|
|
| נשלח ב-24/12/2004 01:27 |
|
| |
למרנן ורבנן,
לא הרבה אני מוצא אותך טועה באשר לנתונים, אבל הפעם מה לעשות לדעתי טעית, תקן אותי אם אני טועה.
להלן ציטוט שלך מלעיל:
גניוס,
א. בביקורתך הבוטה הנך חוטא לאמת!
צביקה רכש את ריכבו, על חשבונו, עוד טרם הבחירות.
אדרבה, בנושא זה, ראוי צביקה לשבח, שכן, בניגוד לקודמו, הוא לא "ניצל" (עד עתה) את האופצייה של רכישת רכב שרד מקופת המועצה.
וכעת ציטוט מתוך תכנית הבראה שאגב אתה סרקת באשכול המצו"ב:
אחזקת רכב ליסיניג -ראש המועצה 106,800 ש"ח, אגב סכום זה הוא לשנה הקרובה בלבד, לא רע.
עכשיו לא פלא שברווחה למסכנים וליניים נשאר 0 ש"ח
מושחתים נמאסתם!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2004 01:40 |
|
| |
"עד עתה", דיקא!
כי בחישוב כולל פשוט של עלות הוצאות הדלק הרבות (טבריה-ירושלים ביתר-אלעד, וחוזר חלילה...)
עולה, כי "בסכום הפעוט", הנקוב ב"תכנית ההבראה החולנית" המוצעת, ניתן לרכוש אך בקושי, גלגל רזרבי ל"אוונסיס"...
ומכאן המסקנה המתבקשת:
הרכב, שעל רכישתו כה התאוננת,
נרכש, לפחות בחלקו, מחשבונו האישי של ראש המועצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 18:32 |
|
| |
* אלה ברכב ואלה בסוסים, ואנחנו, תחת הארנונה נאנקים *
גניוס ידידי,
ביקשת שאתקן אותך אם הנך טועה.
הלכתי וביררתי את העובדות לאשורן, והצדק, לחלוטין עמך.
עושה רושם, שגם "גלגל העזר" היחיד, שבאמצעותו סברתי לתומי לתת קרדיט לראש המועצה, מפונצ'ר, אף הוא, לחלוטין...
מסתבר, כי תכף לאחר הכנסו לתפקיד, יצרו אנשיו של צביקה קשר עם חברת "פרי", ולבקשת העוזרים, העמידה החברה, באופן זמני, לרשותו של ראש המועצה הנבחר, רכב מדגם טויוטה "אוונסיס", נוסף על זה שכבר היה ברשותו טרם הבחירות.
על מנת שיוכל להבדיל בין שני סוסיו-רכביו המפוארים... ביקש צביקה, כי האוונסיס שהועמדה לרשותו ע"י חברת פרי, תוחלף ברכב מדגם "פסאט" שיועמד לרשותו של ראש המועצה באמצעות ליסינג תיפעולי.
וכך, בעוד, מחד, מטיף "הדייג הטברייני" בצדקנות, תחת כל עץ רענן, על הצורך בהידוק החגורה,
תוך כדי שהוא מתיימר להציג עצמו כ"עגלון רב תושיה" המצליף ללא רחם בסוסים כחושים דוגמת "סוס - הסעות התלמידים",
מעמיד לעצמו הטברייני, מאידך, מכספם של אותם הורי נערים- מקוצצי הסעות, (אשר רובם ככולם משלמים את תשלומי הארנונה במלואם), סוסה אבירה ראוותנית נוספת בדמותה של טויוטה אוונסיס, שאף היא, אמורה להיות מוחלפת בימים הקרובים, בסוסת פולסוואגן פסאט חדשה.
במקום לשמש דוגמה אישית, בימים של קיצוצים מכאיבים, ולהסתפק בקבלת "הוצאות דלק" על "רכב הדייגים" המפואר המצוי בלאוו הכי ברשותו, בחר העגלון הנמרץ לנצל עד תום את ההטבות המפליגות העומדות לרשותו ולהוסיף לאורוותו המפוארת סוסי רכש חדשים.
בהחלט, דוגמה אישית למופת - נוסח דייגי וסייסי טבריה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 18:42 |
|
| |
מרנן
אני ראיתי גם השבת בחניית ביתו של ראש המועצה 407 יפיפיה
שעל לוחית הזיהוי שלה מופיע השם של חברת פרי
אני לא יודע אם זה שלו, אבל ההרגשה שלי שאין שם מישהו בבינין שיכול להרשות לעצמו רכב כזה (200 אלף לערך -5000 ש"ח לחברת ליסינג לחודש)
אם מוצאים בחשבון את משפחת בן דוד כמובן שלא לוקחים רכבים בליסינג
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 19:02 |
|
| |
יוסי,
הפיג'ו היא עוד שלב ביניים בדרך ל"סוסות הפסאט" המובטחת.
המעט שנותר הוא להתפלל, כי בשעה ש"הדייג הטברייני" ידהר ברכבו-רכוש משלמי הארנונה, בחוצות העיר, הוא לפחות ישתדל שלא "להשפריץ" מים על אותם ילדים - מקוצצי הסעות, שיקפאו מקור, באותה שעה, בתחנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 20:23 |
|
| |
יוסי,
אתה לא חושב שאתה עובר כל גבול?
מה יש לך נגד המשפחה היקרה הזאת שאתה חייב לערב וללכלך אותה כל פעם???
די כבר!!! נמאסת!!!
חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!
נלחמים בשחיתות באלעד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 20:56 |
|
| |
לוחם חופש,
לא יודע מה הקפיץ אותך
סה"כ רשמתי שלמשפחת בן דוד אין רכבים בליסיניג .
דבר שעושים בדרך כלל רק בחברות , ולא אנשים פרטים .
ולכן האופציה היחידה שנשארה באותו בניין, שיש לו יכולת כלכלית להחזיק רכב כזה , הוא ראש המועצה הנכבד.
אגב לא יודע למה הוא צריך פסאט
ה407 נראה הרבה יותר מרשים
וחוץ מזה מה קרה לרגלים הארוכות של צביקה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 23:24 |
|
| |
ללוחם חופש,
כל פעם שכותכים כאם משהו נגד הרב בן דוד אתה קופץ וזה בסדר, כי בסך הכל אתה עושה תפקידך ביושר ובנאמנות (אני הרי יודע מי אתה ולכן אני כותב ביושר ובנאמנות).
אבל מסתבר שבקרוב יהיה לך כאן הרבה מאד עבודה, שכן אם צביקה לפיד הביא תוכנית כל כך גרועה וחולנית ולא זו בלבד מצרף צביקה לתוכנית זו דברים שלא יעלו על דעת ראש עיר חרדי לבצע וכמשל שליחת מודדים לכל תושב בעיר ע"מ לוודא שהארנונה המשולמת לא קטנה מידי ו/או תוכניתו להכניס מיידית תשלום של 40 שקל דמי שמירה לכל תושב.
ובהגיע גזירות קשות אלו ובצדק בוחרים כולם מכל כל להתנתק ממנו ובכל זאת בוחר הרב בן דוד לחבק את צביקה ולתת לו תמיכה הרי שכאמור אכן הולך להיות לך כאן המון עבודה.
כי מי יוכל להצדיק תמיכה בצביקה כאשר הוא פוגע בחלשים?
אז מה שנותר לי זה לאחל לך בהצלחה בעבודתך, אני בטוח שבקונסטילציה שהינך עומד תשתדל לעשות זאת בנאמנות, אבל לשכנע מישהו על צדקת החיבוק של הרב בן דוד את צביקה לפיד לא בטוח שתצליח.
|
|
|
|
|