בית פורומים פרחי מיאמי

מיהו הסולן הטוב ביותר של פרחי מיאמי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/3/2005 16:11 לינק ישיר 
מיהו הסולן הטוב ביותר של פרחי מיאמי

כתבו את דעתכם ואל תשכחו לנמק אותה..........

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/3/2005 13:50 לינק ישיר 

O.K אז באמת קשה יהיה לבחור רק אחד, אבל לדעתי היא: עודד קריטי, בגלל שיש לו את הקול הכי יפה והוא שר הכי יפה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2005 19:48 לינק ישיר 

מצורף קובץ

אז מי יותר טוב? ייצי ספינר או עודד????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2005 22:46 לינק ישיר 

כמובן קריטי...
מה שכן, למצ'ניק יש קול מרגש במיוחד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2005 00:38 לינק ישיר 

ברור שקריטי. אין מה להשוות.
מקווה שעוד יהיו להם קולות כאלו מיוחדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2005 05:27 לינק ישיר 

ברור שעודד קריטי!!! מה השאלה בכלל? לא היה כמוהו ולא יהיה כמוהו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2005 12:31 לינק ישיר 

אופה, אני רואה שכולם פה בדעה אחת! אין על עודד! חולה על הבן אדם הזה! אבל ת'אמת נחמד לגלות פתאום שיש עוד הרבה מעריצים לפרחי מיאמי בכלל ולעודד קריטי בפרט עד עכשיו חשבתי שאני המעריצה היחידה( מהארץ!) התברר שטעיתי אבל זה נחמד ככה אפשר לשתף אחד את השני בחוויות שקשורות לפרחי מיאמי! אז כל מי שיש לו סיפור מעניין שקשור לפרחי מיאמי בבקשה לכתוב! אגב אתם יודעים שמשה טש מהאלומני נשוי? הייתי בהופעה של סוכות וצילמתי אותו עם הכלה שלו!

תוקן על ידי הדובר ב- 28/01/2007 22:04:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2005 12:36 לינק ישיר 

אני צריכה פרטים על עודד קריטי כיום! איפה הוא נמצא,מה הוא עושה,בן כמה הוא,והכי חשוב איך אני יכולה ליצור איתו קשר? כל פרט נוסף יעזור! אז מי שיודע את פרטים שישלח לי לאימייל [email protected] תודה מראש!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2005 05:55 לינק ישיר 

amazing that the people here are still hung up on oded karity. I was a huge fan of his many years ago and followed his life after he left the choir. Boruch HaShem I was zocheh to get a personal message from him after looking for him for 3 years. He is doing very well boruch hashem.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2005 19:38 לינק ישיר 

VusAChilik,
what a Zchus to get a personal massage from Oded!!!!!
i'm so jelouse...lol

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2005 19:54 לינק ישיר 

צילה,
ברוכה הבאה למועדון
את לא הראשונה ולא האחרונה שמעריצה את פרחי מיאמי ואת עודד קריטי,בפרט.
זה באמת נחמד שאפשר לשתף אחד את השני בחוויות וכל להעשיר את הידע שלנו בכל הקשור לפרחי מיאמי.
האמת היא, שאני חלק פעיל בפורום דומה (באנגלית) כבר כמעט שנתיים, והחלטתי שגם לנו, הישראלים, מגיע פורום כזה, למה לא?

איזה יופי שהיית בהופעה בסוכות (גם אני הייתי), נכון שהיה מקסים???
נחמד שצילמת את האלומני, תוכלי אולי לפרסם פה את התמונות??? אני בטוחה שכולם ישמחו לראות....

בקשר לעודד, לשם מה את צריכה ליצור קשר איתו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2005 17:02 לינק ישיר 

הופה, מה אני שומעת? את היית בהופעה בסוכות? חבל, הייתי יכולה לראות אותך! ברור שהיה מ-ה-מ-ם איזה שאלה? זה היה ההופעה הראשונה שלהם שהייתי בה(בחו"ל)!!! אני טסתי במיוחד לשם לראות אותם!!! הייתי אמורה לטוס גם להופעה בפסח, אבל אחותי שהייתי צריכה להתארח אצלה טסה לארץ,נכון גאונה?
אני צריכה את עודד כי אני חייבת לשאול אותו משהו... אבל אחות של חברה שלי מביאה לי את הפלאפון שלו האישי!!! נכון מגניב לי? אני כבר לא יכולה להתאפק!!! את יודעת פרטים נוספים עליו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2005 17:15 לינק ישיר 

אוקיי, אז ככה: אין לי אפשרות להעביר את התמונה למחשב כי אין לי בבית סורק! אני מחפשת אצל מי לסרוק את התמונה למחשב ועד אז תחכו בסבלנות...(דרך אגב,רוב התמונות שצילמתי נשרפו! איזה באסה... אבל התמונה של משה טש לא נשרפה וגם עוד כמה תמונות) (רציתי להביא גם מסרטה אבל השומר המטומטם בכניסה לקח לי את המסרטה... מזל שהיה לי מסרטה דיגיטלית וחברה שלי הסריטה 3 קטעים{לא היה זיכרון במצלמה לכן לא יכלתי לצלם יותר})
ברור שגם לישראלים מגיע פורום מה, הם פחות שווים?(האמת שכן...)
כפי שאני מבינה את יודעת אנגלית ואני לצערי לא הכי יודעת אנגלית... אז את יכולה לתרגם את התגובות בפורום לעברית? וגם אם יש הודעות חשובות בפורום באנגלית,תעבירי לפה ותתרגמי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2005 19:01 לינק ישיר 

צילה, היית גם בהופעות בארץ לפני 5 שנים? בגוש קטיף ובחיפה?

אני דווקא הסרטתי את רוב ההופעה בסוכות. אמנם ביקשו ממני כמה פעמים להפסיק, אבל אחרי 5 דקות התחלתי שוב להסריט וכך יש למעלה משעה שלמה של ההופעות בסוכות וגם הסרטה של ילדי המקהלה בלונה פארק שסמוך לאולם בו התקיימה ההופעה.

*אנחנו נשמח לראות את התמונות כשתסרקי אותן.
* לגבי הפורום באנגלית, אם יהיו נושאים מענינים אני אעלה אותם גם לפה בעז"ה. האמת שבד"כ מדברים על דא ועל הא, כלומר, יש שם שאלות שקצת מיותר לתרגם אותם. אבל כמו שאמרתי, כשיהיו סקופים וכד' הם יהיו גם פה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2005 19:03 לינק ישיר 

את את לא יודעת אנגלית איך את מתכוונת לדבר עם עודד?

בכל מקרה, צרי איתי קשר בפרטי... אני יודעת עליו יותר ממה שאת חושבת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2005 13:49 לינק ישיר 

איך יוצרים קשר בפרטי?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > מיהו הסולן הטוב ביותר של פרחי מיאמי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext