בית פורומים אחרדים-אלעד

מה מסתתר מאחורי החופשה של רמי ארזי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/4/2005 21:18 לינק ישיר 
מה מסתתר מאחורי החופשה של רמי ארזי

מה מסתתר באמת מאחורי "חופשת המחאה" של רמי ארזי, אז הנה הסיפור המלא.

רמי ארזי שניהל ביד רמה את האגף לחזות העיר "נעלם" כבר לפני שלושה שבועות מהעיר.

במועצה העדיפו להסתיר זאת וטענו כי ארזי יצא לחופשה זמנית עקב נישואיו (בפעם החמישית בשעה טובה) אבל בכירים במועצה מדברים לגמרי אחרת, הנה הסיפור המלא:

רמי ארזי כבר במשך למעלה משנה ככל הנראה כלל אינו עובד כבר במועצה, כלומר את המשכורת הוא מקבל מהמועצה אבל הוראות הוא מקבל מהנהלת מוסדות אור האמת ה"ה משפחת בן דוד, ובדבר זה מונח כל העוקץ של "החופשה".

בתקופה האחרונה פנו משפחת בן דוד לרמי ארזי בבקשה שיסדיר להם אולם אירועים בשטח המוסדות, והנה חיש מהר האדם שעומד על שלו - מר רמי ארזי, שם את כל עקרונותיו בצד, כולל בעיות תקציב, ובתקופה קצרה בנה להם אכן אולם אירועים ענק ומתקציב המועצה, (שוה ללכת לראות) אולם אירועים זה כולל תשתיות, גגון מפואר, חשמל ובעצם מה לא, פשוט כדאי ללכת ולראות.

אך מה לעשות שבמועצה יושב גזבר מחושב, שהדברים נעשו לו מאחורי הגב וללא כל אישור, הגזבר היקר עשה את אשר עליו לעשות וקיזז ממשכורתו של מר ארזי בטיעון שחרג מהנהלים, בתגובה לכך הודיע מר ארזי שיצא לחופשת מחאה. יודגש כי ע"פ הנהלים החדשים בישראל גזבר רשות מחויב באופן אישי (ערבות) על כל חריגה של נהלים במועצה, לאור האמור ובטרם יצטרך הגזבר לשלם זאת מכיסו העדיף ש"מי שחרג הוא ישלם".

כעת מעניין 3 דברים:
1. מה קיבל לכאורה מר ארזי בשנה האחרונה ממשפחת בן דוד שהלה פשוט התחיל לקבל הוראות ממשפחת בן דוד ולא מהמועצה, זאת ועוד העברת משאבים חורגים לכיוון מוסדות אור האמת.

2. מה יעשה ראש המועצה מר צביקה כהן, האם לאחר פרשייה זו יאזור אומץ ויבין שהוא צריך להביא אדם משלו באגף חזות העיר, או יבליג לקול חופשת המחאה של מר ארזי.

3. האם אולם האירועים המפואר שכבר נבנה בפועל מכספי משלמי הארנונה וכו' של כל התושבים יעבור לתפעול המועצה וייפתח לרשות כל מי שיחפץ, הלא מדובר בכספי המועצה ולא בכספי משפחת בן דוד-אור האמת.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2005 21:40 לינק ישיר 

יוניקע

מה יש לך נגד משפחת בו דוד?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2005 22:08 לינק ישיר 

לדעתי הבאתי דיווח בלבד, שניתן אגב לבדוק אותו ולראות שהוא אמיתי.

אבל במעקב מקוצר אחרי מהלכים שלך מתברר כי אתה מרשה לעצמך להשתלח במרא דאתרא, הנה ציטוט:

(הציטוט מתחיל מתחיל הקו ועד סוף הקו הבא)

אני מציע לשלוח גם את המרא ללשכת התעסוקה.

שיריב שם עם קריספל עד זוב דם ויעזוב אותנו לנפשינו...

לפחות טוב לדעת שצביקה יודע מול מי הוא עומד ולא הולך אחריו כמו עיוור באפלה.

אני מעריך את המרא מאוד אבל התפקיד של מרא דאתרא גדול עליו.

סיסמת תעמולה כבר יש

"המרא לא מתאים"

מי מתנדב לארגן עצומה?

אז אם כל הכבוד מי שמך לשהשתלח ברבנים אחרי שתדע את התשובה תחזור להטיף לי מוסד על דיווחים אותנטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2005 22:22 לינק ישיר 

מה אתה קופץ?

כצופה מהצד מצטייר הרושם שיש לך עודף עניין במשפחת בן דוד (ובה בלבד) ולכן שאלתי את מה ששאלתי.

מישהו אמר שאסור לך להשתלח? מישהו הטיף לך מוסר?

בסך הכל שאלתי שאלה!

דרך אגב, אם היית שואל אותי מי יש "לי" נגד המרא הייתי עונה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2005 22:56 לינק ישיר 

אני לא שואל אותך מה יש לך נגד המרא דאתרא כי מי אתה בכלל שתתן ביקורת על המרא דאתרא הרב גרוסמן שליט"א.

אם היו למעלה יודעים מראש שבשר ודם כמוך יתן ביקורת על רבנים לא היו שולחים אותך בכלל לעולם הזה.

ואם אתה נותן תשובות כפי שכתבת, אז אני אכן שואל את התגובה שלך לכל אחד מ-3 האפשרויות שהעליתי בתגובתי הראשונה באשכול זה.

תוקן על ידי - יוניקע - 09/04/2005 22:58:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2005 23:12 לינק ישיר 

יוניקע,

שאלתי שאלה פשוטה ובצורה מכובדת, חבל שבמקום לענות בכנות אתה משתלח ותוקף.

כל-טוב.

תוקן על ידי - פוילישער - 09/04/2005 23:21:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2005 23:22 לינק ישיר 

איך כתבת באשכול לגבי המזרונים שפורסם בהמודיע, "ע"פ התקונעס אני לא חייב לך תשובה ועל כלום".

אגב גם שם עלה צליל של זילזול באדמו"ר מגור שליט"א כנראה שאתה מנוסה בזילזול בגדולי ומאורי הדור.

אני קורא להנהלת הפורום לחסום את פולישער מהפורום, הנ"ל מחרף ומגדף גדולי ישראל בפורום זה ובפורמים דומים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2005 00:43 לינק ישיר 

רמי ארזי , עז סופית את המועצה. מקורות יודעי דבר מספרים שבנו הגיע השבוע למשרד ולקח את כל החפצים האישיים, המזכרות וכל עשרות התעודות. תזכרו, אנחנו עוד נתגעגע אליו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2005 01:02 לינק ישיר 

אנחנו כבר מתגעגעים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מה מסתתר מאחורי החופשה של רמי ארזי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext