|
|
| נשלח ב-19/5/2005 23:04 |
|
| |
אני לא מאמינה עליך שאת שאלת את השאלה הטפשית הזאת... דווקא את שכתבת שאת יודעת עליו יותר ממה שאני חושבת? איך את לא יודעת את הפרט הקטן והחשוב הזה שעודד ישראלי?
את לא זוכרת בהדיסק של שירו לו שהוא אומר בעברית במבטא ישראלי: (עם בגד של חייל בשיר "עומדות היו רגלינו בשערייך ירושלים") "ברוכים הבאים לארץ ישראל אנחנו נורא נורא שמחים שאתם פה we are veri veri happi welcome to ארץ ישראל, שלום...(מקווה שאין לי שוב טעויות באנגלית)(אני אפילו זוכרת את זה מילה במילה...)ואז הוא התחיל לשיר... חוץ מזה אם את לא יודעת עודד הוא יליד כפר סבא והוא עבר לניו יורק בגיל 6\5 בכל אופן הוא ישראלי לכל הדעות מקווה שנזכרת... אחרת זה באמת לא נעים לגלות חוסר בקיאות פה,במיוחד שאת מנהלת הפורום...
אגב הייתי שמחה ליצור איתך קשר בפרטי רק שאני לא יודעת איך אם יש לך דוא"ל או מסנג'ר אז תרשמי לי את הכתובת הדוא"ל והמסנג'ר שלי זה:[email protected] או [email protected] אני משתמשת בשתיהם אבל בדוא"ל אני יותר משתמשת בwalla ובמסנג'ר אני יותר משתמשת בhotmail אז בייי לבינתיים אגב, מה שמך האמיתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2005 23:53 |
|
| |
הוא גם לומד בארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2005 15:43 |
|
| |
הי צילה!!! אל תגזימי!!! אני יודעת שעודד ישראלי... רק לא הייתי בטוחה שאת יודעת את זה!!!
אני גם יודעת שהוא לומד בארץ, אולה (; ואני גם יודעת באיזה ישיבה.
אגב, תיקון טעות: עודד הוא לא יליד כפר סבא והוריו עברו לניו יורק הרבה לפני שהוא היה בן 5-6.
שבת שלום!
נ.ב. איך יוצרים קשר בפרטי??? כשאני כותבת הודעה מופיעים מעל ההודעה כמה אייקונים (סמלים). כשאת לוחצת על האייקון הרביעי מימין (זה שנראה כמו שני אנשים שנותנים ידיים) אז את שולחת הודעה אישית אלי. שימי לב ללחוץ על האייקון כשאת נמצאת בהודעה שנכתבה על ידי. בנת??? בכל מקרה, אם את מסתבכת אז גם במייל זה אפשרי:
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2005 14:24 |
|
| |
מה שם הורין של עודד?
צילה ויושר אם תגידו לי אני יכולה להשיג את הטלפון שלו
שניה הוא גר בארץ כיום?? ואם כן באיזה עיר ואיזה ישיבה הוא לומד?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2005 01:02 |
|
| |
שבוע טוב לכולם!
אז עפ"י דבריו של ירחמיאל היקר, הוא חושב שהסולן הטוב ביותר הוא דווקא ג'ונתן פאלי, הסולן המפורסם בשיר "בסיעתא דשמיא".
באמת סולן מוכשר, לכל הדיעות.
רק מצחיק אותי שירחמיאל משנה את דעתו כל כמה שנים, כי בעבר הוא הזכיר שדווקא עודד קריטי הוא הסולן הטוב ביותר.
היום בראיון, נראה שהוא קצת חשש אפילו להזכיר את שמו של עודד. זה היה נראה כאילו הוא מתחמק...
בכל מקרה, וודאי שכל תשובה שהוא יענה אינה תשובה אמיתית ב- 100%, כי שאלה כזאת אי אפשר כל כך לענות... ובמיוחד לא ביגון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2005 01:43 |
|
| |
לפי ירחמיאל ביגון בעצמו (בראיון למוצ"ש חסידי ב"קול חי" ג'ונתן פלאי ("בסיעתא דשמיא") הוא הסולן הטוב ביותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2005 09:39 |
|
| |
נחום המלך
ייצי המלך
ושאול המלך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2009 01:27 |
|
| |
איצי ספינר - יונתן פלאי - אליוט הירש - דובי שפירא
ודאי שישנה את דעתו, כי כל שנה מופיעים קולות חדשים!
|
|
| נשלח ב-5/11/2009 10:36 |
|
| |
לא. אני ממש לא מעדיפה.
אבל לא כל אשכול ישן נושן כדאי להקפיץ, ואפילו אם הוא אקטואלי. לעיתים הוא כבר איבד את הטעם.
אולי אני טועה, אבל זו דעתי. והגיוני שיחלקו עליה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2010 21:09 |
|
| |
ברור שדיויד הוא שר מהמם!!!!! אין כמוהו!!!!!
|
| נשלח ב-18/9/2010 22:44 |
|
| |
ו.......... באיזה ישיבה עודד לומד? (אל תיבהלו, אני לא ילך לראות אותו, סתם בשביל האינטלגנציה.)
תוקן על ידי ריבי10 ב- 19/09/2010 20:42:01
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2010 22:49 |
|
| |
תמר, ההודעה ההיא משנת 2005... מסתבר יותר לומר "למד"...
|
|
|
|
|