בית פורומים אחרדים-אלעד

אני כבר לא יכול להתאפק !!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/1/2005 20:02 לינק ישיר 
אני כבר לא יכול להתאפק !!!!

ראיתי את תמונתו בקוראים אלעד , של צביקהל'ה במשרדו מול המחשב הניי'ד שלו (שדרך אגב נמצא בפוזה שמראה כי לא כ"כ מרבים להשתמש בו - כל מי שרוצה לדעת .... בבקשה שישאל אותי ! ) ומול הפלם שלו , כשעל פניו חיוך פאטטי כזה , של ילד מרוצה אחרי הדיי'סה והגרפסהל'ח שלו.
דרך אגב ... אותו חיוך הי'ה לו גם בקידוש של א. פכטר בשבת !!!!
אתם יודעים מה ? אני מוכן לתת לו שנה להתכונן למבחן פתע שאעשה לו, בתיאום מתוזמן איתו על הדלקת המחשב הניי'ד הזה והוא עוד יתבלבל בכפתור הנכון! ולאחר מכן אעבור איתו על לוח הכפל עד 10 ואם הוא נותן תשובה אחת נכונה אעלה אותה לכתה א' !
ואחרי כל זה אומרים לי שהגאון הזה הגה לבדו עם שנים שלשה יועצים בלבד ( בעלות של כמה מאות אלפי שקלים ) תכנית הבראה .... כלכלית ... ועדה ל.... יללה חבר'ה ! תנו לו רשת ותחזירו אותו לכינרת !
תוך חדשיי'ם הוא עושה לנו כמו שמשון הגיבור ! מתרסק ... ולוקח את כולנו יחד איתו ! הגאון הפיננסי הזה שלא כ"כ מתגעגעים אליו בעיר מולדתו !

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2005 21:04 לינק ישיר 

האמת היא שכאשר הגיעה לידינו לראשונה חוברת תוכנית הבראה כאשר הופצה לחברי המועצה קודם הישיבה לבדיקה ואישור.

עברנו עליה אחת לאחת וכל סעיף נראה גרוע מחבירו, אוסף של רעיונות חסרי הגיון יחד עם שלל צעדים חסרי רגישות חברתית חבר להם יחד בחוברת כרוכה תחת לוגו המועצה.

בקיצור זה עשה רושם לא רציני ובודאי לא מקצועי מה גם שהשאלות שנשלפו לאויר מיד לא קיבלו מענה ע"י אף גורם במועצה.

אבל, וכאן בא ה"אבל" הגדול, וזה המקום להודות על האמת.

מיד אחרי אישור ספר התקציב ע"י חברי המועצה פה אחד, מעשה שעל פניו היה הרבה יותר מתמוה וסיקרן אותנו מאוד מה מסתתר מאחרי "המזימה" שנראתה לנו לקוחה ממשטרים לא סימפטיים בלשון המעטה.

ואז עלינו אני וחברי למשרדי המועצה מצויידים בספר התקציב ובסדרת שאלות מקצועית שערכנו עם הרבה שיעורי בית והתייעצויות.

ולמרבה הפלא התברר כי פשוט טעינו ובגדול, כן אני מודה טעינו ואולי גם הוטעינו ובגדול, התוכנית נבנתה עם הרבה מחשבה והגיון תוך כדי פגיעה מנימלית (במגבלות האפשר) בפעולות המועצה לתושביה, לכל השאלות היו תשובות רציניות וכלל לא מתחמקות, לומר את האמת, הייתי בהלם מוחלט, דבר כזה לא קרה לי כבר הרבה זמן.
ובכל זאת עדיין פיקפקתי, לקחתי את הספר התקציב יחד עם השאלות הרבות והתשובות שקיבלנו וביקשתי מחבר בירושלים שהתעסק בעבר עם הבראת רשויות וכאלה, והצגתי לו את הדברים וגם הוא במבט ראשון אמר לי שהתוכנית לא ניראת רצינית אך כאשר עבר עליה סעיף סעיף תשובתו היתה התוכנית מדהימה בפשטותה.

נכון שכל הבודקים למיניהם טוענים שבתכנית זו נלקחו סיכונים גבוהים וכל טעות או פיספוס עלולים להיות גורליים לכלל התכנית, אבל את זה גם שמעתי בגזברות המועצה שזה נעשה כך כמעט בלית ברירא.

אז נכון שיכול להיות שראש המועצה לא הכין את התכנית (אגב, זו האמת ) אבל גדולתו של ראש מערכת היא בלבחור את האנשים המתאימים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2005 08:35 לינק ישיר 

ידידי ורעי "הזכות לדעת" או ליתר דיוק : "הזכות להתפרנס"!
כמה שקוף להסתתר מאחורי אימרות כלליות של תדהמה על "גאוניות בפשטות" של תכנית שניראית על פני'ה לא מקצועית ... לא חברתית ... מסוכנת .... וכו'
מעניי'ן איך כבודו התקבל למשרדו של הוד רוממותו (כשזה ברוב זמנו עסוק בלבדוק אם המכונית החדשה מתאימה לאורך הרגליי'ם שלו !! אגב מכונית שעלתה למשלם המיסים רק 106,000 ש"ח ליסינג לשנה - כשיש להכפיל את הסכום הזה בשלש וחצי שנים !! והרגליי'ם של נסיכנו הם גם החלק ההכי חשוב בגופו )
הרשה נא לי לחשוד באיזושהי קרבה לג'ניוס !!!! תרוויח חביבי !!!
בקשר לגאוניותו בבחירת האנשים סביבו , הרשה נא לי לגחך .... כולנו היי'נו עדים לצורה שבה נסגרה רשימת אנשיו של האיש מספר אחד בלילה שקדם לערב הבחירות !!!
ואם שוב תזכיר לי את הרוב הגדול שבחר בו ... אחזור על טענתי כי אילו הגאון הר' שטיי'מן שליט"א ופאר הדור הר' עובדי'ה שיאריך ימים היו מעמידים עז כמועמד מוסכם ... אזי העז הי'ה זוכה לרוב יותר גדול מצביקנו !!! מהסיבה הפשוטה שהעז ברוב צניעותו מכיר בעובדה שהוא רק עז !!!!
לעניי'ננו : אהי'ה מוכן לאכול את כובעי אם יוכח לי שהג'ניוס שיושב בקפיטול האלעדי יודע להשתמש במחשב הניי'ד שלו ושהוא בקיא ברזי לוח הכפל עד 10 ( עם להשתמש באצבעות !!!! )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2005 10:02 לינק ישיר 

גם אני לא שבע רצון מתוכנית ההבראה אבל בזלזול לא נגיע לשום מקום אפילו אם רוצים להלחם צריך להעריך את היריב כדי לא להיות מופתע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2005 14:09 לינק ישיר 

זכות יקרה,

האם גם לנו משלמי המסים המוגדלים יש זכות לדעת מדוע:

1. מקצצים בהסעות , סהקצבות לבתי ספר, בתמיכות שכוללים ולקמחא דפסחא, ספעולות תרבות, בהקצבות לבתי כנסת ובמקום זה מממנים ב-75000 שח כספומט במקום שהבנק שגם כך לא חסר לו כסף, יממן זאת.

2. למה צריך משכורת עתק ליועץ סטרטגי וגם להקמת חב' כלכלית. למה שהחברה הכלכלית לא תהיה מספיק כלכלית בשביל לפחות להחזיק את עצמה?

3. למה צריך להמשיך לממן רכב ליסינג לקבט שפרש?

זו גאוניות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2005 14:48 לינק ישיר 

יי'שר כח גדול לכל המגיבים !
לדעתי בצד גזרות ( אם חיי'בים לעשותן ) יש להראות את האור שבקצה המנהרה .
1. היי'תי דורש מכל קבלן שמקבל היתר בני'ה באלעד לגיי'ס מכסת עובדים מתושבי המקום ובעיקר מנערי השוליי'ם לעבודות שיוכלו לבצען !
2. היי'תי מחיי'ב כל קבלן לפתוח על חשבונו מסלולי הכשרה למקצועות הבני'ה לנערי שוליי'ם עם שכר מתעדכן לאורך תכנית ההכשרה
3. היי'תי פונה למוסדות חינוך כמו אורט ועמל שיפתחו שלוחה באלעד לכל אותם נערים שנפלטים ממסגרות חינוך חרדיות עצמאיות ואחרות בשלבים כאלה או אחרים בחיי'הם
4. היי'תי פונה בצורה נרגשת לתושבי אלעד בצורה של משאל מבוקר לבחון תכנית הטלת מיסי ארנונה שתהי'ה תלוי'ה גם בהכנסה הפנוי'ה האמיתית לנפש ולא רק בשטח הדירה
5. היי'תי כבר פותח במשא ומתן עם חברות תכנה והי-טק לפתיחת שלוחה באלעד , כפי שהשכילה לעשות חברת מטריקס בקרית ספר
6. היי'תי מאד מאד מקל בארנונה לעסקים קטנים כדי לאפשר ירידת מחירים ובכך מעודד קניות במקום והגדלת מספר מקומות תעסוקה

בקיצור ... רעיונות לא חסרים ... אולי לא גאוניי'ם ... אבל שווה לדון בהם ולבחון אותם .

יכול להיות שבזכות שטינקר תורן אחד הרעיונות שלנו כאן יהפוך לאחת ההברקות של מיועדנו מהקפיטול האלעדי !
אבל שיבושם לו ... אולי י'הי'ה זה שכרנו ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2005 00:35 לינק ישיר 

חברים מתלהמים,

אם המטרה לקטר ולקנטר בודאי שצודקים אתם והרשימה אפי' ארוכה הרבה יותר בטענות שאלות ומאידך רעיונות ועוד,

אני לא התייחסתי ולא מתיימר להתייחס בדברי לרמת תיפקודו השוטף של ראש המועצה, זהו דיון אחר ולא הנושה בפורום זה.

הדיון היה בנושא תקציב המועצה המבוסס על תכנית הבראה, והאמינו לי חברים ואל תתלהמו מיידית מבלי לחשוב, תקציב שנתי של מועצה זהו דבר מורכב ולא פשוט, רעיונות שיכולים להתממש בקלות אצלך בבית ואולי אפי' בעסק, הופכים להיות מאוד מורכבים כשזה במערכת כמו מועצה עם הסתכלות רחבה.

לכן אני חוזר ואומר : מי שמכיר ומבין בתוכניות עסקיות, יכול לראות שהתוכנית מדהימה וחלקה.

אז נכון שהדרך הטובה ביותר להגיב זה פשוט להכפיש ולומר שאני קרוב למערכת העירונית או לעומד בראשה, נו, אז שיהיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2005 12:58 לינק ישיר 

ידידי "הזכות_לדעת"
אני נשמע לי חכם . תתנתק לרגע מהמניעים שגורמים לך להתפעל מתוכניתו של "הגאון". מאדם שמכרו לנו על נסיונו הרב בתפקידים קודמים , לא היי'נו רשאים לצפות ל"קצת יותר" קריאטיביות ? יותר נשמה ? יותר .... דברים שאחרים לא היו מעיזים לחשוב עלי'הם ? נו ? באמת ? נראה לך גאוני לחתוך לאברכים , למסכנים ולבעלי המשפחות ברוכות ילדים ? ובמקביל , עם קצת חוצפה להזמין לעצמו רכב חדש .... לא איזה יונדאי-אלנטרה או מזדה 3 כמו שמזמינים בחברות הי-טק למנהלים בכירים .... אלא כזה שמוציא עיניי'ם למנכ"לים של חברות מצליחות ? נו באמת ?? תכנית עסקית מדהימה ? חלקה ? וכי מה זה ? מוצר חדש שיש לקדם את המכירות שלו באיזשהו פרסום מבריק ? לאיי'ם על חברי המועצה שיעופו אם לא יתמכו ? לא היי'נו בסרט הזה עם שרון ולפיד ? יללה ! בואו נתעורר ונמשיך לדרוש מצביקה שיתן תפוקה מלאה בתמורה למשכורת שמקבל מאיתנו !!! שלא יחשוב שנחכה לסוף הקדנצי'ה שלו כדי לבקש דין וחשבון על מעשיו והחלטותיו ! פה ... לא הסתדרות !!! שיעבוד קשה כדי שי'הי'ה לנו טוב ! זכותנו ! הוא לא עושה לנו טובות ! ואם יש לנו ביקורת על צורת התנהלותו ... זכותנו וחובתנו להביע אותה ! תודה על ההבנה חביבי !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2005 09:07 לינק ישיר 

נראה לי כי 100 ימי החסד עברו ... עם תוספת זמן פציעות !
הגיע הזמן לבדוק .. מה יש לנו כאן !!!
צביקהל'ה : תמחוק את החיוך הדבילי ותן דין וחשבון !
מה עשית ? מה הספקת ? מה תרמת ? הי'ה לנו שווה לשים אותך על ראשנו ? או שאולי נחזיר אותך עם חכתך לכנרת ?
נו ? מי שרוצה לסנגר עליו מוזמן לספר לנו מה היו השגיו של הגאון שלנו !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2007 13:00 לינק ישיר 

אמרתי לכם !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2007 14:17 לינק ישיר 

כאילו האייקונים האלו כזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 14:38 לינק ישיר 

סבלנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2007 00:34 לינק ישיר 
מנטש, לשם מה סבלנות? פרט

כר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2007 19:54 לינק ישיר 

מירי טחנות השלטון עובדות לאט. ולפעמים לוקח זמן לממש תוכניות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > אני כבר לא יכול להתאפק !!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext