בית פורומים החרדים והאינטרנט

לא לגירוש יהודים מארץ ישראל !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/4/2005 02:32 לינק ישיר 

בס"ד אני יכול לשלוח לך את השיעור האחרון מטה המאבק לצדק חברתי.
של ר´ צורי ג´רבי הי"ו שבו הוא אמר מפורשות שיש מדינה ואין לעבור על חוקי המדינה כמו שלא עוברים ברמזור אדום ולא ב-120 קמ"ש איפה שמותר רק 60 קמ"ש,ואם רה"מ ושריו החליטו אז יש לקבל את ההחלטה כי דינא דמלכותא דינא,ואין ללכת באלימות ולא רצח רה"מ זה טירוף הדעת שהקצינו את העמדות והגזימו בעניין גוש קטיף,מי שהזכיר את ההלכה שאסור למסור שטחים זה נכון אבל כבר הביא רבי נחמן מברסלב בליקוטי מוהר"ן שמסמיכים רבנים שאינם הגונים מגרשים את ישראל מהיישוב.הבעיה היא אותם רבנים ולא רה"מ אריאל שרון.
בברכה ובכבוד רב הצ´ שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי
[email protected]
פורסם בקישור הבא:
http://www.yesha.org.il/index.asp?section=forum

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2005 02:40 לינק ישיר 

תגובת זיו ריצקין
יישר כח יפה מאד! אני מעריך את קריאת רבניך להתנגד לאלימות.מה איתך?
למה הרבנים האילו כשרים בעיניך?האם אתה מבין שלסרב לפקודה בצבא זה כמו לנסוע ב- 120 קמ"ש כשמותר 60?תנסה להבין את זה.
ועוד משהו.ישנם רבנים שמסכימים שמעבר למצוות, כל שאר ההחלטות צריכות להתקבל באופן דמוקרטי.לא מלך ולא מועצת חכמים.
לא ייתכן כי נקדיש את כל חיינו אך ורק להקפדה במצוות ודקדוק בכל סעיף וסעיף. לדעתי הקב"ה ממש לא אוהב את זה. הוא רוצה שנחיה חיים רגילים וניזכור תמיד את התורה, לא שנקרא בתורה חזור וקרוא ועוד נמציא לנו ספרים וכתבים שיהיה עוד מה לשנן ולקרוא.
"ששת ימים תעבוד..."חלק בלתי נפרד מהדיבר. את זה אתם שוכחים.
"והגית בו יומם ולילה" = חשבת עליו בכל מעשיך, לא ישבת וקראת בוא מבוקר ועד ערב.
איך זה לא ברור לך?
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2005 03:00 לינק ישיר 

בס"ד מטה המאבק לצדק חברתי
שנינו במשנה באבות 'כל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטלה וגוררת עון שיגיעת שניהם משכחת עון'.
ומסביר מהר"ל מפראג זת"ל בס´ דרך החיים שיש לאדם שתי נפשות אחת נפש בהמית והשניה נפש שכלית,את הנפש הבהמית מתקנים ע"י מלאכה ואת הנפש השכלית ע"י לימוד-התורה,לכן לענ"ד יש לשלב ביניהם ותראה שאני משתמש גם באינטרנט ומפרסם דעת-תורה.
בברכה ובכבוד רב הצ´ שי בוארון
יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי.
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2005 03:17 לינק ישיר 

בס"ד מטה המאבק לצדק חברתי אומר לך בכנות 95% מהמתיישבים
לא יעברו על החוק !ואני מאמין שלא תהיה מלחמת אחים חלילה וחס,יישר כח לרב שלמה אבינר שאמר דברים נחרצים נגד האלימות .אני בהתחלה לא הבנתי את מה שפירסמו בשמו,אבל אתמול ראיתי את הראיון ב-MSN ,אז הבנתי שהוא בעצם בסך-הכל נגד אלימות וקורא למאבק במסגרת-החוק מחאה ציבורית.
פורסם בקישור הבא:
http://www.yesha.org.il/index.asp?section=forum&page=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2005 04:20 לינק ישיר 

בס"ד תכנית ה'היתנתקות' רומזת על היתנתקות מהקליפות
ומי שלא עשה למען השכינה ישלם את חלקו,זה סוף הבירור
ידידי,והרבי מלובביץ אמר שלא תהיה שואה נוספת חס ושלום.
ענין פיקוח נפש לחוד,ואל תגייסו את השואה כאן,למרות
שבודאי יש לבכות ולהתפלל לה' ית' שיבטל את רוע הגזירה.
אין להגיע למצב של אלימות עם כוחות הבטחון והמשטרה
ולא להגיע למלחמת אחים חס ושלום!גם הרבי לא דגל באלימות
אלא מחאה לגטימית במסגרת החוק!
פורסם בקישור הבא:
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1330369

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2005 12:59 לינק ישיר 

בס"ד חסדאי: לא להבאת רבבות לקטיף
אליעזר חסדאי, מ"מ יו"ר מועצת יש"ע, אומר כי על הנהגת יש"ע להימנע מלהביא לגוש קטיף עשרות אלפים של מתנגדי פינוי, אם אין ביטחון מוחלט באפשרות לשלוט עליהם. פנחס ולרשטיין: מי שאחראי לקרע והשסע הוא רה"מ.
בשיחה עם כתב "הארץ",נדב שרגאי,אמר חסדאי,סגן אלוף במילואים, איש ליכוד ויו"ר המועצה האזורית אלפי מנשה, כי אם יימשכו "הקריאות השערורייתיות לסירוב פקודה ולעריקה משירות מילואים בצה"ל", אין הוא פוסל אפשרות שיבקש מהרמטכ"ל לגייסו למילואים במסגרת התנדבותית, כדי להשתתף בפינוי,אם כמפקד או כחייל פשוט.
"אני לא מאמין שאפשר לעצור את התוכנית הזאת", אמר חסדאי, "הגענו כנראה לנקודת האל-חזור. האחריות שלנו כהנהגה היא למתן את הקיצונים כמה שרק אפשר. ההידברות עם גדעון עזרא, למשל, היא פעולה אחראית מן הסוג הזה".
חסדאי הדגיש כי הוא תומך במאבק,"אבל רק עד הנקודה שאתה משוכנע שיש לך שליטה באנשים.לומר שנביא לשם 100 אלף איש ונחסום את הנסיגה בגופנו,זה נראה לי יומרני וגם מסוכן, כי אין שום אפשרות לשלוט על מאה אלף איש. לכן אסור להביא לשם המונים בסדר גודל כזה. יכולות להתפתח סיטואציות שיביאו לשפך דם,וכהנהגה מוטלת עלינו האחריות למנוע זאת".
חסדאי אומר עוד שמועצת יש"ע אינה יכולה לשאת ולתת על פיצויים,כיוון שהדבר נוגד את "מהות קיומה ותפקידה". עם זאת הוא קורא לראשי המועצות האזוריות בשומרון (בנצי ליברמן, העומד גם בראש מועצת יש"ע ואבנר שמעוני,ראש המועצה האזורית בגוש קטיף),"להילחם על הפיצויים של האנשים שעוזבים מהמועצות שלהם". הוא הדגיש, "צריך לעבוד יומם ולילה כדי לדאוג שהאנשים ייצאו מהמקומות שבהם הם חיו 30 שנה עם תקווה. לא יכול להיות שאנשים שעברו את גיל החמישים, ייצאו לדירת ארבעה חדרים בלי מעלית בעפולה, עם משכנתא ובלי עבודה".
חסדאי קורא לחבריו ביש"ע לפתוח בהידברות עם ראש הממשלה על היום שאחרי: "מי שלא נוהג כך, נוהג כמו בת יענה",אמר.
ראש מועצת מטה בנימין, פנחס ולרשטיין,אמר לכתבנו עוזי ברוך כי דבריו של חסדאי מציגים את דיוני האמת הנערכים במועצת יש"ע,"החלטות במועצה מתקבלות אחרי דיונים בהם נשמעים גוונים וזרמים שונים, חסדאי רשאי וזכותו לומר את שהוא חושב, מי שאחראי על הקרע והשסע הוא רק ראש הממשלה, אריאל שרון".
הכתבה פורסמה בקישור הבא:
http://www.inn.co.il/news.php?id=107993

הצ'' שי בוארון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2005 13:15 לינק ישיר 

מטה המאבק לצדק חברתי-עמנואל
בס"ד המאבק על ה'היתנתקות' חייב להימשך במסגרת-החוק!
רבותיי חייבים להבין יש כאן גזירת גירוש נגד היהודים !להתפלל לקב"ה שיפר עצת שרון ואותם רבנים שאינם הגונים גורמים לגזירת גירוש יהודים ממקום היישוב כמ"ש מוהר"ן מברסלב בליקוטי מוהר"ן ח"א (סימן ס"א)עש"ה ה'היתנתקות'היא בסוד הלידה ,והגמ' בסנהדרין (דף צ"ז ע"ב)אומרת:'אין ב"ד בא עד שתשלוט מלכות הרשעה תשעה חודשים על ישראל' ומסביר מהר"ל מפראג זת"ל שכמו שלידה באה אחרי תשעה חודשים כך מלכות ב"ד שנקראת אדם תתגלה אחרי תשעה חודשים. גוש בגימטריא קטנה י"ב והסוד רמוז בחייל יחיאל נהרי שלא ראה י"ב שנים את אימו ונחטף ע"י חסידי סאטמר יחיאל י"ח נהרי ונהר בינה יצא מעדן חכמה להשקות את הגן מלכות. מר' צורי ג'רבי הי"ו.
פורסם בקישור הבא:
http://www.inn.co.il/news.php?id=107993

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2005 13:41 לינק ישיר 

בס"ד: סרטים חדשים הופקו "הגירוש אסון"
מרכז אריאל למחקר מדיני בשיתוף "ידידי ישראל" הפיקו שלושה סרטים הדנים בהחלטת ממשלת ישראל לגרש יהודים מבתיהם בגוש קטיף ובצפון השומרון.

תנועת מבקרים ערה נצפתה ביום שישי ביישובי גוש קטיף. אתר קטיף.נט מדווח כי בנוסף לעשרות האוטובוסים המגיעים מידי שבוע לישובי הגוש, מתווספים רכבים פרטיים רבים בימי ששי. המבקרים המשתוקקים להגיע לגוש "רואים את הבלתי יאומן, את חלקת גן העדן הפורח שראש ממשלת ישראל חפץ להורסו".

בתוך כך, מרכז אריאל למחקר מדיני בשיתוף "ידידי ישראל" הפיקו שלושה סרטים דקומנטרים – כל סרט באורך של 25 דקות. הסרטים הועלו לאתר אינטרנט מיוחד שנבנה בארה"ב. בנוסף מועברים בימים אלו הסרטים לכל חברי הסנט והקונגרס בארה"ב וישודרו ברוב רשתות הטלויזיה בארה"ב.
שלושת הסרטים דנים בבעיה הכואבת של החלטת ממשלת ישראל לגרש יהודים מבתיהם בגוש קטיף ובצפון השומרון. שני סרטים באנגלית וסרט אחד בעברית.
הכתבה פורסמה בקישור הבא:
http://www.inn.co.il/news.php?id=107967
תגובת מטה המאבק לצדק חברתי-עמנואל פורסמה שם:
בס"ד לא לתת יד להחרבת-ישובים ! כותרת:
אני קורא להילחם בצורה חוקית נגד תכנית ה'היתנתקות' לא לעבור קוים אדומים ולא להגיע לשפיכות-דמים חס וחלילה. כל מאבק חייב להיות במסגרת-החוק .חייבים להתחזק בלימוד פנימיות-התורה זה הדבר היחיד שיכול לתת כח וחוסן לעם ישראל ע"י לימוד פנימיות התורה יצאו מהגלות ברחמים ונזכה לגאולה השלמה במהרה בימינו אמן
הצ' שי בוארון-מטה המאבק לצדק חברתי
[email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2005 13:40 לינק ישיר 

הרב הגאון מאזוז - על ההתנתקות
הרב מאזוז הוא ראש ישיבת " כסא רחמים" כתב איגרת בזו הלשון:" לכבוד החברים,אנשי גאולנתנו -על חודש אדר נאמר:" בך בטחו אבותינו בטחו ותפלטנו , אליך זעקו ונמלטו , בך בטחו ולא בושו"- אל תתיאשו- הוסיף הרב
מה שרואים משם( מלמעלה) לא רואים מכן,
בחודש זה שנאמר " ונהפוך הוא "- יתהפכו להם כל הצרות והגזירות לישועות ונחמות,וגזירה עבידא דבטלא".
הרושם הוא בעולם התורני שרבים וגדולים מדברים יותר ויותר על הגאולה הקרובה אמן כן יהי רצון
פורסם בקישור הבא:
www.kaduri.net/Index.asp?ForumID=3933&CategoryID=156&KeyWords=&SearchCategory=&SearchPage=

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2005 03:55 לינק ישיר 

בס"ד כתבה מאתר מעריב בקישור הבא:
http://www.nrg.co.il/online/11/ART/917/504.html
אלי לא יגיעו המשאיות
אני הכבשה הפחדנית שמתחבאת עמוק בתוך העדר. רבקה יפה מתוודה כי היא לא פועלת על פי צו מצפונה.
הולכים לגרש את אחיי מביתם, ואני לא עושה כלום. הולכים להעניק חבל מולדת בחינם לטרוריסטים, ואני מסיטה מבט ומתעסקת בשגרת יומי. במשך אלפי שנים נטעו בי אהבת ישראל, לימדו אותי להבחין בין טוב לרע, חינכו אותי להילחם על האמת, השמיעו באזניי סיפורים על אנשים עם עמוד שדרה שנאבקו, והנה בבוא היום איני עושה דבר. קול פנימי מיילל בתוכי, מצווה וזועק, אבל אני מתעלמת. לא מוחה ולא מפגינה, לא צמה ולא מעתיקה כתובת, לא מתקוממת ולא חוסמת. אל תלמדו ממני.אני הכבשה הפחדנית שמתחבאת עמוק בתוך העדר.
המדינה שלי נשלטת היום על ידי מנהיגים מושחתים וכוחניים. הם קובעים את החוקים וכללי המשחק, ומעזים לקרוא למתנחלים מסיתים ופורעי חוק. הם תאבי שררה ושיכורי כוח, ומאשימים את סרבני הימין בהרס הדמוקרטיה. אני יודעת, כך נראו במהלך ההיסטוריה מאבקים צודקים של מתי מעט נשים וגברים, שהעיזו להילחם במשטר.
מאז ומתמיד ידעו הכוחות השולטים לגייס את הסעיפים הנכונים בחוק כדי להוקיע את המהפכנים, ולמצוא את להטוטני התקשורת שישחירו את דמותם בעיני ההמון. פרלמנטים ובתי-משפט-עליון לא היו קול המצפון והצדק, אלא ממסדים שמרנים שסייעו לשמר גזענות נגד שחורים, אנטישמיות נגד יהודים ואפליה נגד נשים.והכל בעזרת אזרחים נאמנים צייתנים ושומרי חוק כמוני.
אינני מאמינה יותר לחברי כנסת הפכפכים ואינני סומכת עוד על עיתונאים שרוממות הדמוקרטיה בגרונם וחרב הטרנספר בידם. פעם חשבתי שהצד החזק של השמאל הוא מינהל תקין. למקטרגים אמרתי, טוב שהמדינה שלנו לא מתנהלת רק על ידי גבאי השטיבל, פקידי הרבנות ומדריכי בני עקיבא. טוב שיש לנו את השמאלנים שמוקיעים שחיתויות ומדקדקים בכללי הדמוקרטיה כאילו היו תורה מסיני.באמת טוב שהם בסביבה, לשמור שלא נגזים. אחח,איזו תמימות קדושה! היום אפילו כבשה תמה כמוני לא יכולה להחמיץ את עצימת העיניים הבוגדנית של אבירי הדמוקרטיה והסדר הטוב מזן יואל מרקוס ומשה נגבי מול ההתנהלות הרודנית והמושחתת של נבחרי העם.
בימים אלו של מצפון אכזב אל תגידו לי שלום, כי פניכם למלחמה. אל תספרו לי על חוק וסדר, אני רק ממלאת פקודות. אילו חייתי ברוסיה הקומוניסטית לא הייתי אידה נודל. אילו ציוו עלי לכרוע ברך לא הייתי חנה אם-הבנים, אילו הייתי בשואה לא הייתי פרטיזנית ואילו הייתי בפריז לא הייתי עוקרת אבני מרצפת עם דני האדום. הייתי חוששת מהשוטרים, מהחיילים, מהשב"כ ומהקג"ב. הייתי יושבת בשקט, פוחדת שיכופפו לי את הידיים ויגררו אותי על הרצפה, יכו אותי וימנעו ממני מזון. איני רוצה לחשוב מה הייתי עושה אילו הוכרחתי לעבור על עבודה זרה שפיכות דמים וגילוי עריות עליהם צוויתי "ייהרג ובל יעבור".למעני נכתבה התפילה,אל תביאני לידי נסיון.
כל יום מחדש אני רואה איך מערכת משומנת עומדת לגרש את אחי ואחיותי מעל אדמתנו, בלי תמורה בלי שלום בלי בטחון ובלי משאל. כל בוקר המצפון שלי משמיע אות אזעקה, אבל איני עושה דבר. אני בדיוק מה שאריאל שרון וגדעון עזרא רוצים שאהיה, בורג קטן במערכת. אל תקחו ממני דוגמא, היו אמיצים יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2005 03:58 לינק ישיר 

בס"ד אחדות ישראל קודמת לארץ ישראל!
קיצוניות לא הובילה אותנו לשום מקום יש את שביל הזהב כמ''ש רבנו הרמב''ם ,ההלכה שאסור למסור שטחים ידועה הבעיה היא שחייבים לפעול להרמת שכינת-עוזנו ולא לפעול ברצון לקבל ולקחת לעצמנו מלכות,ה'היתנתקות' היא תהליך שיוביל לבירור בין טוב לרע ,הפירוד הוא רצון היצה''ר ,חייבים לעסוק באחדות ישראל ע''י לימוד פנימיות-התורה בדרכו של רבנו בעל הסולם מוהרי''ל אשלג זצ''ל וללמוד תורה לשמה הקב''ה נתן לנו את הארץ ואנחנו לא לקחנו וכל עוד שאין בן ישראל מסוגל כלל לדת-ישראל עדיין ארצנו בידי-הנכרים כמ''ש האר''י אשלג במאמר לסיום הזהר.עש''ה.
בברכת התורה הצ' שי בוארון מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בקישור הבא:
http://www.nrg.co.il/online/11/ART/917/504.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2005 09:44 לינק ישיר 

בס"ד
השר שמחון:אין לבצע מחטף חקיקתי להעברת העקורים לניצנים
השר שמחון דורש כינוס ממשלה דחוף כדי למנוע מחטף חקיקתי בעניין העברת עקורי גוש קטיף לניצנים.
השר לאיכות הסביבה, שלום שמחון, שהקים בשבוע שעבר מטה מאבק בהשתתפות הארגונים הירוקים והשדולה הירוקה בכנסת, במטרה לעצור את תכנית העברת מתיישבי גוש קטיף לניצנים, דורש כינוס ממשלה דחוף וקבלת החלטת ממשלה קודם שיחלו הליכי הכנת החקיקה שתאפשר את ביצוע התכנית. שמחון אמר את הדברים בעקבות ישיבה ראשונה שקיים צוות בראשות מנכ"ל משרד המשפטים, שהוסמך לקדם חקיקה בנושא.
שמחון אמר כי לא יתכן "שהכלבים ינבחו והשיירה תעבור" וכי אסור לבצע מחטף בעניין זה רק כדי להשיג "שקט תעשייתי" מול המתנחלים, תוך פגיעה בשמורת טבע נדירה השייכת לכלל הציבור בישראל. בישיבת ועדת שרים לחקיקה, מחה שמחון בפני שרת המשפטים, ציפי לבני, על כך שנציגי המשרד לאיכות הסביבה לא הוזמנו לישיבה במשרד המשפטים, בשל התנגדותם לתכנית ההתיישבות בחולות ניצנים. "לא יתכן שיקצרו הליכי חקיקה ויעקפו דרישות תכנוניות מבלי שילקחו בחשבון כל השיקולים אשר ישפיעו גם על הדורות הבאים", אמר שמחון.
שמחון הציג סקר שערך המשרד לאיכות הסביבה לבקשתו ממנו עולה כי 55% מהציבור חושבים כי יש למצוא למתנחלים חלופה אחרת. רק 28% חושבים כי יש להעבירם לניצנים.מבין 55% המתנגדים להעברת המתנחלים לניצנים- 92% רואים חשיבות רבה בהגנה על שמורת הטבע.
שמחון הודיע כי בכוונתו לגבש חזית אחידה של כל שרי מפלגת העבודה במטרה לעצור את המחטף המתוכנן, וכי יעלה את הנושא בפורום שרי העבודה ("שרינו") ביום חמישי הקרוב.
הכתבה פורסמה בקישור הבא:
http://www.a7.org/news.php3?id=108673

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2005 09:46 לינק ישיר 

תגובת מטה המאבק לצדק חברתי-עמנואל
בס"ד המשיח בן דוד הוא ינהיג את ישראל!
מאחר ורואים אנו פשיטת רגל של כל הערכים ומיהו יהודי נרמס כאן במדינת-ישראל והקליפה הרימה ראש ורוצה להתדבק בישראל,הגיע הזמן לפעול במעשינו להביא לימות-המשיח ולאקמא שכינתא מעפרא.ע"י לימוד ספר אדיר במרום לרבנו הרמח"ל ניתן להבין את השלבים בגאולת-ישראל.עש"ה.
בברכה הצ' שי בוארון.
פורסם בקישור הבא:
http://www.a7.org/news.php3?id=108673

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2005 14:05 לינק ישיר 

בס"ד ארנס:אין לחץ אמריקאי על שרון
הדיווחים אודות לחצים אמריקאיים על שרון מוגזמים, מעריך שר הבטחון והחוץ לשעבר פרופסור ארנס, הדרישה ליישום מפת הדרכים היא אמונתו המדינית של שרון."מעולם לא היו לחצים, כשלא רצינו להיכנע לא נכנענו".
שר הבטחון והחוץ לשעבר פרופסור משה ארנס קובע "אני לא חושב שיש לחצים אמריקאים על ראש הממשלה. הדרישה ליישום מפת הדרכים היא מדיניות ששרון מאמין בה".

את דבריו אומר ארנס לכתבנו שמעון כהן לקראת המפגש הצפוי בין ראש הממשלה לנשיא האמריקאי הערב בחוותו שבטקסס.

באשר לדיווחים אודות לחצים בפניהם יעמוד ראש הממשלה, קובע ארנס כי "מגזימים בנושא הלחצים, מעולם לא היו לחצים. כשלא רצינו להיכנע ללחצים לא נכנענו. כבר שמענו דעות ובקשות, כשרצינו קיבלנו אותן וכשלא רצינו, דחינו אותן.ישראל לא נכנעה מעולם לתכתיבים אמריקאים, למעט הנסיגה מסיני ב-1957,אני לא מכיר כניעה ישראלית לתכתיב אמריקאי".
את ההתייחסות הצפויה של שרון לדרישה האמריקאית ליישום מפת הדרכים מייחס ארנס לאמונתו הפוליטית החדשה של ראש הממשלה "זו לא כניעה. ראש הממשלה אומר שהוא מאמין במדינה פלשתינאית, זה מה שהוא רוצה. הוא לא אומר שזו מדיניות בעקבות לחצים".
באשר לתכנה של הפגישה העדיף השר לשעבר ארנס שלא לנחש את הצפוי להיאמר. עם זאת ממליץ ארנס לציבור להתייחס ברצינות לאמירותיו של ראש הממשלה אודות הדרישות של ישראל מהנהגת הרש"פ להיאבק בארגוני הטרור.
פרופסור ארנס התייחס גם לשאלת הסיוכיים לביטולה של תכנית ההתנתקות ואמר כי אמנם ראש הממשלה תומך בה בכל מאודו, אבל "במזרח התיכון שום דבר לא גמור עד שהוא לא גמור, אני אמנם מתנגד לתכנית הזו, אבל לא אוכל לנחש את העתיד לקרות".(ש)
הכתבה פורסמה באתר ערוץ שבע בקישור הבא:
http://www.a7.org/news.php3?id=108807

הצ'' שי בוארון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2005 14:07 לינק ישיר 

תגובת מטה המאבק לצדק חברתי-עמנואל
די להפקרת בטחון ישראל!
בס"ד הגיע הזמן לפעול במעשינו נגד יצירת לחץ מדומה על ישראל להיכנע לאויביה ולעמוד על נפשה ,יש דברים שהם בנפשנו ואי אפשר לותר עליהם,המלחמה היא על הזהות היהודית במדינת-ישראל מיהו יהודי ולא כל הזמן רק ענין גוש קטיף ,ישנן בעיות חמורות יותר חברתיות ונושא חטיפת ילדים מהוריהם הרבה יותר חמור ממסירת שטחי ארץ ישראל ונכונו לנו ימים גדולים המאבק על ירושלים.זה זמןלהתנתק וב ורע ולהבין את מטרת ביאתנו לעוה"ז כמ"ש הרמח"ל ב'מסילת ישרים' פ"א:יסוד החסידות ושורש העבודה התמימה שיתברר ויתאמת אצל האדם מה חובתו בעולמו וכו' שהאדם לא נברא אלא להתענג על ה' שזהו העידון הגדול מכל העידונים.עש"ה.
מטה המאבק לצדק חברתי.

הצ'' שי בוארון

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > לא לגירוש יהודים מארץ ישראל !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.