בית פורומים עצור כאן חושבים

אינטרנט ותהליך קבלת החלטות בממסד החרדי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2018 20:33 לינק ישיר 
תלמידטועה

הוצעה "מסגרת קהילתית כשרה"
אני איני רוצה להשתייך לקהילה.   אני איש פרטי ולא ציבורי.  איני מוכן שמישהו יקבע לי מה כן ומה לא.   איני משוכנע שטעמו ההלכתי יהא כשלי.  איני משוכנע שנימוקיו יהיו רק הלכתיים גם לשיטתו. ואיני משוכנע שלא יהיו לו נימוקים פוליטיים (והסתרת ערוות הרבנים גם זה עניין פוליטי) 

האתר הנחשק של תלמיד תלמיד לא יסנן את המילה דרווין (אפילו כעיר באוסטרליה)?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2018 20:45 לינק ישיר 

ההקשר שעשו הרבנים ירוחם ומיימוני לרחוב פרוץ ובית פריצות הוא לא כל כך דומה.
שם הלכו והכירו כל רחוב מה יש בו ואז דנו מה עדיף , לעבור או לא לעבור.
כאן יכול אתה לחפש חומר על נושא תמים ונגד עיניך יקפוץ מחזה שכלל לא רצית בו.

ולשאלותיך תלמידטועה, קודם להודות שהמצב היום בעייתי, אח"כ נדון מה יהיה עם דרווין,  יש למשל בחברת רימון כמה דרגות סינון וכל אחד בוחר את המתאים להשקפתו צרכיו והבנתו. וזו לא צריכה לבא מכפייה והתערבות ברשות הרבים, אלא זכות הניתנת לחפץ להנות מהאינטרנט אבל בגדרים שלו או מה שהוא רוצה לילדיו.
היום שכל נער מחזיק אפשרות להכל בכל היא לא בריאה מכל בחינה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2018 23:43 לינק ישיר 

ת"ט

האם יתכן שהטעם להתנגדותך לסינון הוא שאינך רוצה להיות חבר קהילה גם בביקוריך באינטרנט?

אם כן, אתה צודק.

אבל, וכפי שכתב שוב תלמידתלמיד, ההצעה/המלצה/הלכה להתקין סינון אינה נובעת מהיות פלוני שייך לקהילה זו או אחרת אלא מתוך מודעות לסיכונים שעלולים לצוץ לפתע (או למשיכה שעלולה לתקוף לפתע) ומתוך התחשבות בעקרון "ולא תתורו".

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > אינטרנט ותהליך קבלת החלטות בממסד החרדי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.