האם המאבק בסלולר צודק? האם הוא מונע רק ע"י אינטרסים אישיים וכדו'?
האם מירס זה הפתרון האמיתי?
אשמח לקרוא את תגובותיכם!
אופטימי365
נשלח ב-1/3/2005 11:31
היה לי חבר שהכין כתבת תחקיר על הנושא אבל בגלל אינטרסנטים כלשהם לא נתנו לו להוציא את הכתבה לדפוס!! כל המלחמה היא בגלל אינטרסים כספיים בעיקר!
נשלח ב-2/3/2005 19:46
המאבק בסוללאר, צודק או לא צודק, כך החליטו הרבנים.
בעניין מירס, כשפנו לחברות התקשורת בהצעה לספק מכשיר שיהיה עקור מכל תוכן, פרט לשיחות יוצאות ונכנסות, כולן זלזלו בעוצמה ובבקשה, פרט לחברת מירס שבדקה את הנושא ברצינות.
מירס החברה היחידה שהביאה הצעות מעניינות ולכן כרגע היא הזוכה.
אם הכתבה נכונה זה פשוט מזעזע עד כמה ירדנו לדיוטא תחתונה!!!
נשלח ב-3/3/2005 09:50
אני לא מבין כשיצא הסלולאר לשוק וכל הגדולים יצאו נגד זה מדוע לא שמענו להם?
נשלח ב-3/3/2005 12:44
כשהתחילה המלחמה בסלולר אמר לי חבר פתגם מאוד נכון "שכולם פועלים לשם שמים מלשון השמים כיסי..." גם כאן רואים ש"הרבנים כביכול" עובדים רק לשם שמיים....
נשלח ב-7/3/2005 01:30
אופטימי, לגבי הכתבה כל מילה נכונה, ואיך מתנהלים הדברים בחצרות הרבנים ע"י עסקנים מושחתים, זה לא הדברים שהיית מעונין לשמוע לפני השינה.
ומתנדב, כשם שאי אפשר לאסור על אנשים להחזיק קו טלפון בבית אלא מקסימום לתת הנחיות איך לנהוג בו כך לגבי המכשירים הניידים.
תחשוב שמח יהיה שמח!!!!!!!!!!!
תחשוב טוב יהיה טוב!!!!!!!!!!!
נשלח ב-7/3/2005 10:52
הכתבה לא פורסמה עקב לחצים מרובים מעסקנים שונים שהתערבו במלחמה הנוכחית נגד הסלולר היות והם ידעו שברגע שכתבה זו תראה אור הם לא יצליחו לעשות את הקופה כמו שהם רצו. באם הכתבה היתה מתפרסמת בטוחני שהעסקה הכושלת והמכשילה שסגרו עם מירס לא היתה יוצאת אל הפועל. פרטים מדוע העיסקה כושל ומכשילה בהמשך!
הנה הכסף.. של "ועדת הרבנים" לשם שמיים... מלשון השמיים כסאי....
נשלח ב-11/3/2005 10:49
מי מריץ את פלאפון כדי להכשיל את העיסקה עם מירס?
מחכה לתשובה.
נשלח ב-11/3/2005 11:40
אף אחד לא מריץ את פלאפון להכשיל את העיסקה פשוט מאוד חב' פלאפון אינה מוכנה לוותר על קהל החרדי ולכן מנסה לטרפד את העיסקה כמו שאר החברות הסלולר, אך כוחם גדל היות ומלפני חמש שנים שהרבנים הגאונים ומשמרת הקודש והחינוך גנבו את הרעיון של קהילות מא' המוזכר לעיל וחתמו עיסקה עם פלאפון על "קשר כשר" וכעת הם הולכים להפסיד את הכסף שאמור להכנס להם מהעיסקה שהיתה בעבר, (תשלום חודשי) ולכן טענו מבי"ד שלהרב קרליץ והרב סילמן שזה גזילה מפפלאפון שהוציאה והשקיעה בזמנו על "קשר כשר" כאחד שמתעסק בעניני תקשורת הנני להבהיר שהקמת מערך קשר אינו עולה על סך 10.000 ש"ח מאחר שכך אין שום גזילה בענין הם רק חושבים על כיסם....
וחבל שכך...
נשלח ב-28/3/2005 15:10
בזמן האחרון מסתובבות שמועות שלאורנ'ג יש הכשר לאחר בדיקה מעמיקה אני אומר בבברור שאין לדברים הללו שחר ואין לאף אחת מחברות הסלולר מלבד "מירס" הכשר כלשהוא.