| נשלח ב-28/3/2005 21:06 |
|
| |
ברגעים אלו נערכת חגיגה ענקית בביתו של ראש המועצה לשעבר. כל המי ומי עולים לברכו...
ראש המועצה לא מפסיק לחייך מאוזן לאוזן.
וכמו שאמר מרנן, פרטים נוספים בהמשך...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2005 22:44 |
|
| |
הודעה של *זורח* :
הפרקליטות: "נערער על זיכויו של קריספל"
כך הודיעו הגורמים הבכירים בפרקליטות שהופתעו לחלוטין מהזיכוי.
עוד בפסק הדין ביקורת נגד יפה יוסף, בתו של הגר"ע יוסף שליט"א.
נראה שהמערכה רק מתחילה...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2005 22:48 |
|
| |
* את הג'וב הפוליטי, איש לו ישיב לו בחזרה, אך לכל הפחות את כבודו ושמו הטוב, השיב לו הבוקר ובגדול, ביהמ"ש המחוזי, שזיכה את צוריאל קריספל מכל אשמה *
הדי אנחת הרווחה ששיחרר קריספל למשמע פסה"ד הגיעו עד משרדיהן של מזכירות לשכתו לשעבר (כיום, מזכירותיו של צביקה) שלא הסתירו הבוקר את שמחתן.
תחושת ההקלה ששטפה את קריספל למשמע פסד הדין, היתה מהולה, בלא מעט רגשות תסכול וזעם.
שנים של סבל והשמצות לא נמוגו להם, כך, במחי החלטה.
דומה, שמבחינתו של "הזכאי", פצעי הפרשיה, על השלכותיה הפוליטיות והאישיות, ידממו עוד זמן רב, וספק אם יגלידו אי פעם.
כעת, כשצדקתו יצאה לאור, עולה מאליה השאלה הכל-כך מתבקשת.
האם אכן (כטענתו של צורי בשעתו), מדובר ב"תפירת תיק" ובעלילת דם שרקחו לו מתנגדיו מבית?
במישור המשפטי, הבטיחו גורמים בכירים בפרקליטות (די כצפוי...) ללמוד את ההחלטה ואף לערער עליה במקרה הצורך, אך פרקליטיו של קריספל שעברו על פסה"ד מעריכים, כי יתכן מאוד, כי לאחר למידת פסה"ד, תתקבל החלטה שלא להגיש ערעור על ההכרעה.
* תחיית המתים *
הטלפונים בביתו של צוריק לא חדלים מלטרטר מרגע היוודע דבר הזיכוי.
"מחנה קריספל קם לתחיה" התרברב באוזני הערב, אחד ממקורביו משכבר הימים.
אומנם, הסיטואציה בה יחזור צורי לזירה הפוליטית נראית כיום רחוקה, על גבול הבלתי אפשרית, אך המקורב עמו שוחחתי הבטיח (איזה הבטיח, כמעט נשבע), כי "אנחנו עוד נשוב" (ואשרי המאמין...)
ישוב או לא ישוב,
זר שהזדמן הערב לסביבות ביתו של צוריק יכול היה לטעות בנקל בצהלות השמחה, ולסבור לתומו כי הגיע לחגיגת נצחון "פוליטית" של ראש מועצה שנבחר זה עתה...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2005 22:52 |
|
| |
(צורם,
תודה )
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2005 23:26 |
|
| |
מהתענינות בלבד:
מה צורי עושה כיום?
איפה מבלה את שעותיו????
(אסור לנו לשכוח שיש כאלו שמתגעגעים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2005 23:50 |
|
| |
אני חושב שעל כולנו מוטלת החובה לבקש את סליחתו של ר' צוריאל קריספל.
כולנו נפלנו קורבן לעלילה פוליטית נגד ראש מועצה שנלחם בשיניים נגד יריבים מלוכלכים שבגלל פוליטיקה מלוכלכת ניסו להרוס לו את התא המשפחתי.
אני אישית, לפני הבחירות תקפתי את קריספל על רקע המשפט ורק היום אני מבין ששימשתי ככלי בידי "נערים" מאפיונרים (וכבוד הרב שולחם...) שהעלילו עליו עלילה מלוכלכת וסוטה.
היום כולם מבינים שלא קריספל היה הבעיה של העיר.
עובדה!
קריספל הלך ו"הבעיה" בעינה עומדת...
צוריאל קריספל, סליחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2005 00:23 |
|
| |
הייתם צריכים לראות אותו רץ במדרגות לאחר שסיים עוד ראיון ברדיו מקומי מתוך ריכבו.... כולו שש ושמח!
רץ כאילו השיל מעליו עולם של כ 30 שנה לפחות... אפ' הנערים שמשפחת קריספל ביקשו מהם לעכב אותו למיטה ע"מ שיצליחו לארגן לו איזו שהיא מסיבת הפתעה מאולתרת בביתו לא צלחה, וכך הפתיע צורי את מפתיעיו, משפחתו...
ותוך כדי שהוא מותך את ידיו לצדדים ומוציא אנחת רווחה ואומר... "איזו מתנה יותר טובה יכולתי לקבל בין שני החגים הנפלאים הללו חג הפורים וחג החירות...
אישתו עומדת מהצד ומנגבת דימעה סוררת וממלמלת ידעתי... ידעתי....
ובנו מפזז בין האורחים כשידו חמושה במצלמה דיגיטלית ומנציח את ריגעי חסד הללו...
*ואיש לא עמד ליפניהם*
אפילו ראש המועצה בכבודו ובעצמו הצטרף לכל המי ומי שעלו לרגל לביתו ע"מ לברכו....
כשראש המועצה ירד משם נשאל ע"י מאן דהוא וכי למה הגעת לבקר את יריבך משכבר הימים?
רציתי לשמוע את התוכניות שלו מהפה שלו, מה הוא מתכונן לעשות...
נו, והרי שמעת הוא אומר, הוא אומר שהוא עובר לגור בירושלים...
כן, השיב צביקה כהן זה מה שהוא אומר... אך מי יודע מה הוא מתכנן... אמר וטרק את הדלת והפליג לדרכו בריכבו ההדור...
תוקן מפאת שגיאת כתיב.
תוקן על ידי - בן_תיירה - 29/03/2005 0:40:31
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2005 00:40 |
|
| |
בן תיירה,
התיאור, כרגיל, מרתק ומהנה,
אך איה התמונות הנילוות של ה A-85 הנוסטלגית?
אם כבר, אז כבר!
נושא "עריקתו" של מיסטר "לא עוזב את העיר" לירושלים, אינו קשור כלל ועיקר לתוצאות המשפט, והוא הועלה על ידי כאן בפורום, כבר לפני למעלה מחודש >>>http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1292292
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2005 00:42 |
|
| |
(ה-A80, כמובן... )
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2005 09:04 |
|
| |
צוריאל קריספל,
כולנו זוכרים אותך לטובה.
היית ראש מועצה דומיננטי אבל צנוע ולא מנקר עיניים.
ליורש שלך יש הרבה מה ללמוד מהצניעות שלך!
מזל טוב על הזיכוי 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2005 12:31 |
|
| |
ןאני שמעתי ממזמן מיעקב אשר שהוא עזב פה כי הוא ניסה להזיז עניינים עם צורי והיה אפשר רק שתקעו לו מסמרים כל הזמן
ןלהזכר ביום הבחירות בצורי נוסע עם קומץ אוהדים בשיירה ופשוט לרחם
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2005 12:37 |
|
| |
בס"ד
אני אישית לא צריך לבקש סליחה, כי לעולם לא אמרתי עליו או אליו שום דבר רע בעניין.
לעצם העניין שמחתי מאוד בשמחתו.
אז למה אני כותב כאן?
פשוט. השבוע שאל אותי מישהו שאלה הילכתית. אמרתי לו שאולי אני אישית לא הייתי עושה כך אבל זה לא אסור ואין סיבה בעולם לאסור את המותר.
מי שאוסר את המותר, תמיד יוצא לו בסוף להתיר את האסור. והאסור החמור מכל הוא לשון הרע (כתוב בגמרא שלשון הרע גרוע מעבודה זרה אפילו).
יש לי תחושה שהציבור החרדי (אז מה אם זה גם אני) חי את הפוליקה בעוצמות בלתי רגילות. יש לזה יתרונות אבל גם חסרונות רבים. והרבה דברים רעים בקנה מידה גדול יוצאים מפוליטיקה חרדית. ואותם העוסקים בדברים הרעים חושבים תמיד שהם מקדשי שם שמים ברבים.
ועוד רציתי להוסיף את דבריו של רבינו יונה . יש לך אדם שכל חייב מקיים את כל תרי"ג מצוות, איש תורה שחייו הם בתורה והוא במסלול ישיר לגיהנם.
מפני שכל מה שהוא עושה הוא עושה מפני כבוד עצמו. וכשהוא עושה מעשה רע הוא משכנע את עצמו שזה לשם שמים.
כך היו כל מי שדחף ולחץ להרוג את צוריאל דרך בתי המשפט.
יהי רצון שהקב"ה יתן לנו שכל להבחין מה באמת אנו עושים לשם שמים ומה לשם עצמנו (למרות שמלאכה זו אינה מסורה לשמים אלא לאדם עצמו וזה המבחן האמיתי של האדם. האם אתה באמת אמיתי עם עצמך... ולרשע אמר ה' מה לך לספר חוקי)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2005 12:52 |
|
| |
צוריאל קריספל יצא נגד גדולי הדור!
ועל זה אין זכות לאף אחד למחול לו!!!
על זה שהוא יצא זכאי מחשד לעבירות מין (ולהזכירכם עוד לא הוגש עירעור שיכול לשנות את התוצאות) כולנו שמחים ומברכים אותו על כך.
אבל סליחה, ממש אין על מה לבקש!
|
|
|
|
|