| נשלח ב-19/3/2005 20:02 |
|
| |
ומי החרים את הקידוש השבת
כמובן משפחת גרוסמן
זה היה כל כך צורם שמצד אחד כל מי שדיבר על צביקה
דיבר עליו כאחד ממחזיקי התורה באלעד
ומצד שני רב העיר מחרים אותו
מה שבטוח שהאוכל היה נהדר
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2005 20:53 |
|
| |
ומה עם משה כהן?
"הנה ימים באים נאום ה''"
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2005 21:14 |
|
| |
הרב גרוסמן מסוכסך אתו וכל אחד מבין שזה לא בגלל כבוד התורה.
סכסוך אישי. נקודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2005 01:50 |
|
| |
שבת מעניית היה, הרבסט הוחרם שוקרון קיבל ביקור "הפתעה" + נאום מגוחך, וכל צעדו של המרא לשם שמים 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2005 11:50 |
|
| |
מעניין לדעת האם השאלה הזו תהיה אקטואלית גם בשבת זו
התלהבותם של העוזרים ומלחכי הפינכה למינהם להפוך את לידת הנכד של צביקה כהן למיפגן עוצמה עלול לגרום למבוכה ואפי' יותר מזה לצביקה כהן.
ואפי' הרעיון לנצל את טרום פתיחת שנת הלימודים, זמן שבו לרוב ואולי אפי' לכל העסקנים בעיר יש עניין להתקרב ולהראות בחברת ראש העיר לא מבטיח הצלחה גורפת שכן מבתיהם של הרבנים הראשיים (נערי המרא ) נמסר כי לא בטוח שהם יוכלו להשתתף בקידוש כזה וכנראה שהם בכלל ייעדרו מן העיר, המעניין שבדבר זה שני הרבנים כאילו מתואמים.
תוקן על ידי - הזכות_לדעת - 19/08/2005 11:51:59
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2005 14:20 |
|
| |
לא נראה לי שיש תיאום ביניהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2005 21:47 |
|
| |
אז אחרי השבת אפשר וצריך לשנות את הכותרת:
" מי לא החרים את הקידוש "
כן יותר קל היה לספור את אלה שהשתתפו בשלום זכר בליל שבת מאשר לנסות ולראות מי לא הגיע ולמה לא הגיע. או כמו שהתבטא חבר מועצה נכבד "מי שחייב .. הגיע." כל ההכנות לאותם מאות אנשים שבעבר פקדו את הבית הזה על כל סיבה שלא תהיה ולהם גם ציפו הפעם, איכזבו כולם מכל הקבוצות מכל החוגים ומכל העדות רק מי שהיה מוכרח הגיע.
אגב, הרב גרוסמן הגיע בניגוד לרב מלכה, מה שאולי מרמז שבסיבוב הזה ידו של הרב גרוסמן היתה על העליונה.
הקידוש הגדול !!!
גם הציפיות לקידוש גדול ומרשים לא התגשמו וזה בלשון המעטה.
מה שנשאר לצפות זה כיצד יהיה מחר בברית המדוברת.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2005 22:17 |
|
| |
אני הייתי נוכח ב'שולם זוכר'.
הנוכחות של האנשים היתה יפה ומכבדת, כל חברי המועצה נוכחו, ראשי הקהל ועסקנים וסתם עמך.
נכון, לא היה 'מפוצץ' כמו בפורים , וזה בגלל שאילוז יעקב תלה את המודעות בצהרי יום השישי , שעה שרוב בית ישראל כבר לא מסתובב ברחובות, מה גם שמדובר בערב שבת (וגם בין הזמנים) כך שהרבה אנשים לא היו שבת באלעד (אולי נסעו לטבריה, מי יודע ),
מעבר לזה שקידוש לא היה ולא יהיה, כי זה בן.
וחוצמזה המבחן הגדול הוא לא בברית, עם כל הכבוד הברית מחר תערך באולם קטן וצנוע , מה שמוכיח שמראש אין הרבה מוזמנים, וזה מהסיבה הפשוטה ביותר . צביקה הוא לא אבי הבן. הוא הסבא , הוא מוזמן לא מזמין.
'המבחן הגדול' זה בבר מצווה של ילדיו או בחתונת ילדיו. אבל אז לית מאן דפאליג ש'כל העולם ואישתו' יגיעו.
העיקר שיהיה 'במזל טוב'.
תוקן על ידי - מעריב - 20/08/2005 22:55:23
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2005 22:28 |
|
| |
מעריב,
גם אני הייתי נוכח, וכנראה שמושגי "המכובד" שלך הם שונים מהמושגים שלנו, רק ביחס למספר המודעות שהופצו בעיר ללא שום קשר שמדובר בראש מועצה היה אמור להיות מספר הרבה יותר גדול, אבל כנראה שאתה שייך לאותם קבוצת עוזרים שהמליצו על הדבר וכעת אתה אמור לפרשן את "ההצלחה" ואולי אפי' להטיל את האשמה על הש.ג. במקרה הזה אילוז.
הייתי ממליץ לך לבדוק עם ראש המועצה את מה שקרה כולל את מה שהיה מאחרי הפרגוד ואז אולי היית מבין שזה לא כל כך פשוט ואפי' מורכב מדאי.
תוקן על ידי - הזכות_לדעת - 20/08/2005 22:28:52
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2005 12:23 |
|
| |
who give a shit ?
|
|