס", קרס אמש (מוצאי שושן פורים) מערך ההיסעים של החב' בבירה, ומאות נוסעים נאלצו להמתין בתחנות, לעיתים אף למעלה משעתיים, כאשר במיקרים רבים נאלצו עשרות נוסעים להטלטל מתחנה לתחנה, כדי "לזכות", לכל הפחות, במקום עמידה באוטובוס.
האוטובוסים שיצאו (כמעט...) מידי רבע שעה, התמלאו עד אפס מקום כבר בתחנות הראשונות ולמאות הנוסעים שהמתינו בתחנות האוטובוס ברחבי הבירה, לא נותר אלא "לראותם (את האוטובוסים) בלבד"...
מי שהציל את המצב, לפחות מבחינתם של עשרות הנוסעים שהמתינו בתחנת "בר אילן", היה שמוליק שטיין, מנערי (ונהגי) המרא, שלאחר המתנה מורטת עצבים, נקט יוזמה ופנה ישירות אל המרא.
שטיין, הודיע למרא כי עקב קריסת מערך ההיסעים, לא תהא באפשרותו "לניייד" את המרא למחרת, כמתוכנן.
"האיום" עשה את שלו, ותוך דקותיים הודיעו "בן המרא" כי 'האוטובוס עושה את דרכו לתחנה'!
חמש דקות בלבד, חלפו להן מרגע קבלת "הבשורה", ונוסעי תחנת בר אילן "המופתעים" מצאו את עצמם, כמובטח, על האוטובוס העושה את דרכו, חזרה לאלעד.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2005 21:00 |
|
| |
סתם שאלה,
שמוליק שטיין המדובר זה אותו שטיין מהגנים של אגו"י?
הוא קשור לרב גרוסמן?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2005 07:16 |
|
| |
אין שום קשר ביניהם.
הבחורצ'יק מנערי המרא זה שמוליק והאחראי על גני אגו"י זה מוישה.
|
|
|
|
|