בית פורומים אחרדים-אלעד

הלם בבית הגרש"ז: נערי המרא עוכבו לחקירה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/2/2005 00:34 לינק ישיר 

(אייקון-נספח, לתגובתי הקודמת...)

---------------------------------

צפלין,

אני לתומי סברתי שהחינמון דוקא כן משקף,

לכל הפחות את המתרחש בקהילת "אברכי" יושר...

אוח אוח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2005 08:59 לינק ישיר 

שמעתי בשבת מיודעי דבר שהשבוע אמורה היתה להתפרסם עוד כתבה מעניינת ומביכה במפתח העיר.

לפי מה שהבנתי בעקבות המתקפה נגד העיתון נגנזה הכתבה.

למשהו יש מושג אם זה נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2005 20:38 לינק ישיר 

כולנו עם המוחים נגד בזיון תלמיד חכם.

אם אפילו הרב מלכה שהוא לכאורה יריב פוליטי חתם על העצומה הרי זו ההוכחה הברורה ביותר שלא מדובר בפוליטיקה אלא במחאה אמיתית.

אבל בן תיירה כרגיל ימשיך להשמיץ ולהכפיש.

לפחות הוא כבר לא יכול לעשות את זה בבני הישיבות במהלך פיצוח גרעינים בש"ק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2005 23:21 לינק ישיר 

הגרשז,

הגר"מ מלכה חתם על עצומת המחאה רק לאחר שהובהר לו היטב, ע"י אחד מנערי המרא, כי האינטרס שבחתימתו על המכתב, הוא בראש ובראשונה שלו...

וכמאמר המשוררת "היום זה אני מחר זה אתה"...

---------------------------------------------

לגופו של בזיון,

אין ספק שהרמה הירודה כמו גם המידע חסר הבסיס דירדרו את מפתח העיר, לרמתו של "שבוע טוב" ז"ל.

יחד עם זאת, בלתי אפשרי להתעלם מתגובתם ההיסטרית, חסרת הפרופורציות (והאלימה?!) של המרא ונעריו.

באסוציאציה לעולם הספורט,
הרי שמכתב המחאה החתום על ידי אוסף הרבנים, "ידידי" המרא משכבר הימים, דומה למפגני התמיכה של אותם בעלי קבוצות כדורגל, אשר דוקא לאחר רצף כשלונות, נוהגים לצאת עם הודעת תמיכה במאמן קבוצתם.
"הודעות תמיכה" שכאלו מתובלות, לרוב, גם בדברי מחאה חריפים כלפי אותם אוהדים הקוראים למאמן להתפטר.

הכל יודעים שמפגן תמיכה/מחאה שכזה, מעיד לרוב, לא רק על חוסר שביעות רצון מוחלט מצידם של "מביעי התמיכה", אלא, בדרך כלל, גם על פיטורין הולכים וקרבים של "נשוא התמיכה"...

כי לפעמים "תשאר", זה בעצם "תתפטר"...

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 06/02/2005 23:31:25

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2005 07:15 לינק ישיר 

אין היפך היוצרות גדול יותר מהשוואה בין דיין ושופט צדק בישראל כמו מורינו המרא דאתרא למשחק כדורגל משוקץ.

רק השבת קראנו בפרשה "שופטים ושוטרים תתן לך",
ולהשוות בין זה לכדורגל??? חלילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2005 08:41 לינק ישיר 

על פרשת "שופטים באדום", שמעת???

אם באקטואליה לאור הפרשה עסקינן,

הרי שכפי שכתבת אתה עצמך, באשכול סמוך...
אנו, המאחרים הכרוניים,
את "שופטים ושוטרים" שבתחילת הפרשה פיספסנו...

מה לעשות, וכשהופענו השבת על מפתן "סניף בני השיבות", כבר אחזו בפסוק רלוונטי יותר למקום:

"ושוחד לא תיקח, כי השוחד יעוור
פיקחים ויסלף דברי צדיקים"...

אוח אוח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2005 09:05 לינק ישיר 

מרנן.

תגובה מאוחרת אבל אקטואלית.

בדבריך כיוונת לתגובתי,כי הרי לא יתכן שכל לבלר קל דעת יכתוה מה שהוא רוצה ויפרסם זאת בראש חוצות,כי היום זה הרב הזה ומחר זה כל אחד שלא ימצא חן בעיני הכותב...

ולגופו של עניין ללא קשר להשקפתך במעמד הרב, רב העיר זה מושג הלכתי וישנה חובת מחאה, אומנם לא אלימה ולא בדרכים שאינם מקובלות אבל חובת המחאה נשארת.

ואני עומד על כך שהם לא נעצרו,לא עוכבו,לא תושאלו,ולא שום דבר בסגנון,ואולי תבדוק את מקורותיך...

נ.ב.
כשכתבתי וכו' הכוונה היתה לשאר הגולשים ולא לפגוע חלילה במישהו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2005 11:26 לינק ישיר 

הצלה_קוראים אלעד,

אכן, גדלותו התורנית של המרא אינה מוטלת בספק, אף לא ע"י יריביו.

יחד עם זאת, בניגוד לדעתם של לבלרי חצר למיניהן, הרי שלטעמי, גדלות אינה מקנה אוטומטית חסינות, ומשום כך לא נמנעתי אף פעם מלדווח על ההתרחשויות בביתו של המרא, כהוויתן.

בכל הנוגע ל"מפתח העיר", אני מסכים עמך לחלוטין שהם חצו את הגבול הדק שבין ביקורת להשמצה.

מבחינתי, לא רק הסגנון הבוטה והגס צרם לי, אלא גם, שלא לומר בעיקר, התוכן ההזוי, הבלתי מבוסס וחסר המקורות.

באשר למקורותי, בדקתי!

עד כמה שהבנתי, עוד לא נכנסה לתוקף התקנה המחייבת את שוטרי ישראל להעלות אזרחים תמימים, בכפיה, לניידת, ולהעניק להם טרמפ', בעל כורחם, עד לתחנת המשטרה המקומית...

אוח אוח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2005 14:53 לינק ישיר 

הגרש"ז,

כנראה שכבודו היה עסוק בחיפוש מפצחי גרעינים פושטקים, ולא שם לב שהשבת היתה פרשת משפטים ולא פרשת שופטים,

יחי ההבדל הקטן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2005 16:49 לינק ישיר 

כל מילה נוספת מיותרת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2005 17:07 לינק ישיר 

* האם מדובר באחרוני העכברים הנוטשים את הספינה הטובעת??? *

מפה לאוזן, עוברת בין נערי המרא, השמועה המספרת על נטישת בנו של המרא את שדה המערכה.

"מעתיקי השמועה" מדווחים, כי "הבן-יקיר" גמר אומר לעזוב את העיר כבר בשבועות הקרובים ולעקור יחד עם בני משפחתו לביתר עילית.

לא מיותר לציין, כי כל הקשר בין החדשה המרעישה לבין האמור לעיל באשכול זה, הנו על דעת הגולש...

איך נוהג "בן תיירה" לומר?

"געגועים לביתר"...

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 08/02/2005 17:12:12

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2005 19:46 לינק ישיר 

אמרו חז"ל "הנותן מתנה לחבירו צריך שיודיענו".

אז הודעתי. http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1276716

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2005 23:47 לינק ישיר 

מרנן ידידי.

לא מתאים לך כל מה שקורה באשכול הזה. תחילה דווחת על ה"מעצר" וכל המילים הנרדפות אליו ועכשיו אתה מדווח על "הנמלט" בגלל שיש לו "אבא גנוב",ומה השלב הבא? "המרדף"? "ללא גבולות"?

ועכשיו ברצינות. הבחור לא נעצר וכו' והוא גם לא בורח ב"ה יש לו עבודה מסודרת שם באזור מזה תקופה ומכיון שעול הנסיעות בצירוף העובדה שלאשה גם ישנה עבודה בביתר ומשפחתה המתגוררת שם הביאו אותם לחשוב על כך ותו לא !
וכך סתם להעשרת ידיעותיך,יש לא מעט אנשים שיצטערו על עזיבתם ולא ממניעים פוליטים!

[בא נראה אותך בקטע של "וידוי"]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/2/2005 00:56 לינק ישיר 

הצלה_קוראים אלעד מכובדי,

העובדות מדברות בעד עצמן.

פרשת עיכובם של הנערים, כמו גם השמועה המבוססת בדבר עזיבת בנו של המרא את העיר, הן עובדות בשטח.

באשר לעניין אי מעצרם של השניים, הלא אני הוא זה שהבהיר זאת לראשונה, כבר בראשיתו של האשכול (בתגובתי ל"עובד_מועצה").

לא מיותר לציין, כי גם את אי הקשר שבין אשכול זה לבין נטישת בנו של המרא את העיר, הבהרתי בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים.

וכפי שכתבתי, הלינקג' בין הדברים, הנו על דעת הגולש בלבד - הוי אומר - הצלה אלעד...

ולא, אני ממש לא בקטע של קריאת קטעי וידוי וירטואליים.

אין לי ציפיות כאלו ממך.

מאידך, אני כן מצפה, שלכל הפחות תקרא את דברי, טרם שאתה מאלצני לחזור ולכותבם שוב ושוב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/2/2005 02:03 לינק ישיר 

דיברנו הערב על הנושא והיה בין החבר'ה ויכוח בשאלה האם המענק שמעניקה אלעד לביתר הוא בגדר של "משלוח מנות" או של "מתנות לאביונים".

הלמדנים שבחבורה רצו לומר שזה חלק ממסע הנקמה של תושבי אלעד בביתר תור...

מה שבטוח (ואת זה אני אומר אחרי שאני מכיר אותו די טוב), שביתר הרויחה ואני בטוח שעוד נשמע עליו רבות משם.

מדובר בקליבר. לטוב ולמוטב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הלם בבית הגרש"ז: נערי המרא עוכבו לחקירה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.