| נשלח ב-25/12/2004 17:51 |
|
| |
הפשיעה בעיר גוברת-המתנ"ס נשרף כליל!...
*ליל שבת 2.30 לפנות בוקר 4 ריכבי כיבוי והצלה חותכים את דממת העיר שנמה את שנתה*
נמה את שנתה? לא ממש! השבבניקים ממש לא נמים, להיפך זה זמן הפעולה הטוב ביותר...
כעת במקום הרצאתו של הרב לסרי והופעה של יצחק אשל במוצ"ש... נשאר פרקט חרוך וקירות מפוייחים.... תוצאה של הוונדליזם של השבבניקים שהיה להם משעמם,
רבותי, זה כבר עבר את כל הגבולות!
אי אפשר להמשיך ככה! חייבים לדאוג להם למסגרת! לתעסוקה!
שח לי יום אחד השומר של קיבוץ נחשונים, מששמע שאני גר בעיר אלעד, אלעד? הוא מסתכל עלי בתמיהה... זו עיר של עבריינים!
ומעשה שהיה הגיע אלינו נער בן 16 מאלעד ללא שום השכלה וחיפש עבודה, ריחמנו עליו ניסינו לעזור לו... הוא עבד קצת ברפת קצת במיפעל של העגלות.. וכך התגלגל במשך תקופה קצרה מעבודה לעבודה ברחבי הקיבוץ.
יום אחד לא הופיע יותר...
בלילה מתקשר אחד התושבים שבקיבוץ שהוא שומע את הטרקטור שלו מתניע ונעלם כל הקיבוץ התעורר לחיים באישון ליל למרדף, הנער היה על הטרקטור יחד עם עוד חברים טובים מהעיר שלנו, הם נתפסו סמוך לגדר הקיבוץ כשעל הנגרר של הטרקטור "מכל טוב הקיבוץ"!
מתברר בחקירה שהנער הגיע ע"מ לרגל...
חייבים! חייבים לעשות משהו בנידון!
אי אפשר לתת לדברים להמשיך כך ולהיתעלם מהמצב!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 18:55 |
|
| |
אם את העובדה שהרצאתו של הרב אמנון תבוטל עוד ניתן לעכל, הרי שאת הטרגדיה שבחריכת "פרקט האימונים" של קבוצת הכדורסל המפוארת שלנו, לחלוטין לא ניתן לסבול.
_________
ומעט יותר ברצינות,
כבר הבעתי את דעתי בעבר (במהלכו של דיון ארוך ומעניין, שהתפתח כאן בפורום, לאחר הצתת לשכתו של המרא דאתרא במוצאי ר"ה >>>http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1115263) כי את החבורה העבריינית, העושה בעיר כבתוך שלה, ניתן "לנטרל" רק בדרך הקשה.
לדאבוני, מאז ועד עתה, ממשיכים רבני העיר, ובעיקר המרא האשכנזי, להתחמק מנטילת אחריות ומהענקת "טיפול אישי ודיסקרטי" לחבורה.
"שפת הכוח", זו השפה היחידה שהחבר'ה האלה מבינים, ועד שלא יתחילו לדבר עמם בשפתם, המצב רק ילך וידרדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 18:55 |
|
| |
מה אתה מציע לעשות???
בטח עכשיו עם כל הקיצוצים לא יהיה תקציב לזה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 19:25 |
|
| |
מרנן יקירי,
עליך להבין ששפת ה"כח" היא טובה לטווח קרוב אבל לא לטיפול שורש. קיימת בעיה רצינית של עשרות וכמעט מאות ( כן אני לא מגזים...) של נערים ונערות שמסתובבים בעיר בחוסר תעסוקה יום ולילה. ההורים שלהם לא מתקשרים איתם בכלל. לא יודעים כיצד להגיב להם. רובם הגדול ממשפחות חוזרות בתשובה (יש גם ממשפחות אשכנזיות ידועות וטובות) שהגיעו מערים ומריכוזים ידועים של חוזרים בתשובה. ההורים עצמם מרחפים באויר. והכי גרוע, שהילדים הללו לא לומדים במוסד חינוכי כלשהוא.
דרוש כאן טיפול מיוחד. אם לא יקחו את העניין ברצינות נראה כאן כנופיות רבות של כאלו...
מרנן, אם תתן מכות הסיכויים הטובים ביותר למה שיקרה, שישרפו לך גם את הדירה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 19:51 |
|
| |
פאכטער,
כפי שציינתי,
בשעתו התפתח כאן דיון מרתק, בו הבעתי בהרחבה את דעתי, באשר לדרכי הטיפול בתופעת הנוער העברייני.
בגדול,
בכל הנוגע לקבוצות "נוער" השוליים, אני מסכים לחלוטין כי "טיפול מיוחד" (כלשונך) יכול לסייע.
טיפול שכזה, אגב, כבר מוענק ע"י גופים וולונטרייים דוגמת "יד אליעזר", או סתם אנשים טובים - דוגמת הרב חייט, שרתמו עצמם לעניין.
למרבה הצער, "גופי הסיוע" הללו, לא זוכים (בלשון המעטה...) ליד מסייעת ומכוונת מצדה של המועצה המקומית, אשר במקום להירתם ולסייע, העדיפה, משום מה, להורות על הקמת "וועדת היגוי" אימפוטנטית.
יחד עם זאת, בשונה מ"נוער השוליים" בו אני מסכים עמך, כי יש לטפל בכפפות של משי, הרי שבשכבת הגיל שבקרב הנוער הבוגר יותר, ישנה קבוצה, המונה לא יותר מעשרים-שלושים נערים, והמהווה גרעין עברייני של ממש.
בכל הנוגע לחבורה עבריינית זו, הרי שהענקת "טיפול מיוחד", כמוה כנתינת אקמול לחולה סרטן סופני.
יתירה מזאת, אותם עבריינים, מדרדרים מדחי אל דחי את בני הנוער הצעירים ובמקרים רבים אף הורסים "בהינף יד" (תרתי משמע), עבודה קשה ומאומצת בת שבועות רבים, של אירגוני הקודש שציינתי.
בניגוד לנוער הנושר, הרי שהעבריינים, אינם מבינים שפה אחרת, זולתי "שפת הכוח".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 22:28 |
|
| |
הערב נודע שצביקה לפיד (אגב זהו שמו החדש בקרב התושבים מאז הגשת תוכניתו הכלכלית לשנת 2005 שעונה לתוכנית מבית מדרשו של טומי לפיד, קיצוץ לחלשים) מנצל את השריפה של אולם הספורט לכותרת לטובתו וכבר הערב הרים טלפון להנהלת גן עץ הדעת שכידוע הגן מתקיים באולם הספורט והודיע לגננת שתבוא מחר עם הילדים לעשות את הגן בביתו.
ממה מפחד צביקה לפיד שמביא את הגן לביתו?, אז ככה:
הנהלת עץ הדעת נפגשו אין ספור פעמים עם צביקה לפיד בבקשה לתת להם מבנה לגן האמור.
וצביקה לפיד כידוע ככל שהבחירות התרחקו כך ההבטחות התרחקו עד כדי השבוע באחד הפגישות עם הנהלת עץ הדעת גימגם גימגום ארוך שנתן להם להבין שנשניקות וחיבוקים כידוע הוא יודע לתת, אבל זהו, ואז הגיע השריפה בשבת שהביא למצב שהוא חייב למצוא להם מקום.
אז ע"מ שלא יצוף כל הג'ורה בחוץ מכניס את זה צביקה לפיד לביתו.
העיקר שבשבוע הבא יזעקו הכותרות "צביקה הכניס גן לביתו" חכו וראו צביקה לפיד יזמין כותרות ואולי יקבל.
תוקן על ידי - חולני - 25/12/2004 22:31:36
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2004 01:04 |
|
| |
*מקום מפגש חדש מצאו להם השבאבניקים בנין בבניה*
זה עתה אני חוזר מסדר לימוד בישיבתו הקדושה של הרב מרקוביץ', אני יוצא מבית המדרש ואויר קר נושב אלי יחד עם קולות צחוק וזעקות התהוללות, אני מביט סביבי ואז אני רואה שבוקעות הצעקות מתוך ישיבת נהרדאה או משהו כזה הנבנה בסמוך לישיבה.
אני מעז קצת ופונה לכיוון הנידון מסיט את הגדר המתכת ונכנס לאיזור הבניה, ואז אני מגלה חבורת בני ובנות יושבים סביב מדורה בתוך איזור הבניה מעשנים מי יודע מה, שותים ומתהוללים.
ואז כנראה מישהו שם לב אלי התחילו צעקות.....
פ ח ד ! ! ! ברחתי כל עוד נישמתי באפי...
תוקן על ידי - בן_תיירה - 26/12/2004 1:20:56
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2004 07:12 |
|
| |
נו מה אתה רוצה? אחרי שהם שרפו לעצמם את המקום (המתנ"ס), זה טיבעי שהם יחפשו מקום חילופי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2004 20:55 |
|
| |
עדכון חם,
לאחר יומיים במעונו החם של ראש המועצה שליט"א
הוחלט כי הבנות יעברו לביה"ס של ש"ס מרגלית משהו ברחוב אבטליון,
אך מסתבר שאחדות באלעד עושים רק עבור הבחירות, הש"סניקים חששו כי יתנחלו אצלם רח"ל גן של אשכנזיות ולאור זאת מחר יתקיימו הלימודים במחסן ת"ת קהילות יעקב.
נמשיך לעקוב ולעדכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2004 22:00 |
|
| |
זה לגבי הגן, אך מה יהא על השאבבניקים.?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2004 23:00 |
|
| |
את השבבניקים נפגוש כאן בהצתה הבאה.
זה רק עניין של זמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2004 16:50 |
|
| |
GeorgeSoro
רק חסר שתגיד שצביקה רצח את ישו!
אתה לא חושב שאתה מגזים?
כמה אפשר להפיל הכל על איש אחד?
גם אם הוא דייג מטבריה..........
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2004 11:57 |
|
| |
לוחם חופש,
איפה ראית שדיברתי בגנותו של צביקה?
אדרבה פתח את סלון ביתו לרווחה ישר כח לו.

|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2004 12:27 |
|
| |
אה שכחתי בסוף סיפור צביקה "טפלון" כהן יצא צדיק מכל הסיפור,
גם פתח את סלון ביתו ליומיים
וגם הגן "היסתדר" בכוחות עצמו בלי שהמועצה הוציאה שקל מיותר שהרי באלעד יש להפריד כידוע,
ארנונה משלמים, אבל סל שרותים כבר לא כולל חינוך כי המוסדות משלמים על מקןם בעצמם.
ניקיון חלקי תאורה חלקי תחבורה לתלמידים אין מחלקת רווחה אין דת כבר אין אז על מה משלמים ארנונה?
אבל צביקה הוא משלנו ואנחנו אוהבים אותו.
|
|
|
|
|