| נשלח ב-12/1/2005 01:53 |
|
| |
סגירת הפורום למורשי כתיבה
חברים יקרים
לאחר מחשבה רבה, ובמסגרת הרה-אורגנזיצייע המקיפה של הפורום (עליה נדווח בזמן הקרוב), החלנו בהכנות לסגירת הפורום למורשי כתיבה בלבד.
מטבע הדברים, ההכנות יארכו זמן מה וידרשו מאמץ ניכר.
אנו מצידנו נעשה מאמץ לקבץ את שמות משתתפי הפורום הקיימים ולהזינם למאגר הכותבים המורשים. אך קיים חשש שנשכח את שמו של חבר\חברה. על כן, אבקש ממעכ''ת לשלוח תזכורת (קוויטל) לתיבתו האישית של הגבאי שלי (אשרנשכר במיוחד לפרוייקט הרה-ארגון ואשר יופיע בהופעת בכורה באשכול זה) עם השם ומספר המנוי של הייד פארק.
בברכת התורה
רג''ס
תוקן על ידי - עצכח - 12/01/2005 1:58:32
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2005 01:55 |
|
| |
המספר האישי של כל מנוי בהייד פארק מופיע עת מעבירים את חיצו של העכבר על הניק המופיע בצד ההודעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2005 02:32 |
|
| |
ועוד יש להוסיף כי החברים אשר שלחו בזמנם את מספרם למורינו ורבינו רג''ס, אינם צריכים לשלוח את שמם פעם נוספת.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2005 08:05 |
|
| |
רבנו רג"ס היקר ודער גבאי החביב,
או דמוקרטיה או אוליגרכיה - אין מקום לשתיהן לדור בכפיפה אחת.
אם זכרוני אינו מטעני, כיוון זה עלה בעבר ונדחה בשאט מטעמים שונים על ידי רוב המתייחסים.
עדין אני מתקשה לראות הן את התועלת בדבר (רוב הצרות באות עלינו ממורשים ולא מאורחים לרגע) והן את הצדק בתקנה חדשה זו.
אבל אם אתם עומדים על כך, שמא תסבירו טעמכם ותפתחו את העניין להצבעה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2005 11:57 |
|
| |
אמנם אני חדש כאן, אך פורום זה עושה רושם טוב, של דיונים רציניים, ואבקש לשמור לעצמי את הזכות לכתוב.
אני מבין את הרצון לצמצם בשטויות, אך האם לא היה עדיף לצמצם את כמות האשכולות, כפי שהוצע, ולהסתפק בעריכה טובה?
מי שמביט בי מאחור, כבר לא יודע מי אני;
מי שמביט בי מלפנים, מהר מאוד יביט בי מאחור;
מי שעומד מאחורי ומלפני ומצדדי, שימשיך לעמוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2005 14:37 |
|
| |
שחרית ושובקש,
א. הוכח כי האשכולות הנוגדים לרוח הפורום ברובם באים מכותבים [ניקים] חדשים שעדיין לא הורגלו לנורמות.
ב. עריכה טובה היתה מספיקה לו היה מי שעומד על המשמר כ"ד שעות לו' ימי המעשה, אך חברי ההנהלה [ונראה שגם את שחרית] אין להם את הפנאי הזה ובפרט מאז התרבו הכותבים והכתיבה.
אישית העדפתי את השארת ההרשאה לכל, אך כ"ז שאיני מוכן לשלם את המחיר בעבודת ניהול [כבעבר] איני יכול לדרוש זאת משאר עמיתיי בהנהלה.
אני מניח שגם כעת לא תסבול הדמוקרטיה מאחר וההגבלה אינה אמורה להיות מוחלת על כל מי שאינו בחזקת טרדן ומאידך הטרדנים בין כה נמחקים.
דער_גבאי,
ברוך בואך למלאכת הקודש! [האם במלאכתך נכללת גם העמידה ליד מרן רג"ס בעריכת הטישים וכד'?]
למען הקל על עבודתך באיתור שמות כותבים, ניתן למצוא את רובם [דהיינו כל שכבר פתחו אשכולות עד לפני כמה חודשים] באשכול בפורום המפתחות שערכו לינקזצר וקעלעמר והנה הלינק:
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=991735
תוקן על ידי - עצכח - 08/06/2005 14:30:12
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2005 22:48 |
|
| |
זכותכם כמייסדים וכמנהלים לסגור ולנעול הפורום כרצונכם (ואף לחסום אותי), אך כצופה מן הצד, הרי ריח חריף של פרנויה עולה באפי, דומה שיש כאן פרנויה על ניקים מזוייפים הצצים כפטריות אחרי הצונאמי לשם התקפה. לפי מיטב שיפוטי הרי אין כאן ניקים הבאים לבזות את הקדש (ביטוי הזר לעצם מהות ומטרת הפורום, וכי יש קדש שאין לדון על כך באיזה ניק שהוא, וזאת אם בכלל נקבל הפנטזיה על ניקים שונים של איש אחד?)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2005 01:01 |
|
| |
אבקש לא לשלוח בקשות הרשאת כתיבה לתיבתי האישית אלא לתיבתו האישית של דער_גבאי יצ''ו אשר נשלח במיוחד על ידי לשכת התעסוקה למובטלים אקדמאים לסייע לנו במשימה הקדושה של מתיחת פני הפורום.
למרות האמור ניתן לשלוח לתיבתי האישית בקשות למתן ברכות, פדיונות, קוויטלעך וכו' וכו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2005 17:01 |
|
| |
רב געצעל,
מדוע זכו דבריי להתעלמותך?
שתיקתך כשתיקת שרף.
אוליגרכיה או דמוקרטיה?
ומדוע שלא תכריז על הצבעה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2005 20:37 |
|
| |
אוליגרכיה!!!!! שלטון המלך הפילוסוף!!!
עד היום היתה דמוקרטיה ולכן אנו נראים כפי שאנו נראים.
שום הצבעה פורמלית לא תשנה את החלטת ההנהלה. אך אם בשבועות הבאים שנותרו לנעילת הפורום נראה שינוי מן הקצה אל הקצה הרי שיהיה מקום לשקול את המשך צעדינו.
אשרי המאמין
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2005 23:44 |
|
| |
יצויין כי גם במשטר דמוקרטי לא שורר מצב של "איש הישר בעיניו יעשה", שהרי פירושו של דבר אנארכיה, ולא דמוקרטיה.
גם במדינה דמוקרטית יש חוק שעל האזרחים להשמע אליו, וכן שוטרים ושופטים שממונים על פיקוח שמירת החוק ואכיפתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2005 22:40 |
|
| |
רב"צ,
איני קוראת לאנרכיה, אם זה מה שהובן מדבריי אני מבקשת לתקן את הרושם!
אכן סבורתני שכדי לשמור על רמת השיח יש לנקוט בקו ברור ואף מחמיר. לעתים יש להשתמש לא רק בתנועות היד העדינות שבמחיקות ה"טיפקס" , אלא אף בתנועות עזות יותר, תנועות המטאטא (לדוגמה, כלפי אלה שרוצים לדחוף לי ליד מטאטא. סמיילי עצוב).
רבנו רג"ס,
הרשה לי הענייה ממעש להעיז פנים ולהתעקש מול כבוד תורתו (אתה עצמך אמרת שפולחן גדוילים אינו מקובל אצל הרפורמים, ובכל זאת גדול מוראך בעיניי).
האוליגרכיה שאתה מציע משמעה להפסיד מכל העולמות:
מצד אחד ייפגע האופי האינקלוסיבי, המשתף והספונטני של הפורום ומצד שני לא תחסוך עבודה מידיהם האמונות של המנהלים , מעתה תתמצה מלאכתם במשמר הגבולות והם יאצלו ליהפך ל"ע ל"דורמֶנים" שרירניים.
תיקון והבהרה
אישי הטוב שעמד מאחורי בעת כתיבת ההודעה, התפלא מעניין המטאטא, ושאל האם יש מי שמציע לי ללמוד שיעורי תעופה בנוסח הצדיק פוטר שליט"א, ואם כן, מה רע בכך...
להסיר ספק ולהרים מכשול אבהיר, שהכוונה הייתה, שלדידי יש לחסום את מי שעובר על חוקת הפורום באופן גס ובכלל זה את מי שהוכתם בפגיעה אישית לא עניינית בחברים מן הפורום.
בדבריי רמזתי להצעתו של אחד הדוברים כאן לחברות המשתתפות למצות את יעודן ושליחותן בעלמא הדין בניקוי ביתו ר"ל, הצעה שהייתה צריכה לענ"ד לגרור חסימה ולוּ זמנית.
תוקן על ידי - שחרית - 15/01/2005 23:03:34
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2005 00:17 |
|
| |
בהמשך להודעתו של דער גבאי...
כשאני מעבירה את חץ העכבר על הניק מימין להודעה לא מופיע שום מספר, הדבר היחיד שקורה הוא שהניק משנה צבעו והופך לקישור. לחיצה עליו מביאה את כל ההודעות שלו.
איך אדע אם כך מה מספר המנוי שלי בהייד פארק?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2005 04:00 |
|
| |
אוהבת,
בלחיצה על אייקון האדם עם הכתפיים באותה שורה בה מופיע הניק.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2005 18:22 |
|
| |
תודה לונגי,
פתאום זה כה פשוט

|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2005 14:36 |
|
| |
אני הייתי מאוד שמחה להשתתף באשכולות לו היה לי מה לשתף, לחדש או לתהות, בינתיים, אני נהנית לקרוא ולהחכים.
דעתי כדעת שחרית, "לחסום את מי שעובר על חוקת הפורום באופן גס ובכלל זה את מי שהוכתם בפגיעה אישית לא עניינית בחברים מן הפורום."
וכך לא יהיה הפסד של משתתפים חדשים שיכולים להיות בעלי ערך לפלטפורמת הדיונים.
|
|
|
|
|