בית פורומים עצור כאן חושבים

משאלות: אשכול בקשות מחברי הפורום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/6/2005 05:25 לינק ישיר 

השכן

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1349405

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2005 04:40 לינק ישיר 

לקעלמער.

סרקתי את דפי הספר "כל בו על אבילות", העוסקים בחנוכת בית קברות, ובאם השואל ישלח לי כתובת אי מייל, אשלח לו את הסריקות.

חג שמח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2005 16:04 לינק ישיר 

תודה לחפרפרת!

אני מחובר לארץ ישראל

(החלפתי את החתימה...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2005 19:43 לינק ישיר 

בשמחה:)

ככל הידוע לי הספר לא קיים (עדיין..) בפורמט דיגיטלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2005 08:21 לינק ישיר 

זה עתה נתקלתי בספר "נטעי גבריאל", (ציננער), ברוקלין תשנ"ה חלק ב, ומצאתי שפרק שלם בספר זה, (פרק צה, עמודים תר"ס-תרס"ט), עוסק במנהגי "חינוך בית החיים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2005 00:53 לינק ישיר 

גלעד 107 שואל:

הופניתי לכאן על ידי חבר מפורום ספרים של Ynet. אני במהלך כתיבה של ספר ואחד הפרקים בו כתוב במתכונת של משנה/גמרא + רש"י, תוספות וכיו"ב. הכלים ב-word לא מאפשרים עימוד שכזה (בו הפירושים מקיפים משני הצדדים כולל מעל ומתחת).
אילו אפשרויות נוספות קיימות (ואני לא מדבר על תכנות בעלות $1000 כמו פריהאנד)?
תודה ולילה טוב!
גלעד

תוקן על ידי - מנהלי_משנה - 17/06/2005 0:56:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2005 00:54 לינק ישיר 

בןאיש אחד:

יש תוכנות עימוד זולות יותר, כמו המשלים לוורד. אך די קשה לעשות איתה עימוד בצורה של דף גמרא. קשה אך אפשרי. אם אתה מעונין ביותר פרטים, פנה נא אלי באישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2005 01:38 לינק ישיר 

Word מאפשר עימוד כזה באמצעות תיבות טקסט. כמובן, זו שיטה מגושמת ולא נוחה, אבל היא עובדת, ולא עולה $1000. מצד שני, אם אתה עובד על ספר, סביר להניח שבבית הדפוס יש תוכנה מקצועית יותר. למייקרוסופט יש גם תוכנה בשם Publisher, שמאפשרת עימוד לפי בחירתך, ולדעתי היא עולה הרבה פחות מ-$1000.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2005 14:33 לינק ישיר 

כשאני בונה דף טקסט באופן כזה, אני משתמשת באופצית הטבלה של word - יש לזה בעיות מסויימות אבל זה אפשרי. עובדה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2005 14:56 לינק ישיר 

דיסקשיח שואל:

אישי המקרא בעיני חז"ל.
האם יוכלו חכמי הפורום להושיט עזרה בנושא זה, מן המקורות (לא הידועים בחז"ל), מן הפרשנות ומן המחקר? או לינק לדיונים שכבר נתקיימו בנוזא זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2005 16:28 לינק ישיר 

דיסקשיח,

אישים מן המקרא שנדונו כאן בפורום תוכל למצוא בפורום המפתחות תחת "מקרא, תנ"ך ופרשנות".

אם אתה מבקש לדעת באופן כללי על אישי המקרא שנדונו בחז"ל, אוכל להמליץ על כמה ספרים בסיסיים:אוצר אישי התנ"ך : דמותם ופעלם בפי חז"ל של ישראל חסידה ,אישי המקרא בראי המקרא ובעיני חז"ל : מבחר טקסטים מספרות חז"לעורך אברהם יצחק שפיר, עוד ספר מעניין (ופחות מוכר): החייבים במקרא וזכאים בתלמוד ובמדרשים של אליעזר מרגליות.

יש עוד ספרים ומאמרים רבים, אם יש דמות ספציפית שאתה מחפש עליה או נושא יותר ממוקד זה עשוי להקל על התשובה

תוקן על ידי - החפרפרת007 - 19/06/2005 16:29:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2005 21:40 לינק ישיר 

לא ברור מה הפגם בשאלה הזו. על כל פנים, כוונתי הייתה למאמרים שעוסקים בבעייה הזו, באופן שיטתי. ההפניות שניתנו כאן ידועות לי. ואעפ"כ הנני מודה לחפרפרת על טירחתה ואדיבותה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2005 11:32 לינק ישיר 

אודה למי שיוכל להרחיב ולספק פרטים על כך שהחזון איש סייע לאצ"ל ולח"י בהסתרת נשק וכיו"ב. שמעתי על כך בחצי אוזן ולא הצלחתי לברר מעבר.

כמו כן, מה היה היחס שלו לשאיפה לעצמאות לאומית? האם הוא היה חיובי יותר מאשר היחס שלו למדינה לאחר שכבר הוקמה?

ובאותה הזדמנות: האם החזו"א התיר "יצירת" זרם חשמלי בגנרטור באופן שאינו כרוך במיתוג (כלומר, סיבוב מסגרת מתכתית בשדה מגנטי למשל).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2005 03:18 לינק ישיר 

דיסק קשיח,

שאלתך כמובן רצויה ואין בה שום פגם. הנקודה היא שהפורום עשוי מדורין מדורין. בעוד האשכולות הכלליים מיועדים לדיונים ענייניים, לא נשללת האפשרות להכנסצ מודעוצ ושאלות. למודעות נועד אשכול בשם הבהרה ולשאלות, הצעות ובקשות אשכול זה.

אין טענה למי שאינו יודע את הסידור הזה ולכן פותח אשכול נפרד, אלא שההנהלה מעבירה את תוכנו לאשכול המתאים ותודה
לקעלמר ושאר בני ההנהלה המתעסקים בכך.

תוקן על ידי - עצכח - 26/06/2005 8:58:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2005 23:23 לינק ישיר 

שאלתי ובקשתי:
רשימת 70 השמות של ירושלים.
תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > משאלות: אשכול בקשות מחברי הפורום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 ... 28 29 30 לדף הבא סך הכל 30 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.