ביים ארויסגיין פון ירושלימער רב שליט"א (עדה החרדית) אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ביים אנהייב פון שלום נעמען. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ביים שלום נעמען
נו, ווי הייסט ער דער? ער געט ארויס די ספרים "הוצאות בית רחל" אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
מ'הייבט אן טאנצן אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ביים טאנצן אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
מ'מאכט א קאדאשקע (א איזראעלי טאנץ) אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
א חלק פון די אויבן אן ביים טאנצן. (כ'האב מיר דערמאנט ווי ער הייסט דער פון די רעכטע זייט, הע/בערקאוויטש, ניין?) אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place