| נשלח ב-22/3/2005 17:19 |
|
| |
ברשות ראש המועצה צביקה גרוסמן...
* במשפט זה פתחה שרת החינוך לימור לבנת את נאומה, היום, באלעד *
* מפאת חוסר מקום בעזרת הגברים "נאלצו" המכובדים לעבור "כאיש" אחד לעזרת הנשים, לצדה של השרה... *
"ברשות ראש המועצה צביקה גרוסמן", פתחה שרת החינוך לימור לבנת את נאומה, לקול תשואות הנוכחים.
שרת החינוך, התארחה היום בעיר, לרגל הנחת אבן פינה לבי"ס חדש ברח' אבן גבירול, אירוע, אליו הוזמנה השרה כאורחת הכבוד.
במהלך האירוע כולו, נתכבדה לבנת לשבת על בימת הכבוד כשמשני צידיה עוטפים אותה בחום ראש המועצה וממלא מקומו. לצידם של השניים, (ולא לצידו של המם-מם, כמובן...) צמוד-צמוד לשרה החסודה, ישב בטח על מקומו, המרא האדוק, וחייך מאוזן לאוזן (לידיעת הקורא, האדמו"ר מתולדות אהרון שליט"א...)
באירוע, שהתנהל על מי מנוחות, לא נכרו כלל ועיקר סימני המאבק על "זהות" בית הספר המתוכנן, מאבק, שכדרכה של העסקונה האלעדית, החל עוד בטרם נורתה אבן הפינה.
* אתה חמוד אתה *
בתום האירוע, עלתה לבנת למשרדי המועצה המקומית, שם המתין לה, בצוותא עם ראש המועצה הנרגש למדי, האח האלעדי לבית משפחת כהן האגדית (והפורימית...) - נצח נ"י.
נצח, החליט לקלקל את החגיגה, ובעגה ליכודניקית טיפוסית, העלה בפני השרה את נושא הפרטת בי"ס ממ"ד המקומי.
"ההפרטה תגרום לפשיטת רגל חינוכית של הממ"ד" טען נצח בלהט.
כשניסתה השרה להסותו והסבירה כי לדברי ראש המועצה תשפר ההפרטה את הרמה החינוכית, ולא להיפך, קטע אותה נצח ואמר "שצביקה יבחר בך במרכז".
בסופו של דבר ובלא כל קשר לאיום המרומז... החליטה השרה במחווה של "רצון טוב", להפגש עם נצח בנושא, ביום חמישי הבא.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 22/03/2005 17:46:37
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2005 18:30 |
|
| |
ואתה כמעט התפוצצת כששמעת את זה? מסכן. (אגב, לדעתי אתה מסכן גם בלי זה, אכול קנאה ושנאה ומגדולי מחרחרי הריב בימינו, שבגללם....)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2005 18:56 |
|
| |
משי,
להגיב לסגנון ביבים כשלך, זה פשוט, למטה מכבודי.
אך סתם כך, בשולי תגובתך, הנוטפת מור-עובר של "אהבת חינם במיטבה", שאלה אגבית לי אליך.
הכיצד זה, שמכל האשכולות הרבים הצצים כאן בפורום, הנך בוחר באופן תמידי, שלא לומר אובססיבי (והקלקה קלה על ניקך תוכיח זאת), להכנס, לקרוא ולהגיב דוקא להגיגיו של "מגדולי מחרחרי הירב בדורנו, שבגללם"???
אתמהה!
(ולא, אתה ממש לא חייב להגיב).
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2005 19:39 |
|
| |
"משרד החינוך בראשותי ידאג לכך שלכל ילד באלעד, תהא הזכות להכנס, עם פתיחת שנה"ל הבאה, לכיתת לימוד מסודרת". הבטיחה השרה, במהלך נאומה.
שים לב לנוסח ההבטחה הדקדקני של השרה - שח לי חבר מועצה ציניקן בתום הנאום - "משרד החינוך בראשותי"!
לאור מצוקת כיתות הלימוד התקניות בעיר מחד, ולאור מצבה הרעוע של ממשלת שרון מאידך, הרי שגדולים הסיכויים שהשרה לא תפר את התחייבותה, מהטעם הפשוט.
לימור, פשוט לא תהא עוד שרה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2005 08:18 |
|
| |
מרנן,
מבלי לפגוע בזכויותיך הרבות בפורום אבל חושבני שאתה צריך לרענן את מקורותיך ואולי אפי' להחליפם הם פשוט מזלזלים בתפקידם
מרוח הדברים שכתבת צר לי לומר ובלשון המעטה שלא עודכנת על מה שהיה בצורה מדוייקת ואני מדגיש בלשון המעטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2005 09:59 |
|
| |
חגיגות יש תמיד, אבל אותי מעניין דבר אחד.
אחרי שכולם גמרו לחגוג את האירוע,
הקטע סטייל ארץ נהדרת עם נצח,
היה או לא היה?????
תוקן על ידי - פוילישער - 23/03/2005 10:14:25
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2005 10:27 |
|
| |
פולי,
"עזוב אותי באמא-ש(ל)ך"...
הקטע הפורימי האמור - היה גם היה.
(אגב,
המפגש המרתק, נערך בטרם שהחל טקס הנחת אבן הפינה, ולא בתומו, כי שכתבתי בטעות).
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2005 17:13 |
|
| |
מרנן_ ידידי היקר,
איני מתיימר להשתוות למידע שאתה מסוגל להפיק מכרח המציאות ורק בגלל זה תמוה כל מה שכתתבת לגבי ביקור השרה שהיה רצוף באי דיוקים גדולים ואפי' יותר מזה וכמו שכבר כתבתי אין כוונתי לפגוע ואינך צריך להיפגע פשוט שדרג את המקורות ותגיע רחוק יותר גבוה יותר.
בקשר למקורות שלי אל תהיה פזיז כאחרים ( לא מתאים לך ) המתן בסבלנות וחזה בעיניך איך הדברים מתגשמים אחת לאחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2005 00:56 |
|
| |
גיוואלעד,
במיוחד בשבילך, אימתתי שוב את הדברים שכתבתי ומסתבר כי מהימנותם של מקורותי יצוקה בבטון!
הערב, אף שוחחתי עם גורם בכיר במועצה (שכמעט ואין בכיר הימנו) שאישש את דברי, ואף סיכם את הדו-שיח באומרו:
"חזקה על מרנן ורבנן, שלא תצא תקלה תחת ידם"...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2005 07:52 |
|
| |
נראה לי שהיא גופא "תקלה".
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2005 09:53 |
|
| |
ריחרחתי קצת אתמול בערב והבנתי שהפאשלה של "צביקה גרוסמן" בנאום של לימור ליבנת לא היתה הפאשלה היחידה.
הבנתי שהיה גם קטע לא נעים עם מועלם ומועלם עשה חסד עם צביקה והחליט להבליג ומחל על כבודו. וד"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2005 11:09 |
|
| |
פולי,
טעות בידך.
ראש המועצה, בנטילת המקרפון, הוא זה שעשה חסד עם מר מועלם (כמו גם עם השומעים...) ולא להיפך...
וד"ל.
|
|
|
|
|