בית פורומים פרחי מיאמי

מיהו הסולן הטוב ביותר של פרחי מיאמי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2005 23:04 לינק ישיר 

אני לא מאמינה עליך שאת שאלת את השאלה הטפשית הזאת... דווקא את שכתבת שאת יודעת עליו יותר ממה שאני חושבת? איך את לא יודעת את הפרט הקטן והחשוב הזה שעודד ישראלי?
את לא זוכרת בהדיסק של שירו לו שהוא אומר בעברית במבטא ישראלי: (עם בגד של חייל בשיר "עומדות היו רגלינו בשערייך ירושלים") "ברוכים הבאים לארץ ישראל אנחנו נורא נורא שמחים שאתם פה we are veri veri happi welcome to ארץ ישראל, שלום...(מקווה שאין לי שוב טעויות באנגלית)(אני אפילו זוכרת את זה מילה במילה...)ואז הוא התחיל לשיר... חוץ מזה אם את לא יודעת עודד הוא יליד כפר סבא והוא עבר לניו יורק בגיל 6\5 בכל אופן הוא ישראלי לכל הדעות מקווה שנזכרת... אחרת זה באמת לא נעים לגלות חוסר בקיאות פה,במיוחד שאת מנהלת הפורום...
אגב הייתי שמחה ליצור איתך קשר בפרטי רק שאני לא יודעת איך אם יש לך דוא"ל או מסנג'ר אז תרשמי לי את הכתובת הדוא"ל והמסנג'ר שלי זה:[email protected] או [email protected] אני משתמשת בשתיהם אבל בדוא"ל אני יותר משתמשת בwalla ובמסנג'ר אני יותר משתמשת בhotmail אז בייי לבינתיים אגב, מה שמך האמיתי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2005 23:53 לינק ישיר 

הוא גם לומד בארץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2005 15:43 לינק ישיר 

הי צילה!!! אל תגזימי!!! אני יודעת שעודד ישראלי... רק לא הייתי בטוחה שאת יודעת את זה!!!
אני גם יודעת שהוא לומד בארץ, אולה (; ואני גם יודעת באיזה ישיבה.

אגב, תיקון טעות: עודד הוא לא יליד כפר סבא והוריו עברו לניו יורק הרבה לפני שהוא היה בן 5-6.

שבת שלום!

נ.ב. איך יוצרים קשר בפרטי??? כשאני כותבת הודעה מופיעים מעל ההודעה כמה אייקונים (סמלים). כשאת לוחצת על האייקון הרביעי מימין (זה שנראה כמו שני אנשים שנותנים ידיים) אז את שולחת הודעה אישית אלי. שימי לב ללחוץ על האייקון כשאת נמצאת בהודעה שנכתבה על ידי. בנת??? בכל מקרה, אם את מסתבכת אז גם במייל זה אפשרי:
[email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2005 14:24 לינק ישיר 

מה שם הורין של עודד?

צילה ויושר אם תגידו לי אני יכולה להשיג את הטלפון שלו

שניה הוא גר בארץ כיום?? ואם כן באיזה עיר ואיזה ישיבה הוא לומד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2005 01:02 לינק ישיר 

שבוע טוב לכולם!

אז עפ"י דבריו של ירחמיאל היקר, הוא חושב שהסולן הטוב ביותר הוא דווקא ג'ונתן פאלי, הסולן המפורסם בשיר "בסיעתא דשמיא".

באמת סולן מוכשר, לכל הדיעות.

רק מצחיק אותי שירחמיאל משנה את דעתו כל כמה שנים, כי בעבר הוא הזכיר שדווקא עודד קריטי הוא הסולן הטוב ביותר.

היום בראיון, נראה שהוא קצת חשש אפילו להזכיר את שמו של עודד. זה היה נראה כאילו הוא מתחמק...

בכל מקרה, וודאי שכל תשובה שהוא יענה אינה תשובה אמיתית ב- 100%, כי שאלה כזאת אי אפשר כל כך לענות... ובמיוחד לא ביגון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2005 01:43 לינק ישיר 

לפי ירחמיאל ביגון בעצמו (בראיון למוצ"ש חסידי ב"קול חי" ג'ונתן פלאי ("בסיעתא דשמיא") הוא הסולן הטוב ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/12/2005 23:25 לינק ישיר 

מצורף קובץ

דניאל מוצ'ניק הסולן הכי טוב שלהם קול מהמם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/12/2005 09:39 לינק ישיר 

נחום המלך
ייצי המלך
ושאול המלך!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2009 01:27 לינק ישיר 

איצי ספינר - יונתן פלאי - אליוט הירש - דובי שפירא

ודאי שישנה את דעתו, כי כל שנה מופיעים קולות חדשים!

***יעלוווששש***

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2009 08:12 לינק ישיר 

רק תסבירו לי פעם אחת ולתמיד מאיפה אתם "שולפים" את כל האשכולות הנושנים האלה???
התגובה האחרונה בו נכתבה לפני 4 שנים!

מה הטעם להקפיץ את האשכול?!

ואגב, אני במקום ייצי ספינר/ ג'ונתן פלאי, הייתי מתביישת לו היו שמים אותי בשורה אחת ובנשימה אחת ליד דובי שפירא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2009 09:32 לינק ישיר 

הפורום בכלל קיים 4 שנים?

ריבי, מה את מעדיפה - שיפתחו אשכול חדש באותו נושא?
יש חברים חדשים שגם להם יש דעה בענין, והם מביעים אותה באשכול המתאים.

אהבתי את ההערה האחרונה שלך בענין שפירא-פאלי-ספינר  אפילו רווח לא שמתי ביניהם, אני מקווה שספינר לא מסמיק עכשיו מבושה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2009 10:36 לינק ישיר 

לא. אני ממש לא מעדיפה.

אבל לא כל אשכול ישן נושן כדאי להקפיץ, ואפילו אם הוא אקטואלי. לעיתים הוא כבר איבד את הטעם.

אולי אני טועה, אבל זו דעתי. והגיוני שיחלקו עליה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/1/2010 21:09 לינק ישיר 

ברור שדיויד הוא שר מהמם!!!!! אין כמוהו!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2010 22:44 לינק ישיר 

ו..........  באיזה ישיבה עודד לומד? (אל תיבהלו, אני לא ילך לראות אותו, סתם בשביל האינטלגנציה.)

תוקן על ידי ריבי10 ב- 19/09/2010 20:42:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2010 22:49 לינק ישיר 

תמר, ההודעה ההיא משנת 2005...
מסתבר יותר לומר "למד"...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > מיהו הסולן הטוב ביותר של פרחי מיאמי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.