בית פורומים אחרדים-אלעד

*** לשכת המם-מם מציגה: המתנדב בע"מ ***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/4/2005 01:11 לינק ישיר 

הוי מי זה השטיין הזה כמה הוא מבין בחינוך או במשהו פשוט אנלפבית לא יודע לקרוא ולכתוב וכל מה שקורה סביבו הוא אך ורק בזכות אביו הוא סתם אפס מאופס אשר יודע ללקק לכל תחת שהוא רואה סביבו.
הוי בושה לנו שזהו הנציג אשר הרב הרבסט חושב להביא למעוצה מאדם כזה אשר גדולי התורה לא חשובים לו ולא מענינים אותו ואשר עושה הכל הפוך הוא צריך להיות איש אגודת ישראל בושה לאגודת ישראל וליהדות התורה באיש כזה תראו איך הולכת אשתו בזול למהדריך היא מדבר עם כל נהג משאית שמסתובב שם יושבת איתו לשתות כוס קפה היכן היא והוא מסתובים בלילות ביחד ולבד כל אחד.
אדם שבקושי מנהל את רשת הגנים של אגו"י וגם שם רב עם כולם הוא צריך להיכנס ולנהל את מחלקת החינוך באלעד.
אדם שבקושי מתפלל וכל הגעתו לבית הכנסת היא אך ורק בכדי לדבר זהו אדם יר"ש אשר צריך לייצג את הציבור הדתי.
עד מתי יבחרו אנשים מושחתים לייצג את הצבור הקדוש הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2005 09:08 לינק ישיר 

דאתרא,

"נערי המרא", מדברים מתוך גרונך!

ניתן ולגיטמי להתווכח, על מידת התאמתו של שטיין לתפקיד ה"חינוכי", אך יחד עם זאת, אי אפשר להתעלם מיכולותיו האדמיניסטרטיביות המוכחות.

"חששם" של 'נערי המרא' ממינויו לתפקיד (ומהצלחתו של הרבסט כתוצאה מכך), מוכיח זאת יותר מכל.

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 05/04/2005 9:15:35

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2005 09:36 לינק ישיר 

מרן, הפעם אני חולק עליך,
לא נראה לי שכל העולם זה כסף!!!
והקטע החינוכי זה חלק חשוב בחיים (לפחות לחלק מאיתנו)
והרבסט עשה טעות שזה הדמות שתסתובב איתו בנושא החינוך
זה באמת לא הדמות שיכולה לייצג אותנו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2005 12:57 לינק ישיר 

רק אמת,

מהבעת דעה עניינית דוגמת זו שמביע אתה, ועד לאמירות לא ראויות דוגמת "אפס מאופס" וכדו' הדרך רחוקה.

מתיחת ביקורת על אופיו "החינוכי" של האיש ומידת כשירותו לתפקיד, היא יותר מלגיטימית (ואף אני עצמי ציטטתי את דברי המבקרים בראשית האשכול), אך אין זה הוגן לזלזל ולהתכחש ליכולותיו הביצועיות המוכחות של שטיין, גם כשביקורת בצידן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2005 15:35 לינק ישיר 

מוישה שטיין תותח בעשיה!
בכל הקשור לחינוך אפס מאופס!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2005 18:05 לינק ישיר 

כל מי שקצת מכיר את הרבסט האמיתי לא זה של הפוזות בעתונים ובדרשות (מיירי ורבייסי) לא מתפלא על המינוי "החינוכי" המוזר הזה.

כשאני נזכר בצורה שהרבסט התנהג אלינו כשהקמנו את "בני הישיבות" "ובעזרה" שלו אני כבר לא מתפלא על כלום.

מי שזוכר, במודעה שפרסמנו אז היה יותר מרמז עבה "לעזרה" של הרבסט....

ואם זה "העזרה" שלו לציבור שלנו שהוא הכי אמור לייצג אז מה הפלא על שאר ההתנהלות שלו והבחירה של אנשים לא מתאימים לתפקידים רגישים.

המזל של הרבסט שיש לו את אביגדור קצבורג לידו שמציל את המצב וחבל שהוא מנסה להכניס עוד אנשים שאולי יודעים לעבוד אבל לא מקובלים על חלקים גדולים מהציבור שבחר בו ותומך בו (עדיין).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2005 22:08 לינק ישיר 

חסר רק דבר אחד להכניס את זיליג לוטרינר העיר (יש לו ניסיון בבריאות לא??)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2005 01:24 לינק ישיר 

פולישער

שמעתי היום שהשפל וגס הרוח שנזרק מהמוסדות עקב אי התאמה (ואכמ"ל) חוזר ומשמיץ בפורום.

נכנסתי כדי להגיב ולא האמנתי כשראיתי שגם אתה נפלת בפח.

חבל מאוד שגם אתה נגרר להשמצות של אדם שפל כמו יוניקע שמנסה בנבזות להשמיץ מקום שממנו הוא ניזון והתפרנס בתקופה של יותר משנה.

העובדות הם שמורינו הגדול רבי אליעזר שליט"א מחזיק קהילות רבות בעולם במקומות כמו ארגנטינה מקסיקו לוס אנג'לס וכדו' מקומות שבלעדיו משפחות שלמות היו הופכות שם למתבוללות והוא זה שהציל אותם מכליון רוחני.

זאת הסיבה היחידה שהוא נוסע לחו"ל.

הנסיעות האלה הם סבל עצום בשבילו. זה לא קל לעזוב משפחה גדולה וקהילה מעריצה ולנדוד חודשים בעולם.

זה לא קל באף גיל ובטח שלא בשנות השבעים לחייו (עד מאה ועשרים).

אני לא מצפה מאפס אפסים כמו יוניקע שיבין את זה אבל ממך אני כן מצפה לזה.

ולכן ההשוואה שלך בין מסע התענוגות של הדייג וטרבלסי להונגריה לבין מסע הקודש של מורינו הגדול היא חילול ה' וביזוי תלמידי חכמים!

אני מאמין שכתבת את מה שכתבת בשוגג ובלי משים.

חבל לי שנגררת אחרי איש בליעל ורע מעללים כפוי טובה שאינו ובעל חוב שכופר בחובו כמו יוניקע....

ויראה הציבור וישפוט.

חכמים הזהרו בדבריכם.

חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!

נלחמים בשחיתות באלעד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2005 01:28 לינק ישיר 

cho460

רעיון מעולה.

יש כאן כאלה כמו יוניקע שצריכים וטרינר בדחיפות.

אולי באמת נמנה את זייעליג ונפתור את הבעיה.

חיסון נגד כלבת יש לו?

נלחמים בשחיתות באלעד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2005 12:06 לינק ישיר 

לוחם חופש,

" אני " לא מזלזל ברב בן דוד.

" אתה " מזלזל ברב צביקה כהן.

מנין לך שמורינו הגדול ר' צביקה לא נסע להונגריה בשביל להציל את הקהילות היהודיות מסכנת שמד, רח"ל???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2005 00:47 לינק ישיר 

פולישער

הפעם

נלחמים בשחיתות באלעד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2005 12:09 לינק ישיר 

בינתיים איך שזה נראה שטיין לא מתכוון לוותר...

פסח שמייח עומד להיות במועצה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2005 00:12 לינק ישיר 

עדכון! שטיין נכנס לעבודה היום ומחר יש הרמת כוסית, והפתעה זיליג יועץ לראש המועצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2005 09:35 לינק ישיר 

זייליג יודע על ההפתעה?

לי זה נראה לא הגיוני.

מה הקשר בין זייליג לצביקה כהן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2005 11:14 לינק ישיר 

cho460

שטיין נכנס לתפקידו הבוקר (יום ב').

בצד "מרימי הכוסית" בתוככי הלשכה, ממשיכים "נערי המרא", מחוצה לה, "להרים גבה".

בשולי הדברים ראוי לציין כי התפקיד אותו קיבל הבוקר שטיין לידיו מתוקפו של ההסכם הקואליציוני, פרובלמטי למדי.
שכן מחד, תקן רשמי, בעת זו של "קיצוצים" - אין,
ומאידך, עבודה התנדבותית במסגרת רשמית של המועצה אסורה, שכן, "התנדבות" שכזו פוטרת, הלכה למעשה, את נושא התפקיד ההתנדבותי מאחריות כלשהי למעשיו, שכן מטבע הדברים, גם במידה וכשל "המתנדב" במילוי תפקידו, לא ניתן לייחס אליו אחריות אישית, (על כל המשתמע מכך), ככל עובד מועצה מן המניין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > *** לשכת המם-מם מציגה: המתנדב בע"מ ***
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.