בית פורומים חרדים חיפה

כמה ראשי-אב יש לסרט-ויזניץ בחיפה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/7/2005 23:16 לינק ישיר 

תתפוצצו לכם הסעטרטערס למרות שעד היום ניסיתם להפגין שאתם ואין עוד מבעלדיכם בחיפה ורק אתם הקהילה אז הנה יש ב"ה עוד קהילות יפות ומכובדות שגודלות בחיפה בלי רבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה

כך שנכון שלהם אין גנזלר אבל יש להם אנשים שעושים עבודה טובה ושקטה בלי להיות שנוי בכל פינה בחיפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2005 00:19 לינק ישיר 

לצערי אני לא מצליח להבין את המריבה הטיפשית הזו. זה מתאים למקומות אחרים. בחיפה כולם חיים בשלום, אז למה לעורר מהומות על לא כלום. מילא אם היה על מה לריב, אבל גם זה אין. אז למה את ההשמצות האלו. גם בויכוח צריכה שתהיה תרבות. גם סערט היא קהילה נהדרת וגם גור היא קהילה יפה בחיפה. ולכן המאבק שלכם נראה למי שמגיע לבקר כאן בפורום מיותר וילדותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2005 10:17 לינק ישיר 

נכנסתי לבקר כאן היום והזדעדעתי מהאשכול הזה .
מוזר לי לראות יהודים מתווכחים על כזה נושא במקום לבקש שירבו עוד ועוד משפחות יראות שמים בחיפה .
ומה זה משנה לנו מאיזו עדה או מאיזו חסידות .
מי יתן ותתמלא חיפה בעוד ועוד משפחות טובות יראות שמים ,ויבנו עוד שכונות עבורם ועוד מסדות חינוך טובים ומי יתן וירבו מוסדות תורה ואור בחיפה .
כל טוב לכולכם מכל החסידויות או ליטאיות או כל מה שיהיה ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/7/2005 17:21 לינק ישיר 

קופיפ 55 קטעים איתך אתה שואל אתה עונה אתה קובע
אולי תפתח אשכול עם עצמך ותפסיק להשמיץ פה כל מה שזז

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2005 18:18 לינק ישיר 

זיזו עם לא נחמד לך אתה יכול שלא להכנס בכל אופן זה המצב וגם אתה יכול לנסות לקבוע ולהשפיע
בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2005 04:16 לינק ישיר 

כופיקו המתוק

גערר קטן שלי

לא היה לי זמן לצפות בדיאלוג העצמי שלך מה לעשות אני די עסוק לאחרונה במקרה היום בערב פתחתי את חרדים חיפה ופתאום אני רואה את קופיקו המתוק כותב לנו
"תוצאות אמת"

נזכרתי שבכל מערכת בחירות לכנסת ובכל הרשויות המקומיות העם הנקרא געררס עובדים קשה כדי לסלף את תוצאות האמת וד"ל, וכנראה הילדון קופיקו הגערר הקטן החליט לא לחרוג מהמקור מנהג זה הרי מנהג!!!

נו גערר קטן שלי תוצאות אמת????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2005 01:05 לינק ישיר 

מכיון שיש עדין מי שמפקפק בתוצאות שנבדקו ונמצאו אמינים נבקש בזאת ממי שיכול לעשות טובה לכלל חברי הפורם ולסרוק פנימה את האלפון של סערט ויזניץ והאלפון של גור ואז נוכל כולנו לספור כמה יש לכל אחד כן ירבו ובלי עין הרע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2005 14:21 לינק ישיר 

מצורף קובץ

כופיר 55 תספור בבקשה בתמונה כמה ראשי אב יש לסערט ויזניץ אם אתה מצליח כתוב זאת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2005 17:44 לינק ישיר 

להוי ידוע שכופיר 55 התחנן וגם קיבל כרטיס ליובל
ולכן הוא לא צריך לספור כלום
והוא לא היה הגוראי היחיד שיצא לו העינים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2005 18:02 לינק ישיר 

זיזו מאה

1} צר לי מאד שהנך יודע שאני התחננתי לקבל כרטיס כניסה לאירוע לא ביקשתי וגם לא חיפשתי להיות שם

2} אין לי שום דבר עם חסידות גור וחבל שכך באמת הייתי שמח להיות נמנה על עדה קדושה זו

3} לעצמם העניין לא ביקשתי מעולם כרטיס כניסה לגני התערוכה ובודאי שלא התחננתי לקבל כי פשוט לא ביקשתי

4} מדוע הנך אומר שחסידי גור התחננו לקבל כרטיסים אם כך הם פני הדברים מדוע באמת?

האם הם אינם נקראים ידידי החסדיות ?????

האם אריק פלדמן הוא אוהד בית סערט ויזניץ
או הפקח אלון פערן
או הפקח אנשל ארנון
או אולי בכלל עוזר דרוק
או יו"ט ביכלר
או אולי איתן דובקין
או אולי עוד כמה כאלו אנשים

או אולי אלה הם החסידים ואהוהדים??????

או אולי אתם הסערטערס בכלל הם אלו שהתחננתם לגעררס שיבוא לאירוע בכדי שיהיה מלא

ואם נמשיך אז אפשר

אין לי אינטרס להראות לכם שאתם יחצנים טובים אבל גבול לשקר בעיניים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2005 00:18 לינק ישיר 

מצורף קובץ

כופיר55 אולי לא התחננת לקבל כרטיס אבל באירוע היובל זה נראה שהיית שם לפי הרשימה של האנשים שכתבת שכן היו שם, בכל אופן תקבל את הדור הצעיר בסערט ויזניץ דרך אגב זה רק חלק קטן מהתמונה פשוט לא נכנס לי כל התמונה בסורק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2005 02:43 לינק ישיר 

YAL36000

אבקש להבעיר לא הייתי בכנס היובל שלכם פשוט היה באותו לילה חתונה של ביתו של הצדיק רבי צבי מאיר זילברברג שליט"א שהוא ללא כל מודעות שעולות למעלה מ 50.000 ש"ח בעיתון המודיע ואכן היו שם עד 6:00 בבוקר למעלה מאלף חמש מאות איש למעלה מאלף חמש מאות איש ללא תערוכות כך שפשוט לא הייתי

לעצם העניין:

את הרשימה קיבלתי מאחד מחברי שהיו נוכחים באירוע וסיפרו בבוקר בבית כנסת מי היו פרחי החסידים שהיו במקום וחלקם אף קיבלו תעודות אמנם "חלקם" קיבלו תעודות על תרומתם לערב.

אבל לא יכלו לעשות זאת בביתו של האדמו"ר הם הרי מחללי שבת למהדרין אז מדוע לעודד מחללי שבת בפהרסיה???

בעניין התמונה:

לא באתי להקטין או להגדיל חסידות זו או אחרת ובודאי שלא באתי להקטין בחשיבותה של סערט ויז'ניץ בחיפה שהיא אבן יוקרה בעיר חיפה ואכן השכיל מרן האדמו"ר הקודם "המקור ברוך" להשתלט על פינה קטנה שברבות השנים הפכה להיות שכונה סגורה של תורה ויראת שמים וע"כ אין חולק ושמחים אנו בחלק זה שלפחות יש מקום אחד בעיר שאפשר להסתובב בשבת והלרגיש ממש כמו בתוך מאה שערים {בצניעות, בלבוש, בדיבור, בהתנהגות, ובסגנון חיים.}

אך בא ניכח כל דבר בפרופורציה האמיתית נכון שיש לכם רבי בחיפה, ויש לכם בית יעקב, וסמינר, וחיידר, וישיבה, ומוסדות משלכם אבל כל זה לא אמור להוריד מאומה מהציבור הענק המתגורר מחוץ ל 15 הבינינים שלכם בשיכון הכולל לא רק סערעטרעס.

אלא גם מהחסידויות:
בעלז
גור
צאנז
ליטאים
ויזניץ שגם להם כבר יש היום ב"ה שני מינינים של חסידים בעיר כן ירבו
וכו'
וזה עוד לפני שמנינו את אחינו הספרדים היקרים לקהילותיהם,

ועוד יהודים נחמדים יראי ה' וחושבי שמו.

אז אי אפשר להגזים וכל הזמן לשדר שבחיפה יש רק סערט,
נכון לא יעזור לאף אחד בעולם אבל חיפה ללא סערעט אינה חיפה- וסערעט ללא חיפה אינה סערעט,

ועל כך גאוותנו!!!!!!!

אבל צריך לדעת לפרגן לכולם בכבוד גדול כמו שלימדונו רבותינו וכפי שגדלנו עליה בחיפה לאחדות, בין כל חלקי הציבור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 00:07 לינק ישיר 

כופירקה אתה גדלת בחיפה בדיוק כמו שאתה לא משתייך לחסידות גור כמו גם שאתה נשוי כבר 4 שנים באושר... יאלה כולנו יודעים מי אתה ותפסיק לשחק משחקים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/7/2005 10:24 לינק ישיר 

קופיקו סתם דרך אגב לא יזיק אם תשפר את רמת הכתיבה שלך.
ים של טעויות כתיב.
אני מתחיל לחשוש שהאינטלגנציה ממך והלאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2005 20:47 לינק ישיר 

בלי לרדת לרמה של "כופיר55".

אפילו שאני יודע שמיד הוא יכחיש מכל וכל.

לידיעתכם "כופיר55" = יצחק אבוביץ (או כפי שהוא יותר מוכר "יייייייצחק אבבבבבבבוביץ").

רק שתבינו מה הרמה שלו. (אפילו שכאמור הוא מיד יקפוץ ויכחיש שזה הוא).

ידע הקהל ויזהר.

תוקן על ידי - אמרתי_לכם - 26/07/2005 20:51:04

תוקן על ידי - אמרתי_לכם - 26/07/2005 20:52:04

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים חיפה > כמה ראשי-אב יש לסרט-ויזניץ בחיפה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.