האם לא תמהתם לעצמכם מדוע רק לאשכולות של מרנן ורבנן יש המון המון צופים והמון והמון המון צפיות אז בואו אני יגלה לכם מה הסוד שבדבר דבר ראשון מרנן ורבנן זה רק אחד הניקים שלו יש לו פה אולי 20 ניקים אז תראו איזה בן אדם משועמם הוא שיושב ופותח אשכול ופשוט מגיב לעצמו בשמות אחרים הוא פשוט הינפונחדרי למי שמבין מה זה ולכן יש המון תגובות דבר שני למה יש המון צפיות בגלל שמי שרוצה לדעת מה הסוד פשוט הוא נכנס לאשכול שפתח ולוחץ f5 ועל מקש אחורה וכל לחיצה כזו מעלה את מספר הצפיות אז כרגע תוכלו לדעת שזה מדובר בבן אדם משועמם שמגיב לעצמו וצופה בעצמו ולכן אנו מבקשים בשם הפורום והמצ'וטטים שיפסיק לבלבל לנו את המוח עם המהומות בסניף של שפסי וכדומה כי זה פשוט לא מעניין אף אחד...................
נשלח ב-27/12/2004 14:31
שטויות
כנראה ערבבת את הכדורים בצורה לא נכונה היום
חבל שאני לא יכול לומר שאני מכיר את מרנן, כי אני לא מכיר
אבל הוא אחד הכותבים המוכשרים "בהייד פארק" בכלל
ובחרדים אלעד בפרט
וסיגנון כתיבה זה סיגנון כתיבה ואם הוא היה כותב בשם נוסף , היו רואים ישר שיש "ניק" מוכשר נוסף
נשלח ב-27/12/2004 14:57
yossi28 כתבת שטויות במיץ לבן
והוכחה פשוטה באשכול על תוכנית ההבראה בתוך דקה הגיב כבר "ברוך אני" ואחריו "צפלין 10" ואחריו yossi28
והכל בן דקה לרבע שעה
כך שמה שהמערבב מערבב אולי זה ערבוב נכון \ מה שבטוח שמרנן הזה כותב יפה והוא גם יודע לכתוב לא יפה כשבא לו. ובא לו. אוהואו בא לו בניקים אחרים כמובן,
נשלח ב-27/12/2004 15:01
מרכז
את ברוך אני וצפלין אני מכיר באופן אישי
ואני כמובן לא מרנן
וזה שכל אחד מאיתנו ענה
כי היה לנו מה לכתוב בנידון
נשלח ב-27/12/2004 17:57
לא מתאים ולא צריך לענות להמערבב שאשכולותיו רדודים, בלתי רלוונטיים, לא מעניינים......
אם בחדשות לא צולחת ידו להישרד בין הניקים המרכזיים, החליט להתחיל בהשמצות מטופשות.
ראו ערך הודעותיו האחרות (שאיתן צצו ועלו כל מיני ניקים חדשים אשר לא שיערום ותיקי הפורום, כולם בנויים משורש מילה אחת...)
נשלח ב-27/12/2004 17:58
גם אני לא מרנן.
אבל אני מערבב..
את הקפה בבוקר!!
נשלח ב-27/12/2004 20:55
יוסי! זה שאתה אומר שאתה לא מרנן זה לא אומר שאתה לא רבנן. אולי גם אתה מוטציה של מרנן, כמו ברוך_אני וצפלין?
"הנה ימים באים נאום ה''"
נשלח ב-27/12/2004 21:01
ואולי אני בכלל "המערבב"???
אוח אוח
נשלח ב-27/12/2004 21:04
"מרונון" אני במקומך הייתי מסמיק אם כאלה מחמאות מכל הכיוונים:של יוסי, ובעוד אשכולות ליד.
"הנה ימים באים נאום ה''"
תוקן על ידי - צפלין10 - 27/12/2004 21:06:06
נשלח ב-27/12/2004 21:28
במבט מהצד...
נראה שהמערבב אכן צודק...
לא אישי, אבל בהצצה שניה נראה כאילו מרנן ורבנן, צ'פלין ועוד הינם תאומים וקיימת ביניהם טלפתיה ברמת רגישות גבוהה עד כדי הרגשה ברגע שמרנן ורבנן מעלה הודעה בפורום.
never say never !
נשלח ב-28/12/2004 10:26
כנראה שהפעם טעיתי ובגדול כי היתי בטוח שיש למרנן רק 20 ניקים אבל עכשיו מתברר שיש לו קצת הרבה יותר אבל חבל שהשמות שלך כל כך קיצוניים האחד מהשני...................
נשלח ב-28/12/2004 14:34
המערבב
אני מבין את הקנאה במרנן.
אבל אין מה לעשות הבחור מוכשר מאין כמוהו.
צדיק כתמר
נשלח ב-29/12/2004 10:09
מה שבטוח שגם אם אני היתי עם הרבה יועצים היה לי כזה הרבה לכתוב עם כזו לשון צחה....... (הנה לך רמז קל).........
נשלח ב-29/12/2004 22:05
ראשית: תודה על המחמאה. שנית:מה פתאום עולה בדעתכם שאני ועוד יושבים ומתיעצים וחושבים ומתלבטים, במה? מה לכתוב בפורום. לא נראה לכם מעט מצחיק????!!!!!!! אם כבר היינו משקיעים כ"כ הרבה זה היה בעוד דף גמ', או איך אפשר לעזור. אתם לא חושבים?
"הנה ימים באים נאום ה''"
נשלח ב-30/12/2004 10:39
לא ידעתי שהראש ישיבה שלך הוא לא אחר מאשר מנהל פורום חרדים אלעד בהייד פארק........
נשלח ב-31/12/2004 16:18
"מערבב" נראה לי שיוסי לא טעה:לא לקחת את הכדורים בעירבוב הנכון, או שלא לקחת בכלל!!! עצוכ!