שמעתי שהבנות בגני חובה חזרו עם פתקים המפלגים בינהם
חלקן חזרו עם נוסח : בתכם התקבלה לביה"ס
וחלקן .... לביה"ס החדש....
וכפי הנראה עידן הדתיקן החלה גם בביה"ס של הבנות לאחר שהרסה כל חלקה טובה בחיידרים
מודרנים למעלה,,,
"צדיקים" למטה,,,,
וחלילה שלא ילמדו אחת מפאותיה של אם חברתה ( אם הם ס"מ ארוכות משל רעותה)
אוח אוח
נשלח ב-12/4/2005 07:45
******* לי ברוך ה' עדין אין ילד/ה להכניס למוסד כאן בעיר אבל אני רואה את הצער של הורים אחרים ועל זה אני כותב*****
הוי רבותי שוב פעם אני צריך לדבר על אדם שאין לו שום חלק בחינוך אינו מבין כלום בחינוך וכל מקומו בניהול ביה"ס בעיר היא אך ורק בגלל שהיא חסידת סלונים.
זה ממש חוצפה ללכת ולהפריד ילדים קטנים מה יסבירו לילדות הקטנות למה הם לא ילמדו עם חהברות שלהם בגלל שהמנהלת ואולי כל השטינקריות שלה שהחליטו שההורים שלה קצת יותר מדי מודרנית.
מה המושג מודרני אבא או אמא אשר הולכים קצת בצורה מסודרת אבל האבא לא אברך כולל אלא בן תורה קובע עיתים לתורה אבל מה לעשות עובד בעבודה שמכבדת את בעליה והאמא הולכת קצת בצורה מסודרת ויפה ולא בצורה דוחה ומלכולכת אז הבת שלהם אינה יכולה להתקבל לביה"ס הישן אלא רק לחדש.
ועל זה נאמר כבר מקום מיוחד ישנו בשמים בגיהנום לכל המנהלות והראשי הישיבות אשר גרמו וגורמים ויגרמו צער ואולי ח"ו קלקולים לילדים/ות קטנות ולבחורים צעירים אשר יכולים להישבר.
החום שם מאוד גבוה אז אולי תיזהרו מנהלים מנהלות וראשי ישיבות.
ומכאן רק דבר אחד אני שולח לכל המנהלים והמנהלות וראשי הישיבות שאין לכם מחילה ויש עליכם ועל כל בני ביתכם קפידה לעד
נשלח ב-12/4/2005 08:54
אני דוקא חושב שתחרות היא דבר טוב ומועיל גם בתחום החינוך.
הרי זה שיש כמה חדרים של בני תורה בעיר רק הרים את הרמה של הת"ת בעיר וטוב שזה יהיה גם בבי"ס בנות ששם יש מקום לשיפור ברמה גם הגשמית גם המקצועית וגם הרוחנית.
ועדיף שאום אלו שצועקים ומשמיצים יסתכלו קודם טוב במראה ויגידו בכנות אם מתאים שהבת שלהם תלמד ביחד עם בת של בן תורה.
נשלח ב-12/4/2005 09:00
אההה, תחרות...., ככה קוראים לזה היום.
גרשז - אולי תשלח את כולם לתאי הגזים,
ככה לא הספרדים יפריעו לך, לא המודרנים, וכו'.
גזענות וטפשות זה נקרא.
נשלח ב-12/4/2005 09:04
הגרשז
איך אפשר להיות מנוול כל כך ולהתמם , הרי ההפרדה היא על רקע עדתי ולא על כמה האב הוא בן תורה יותר או האם צנועה יותר . אבל ב"ה שיש כסף שבעזרתו ניתן לסנוור את כל אנשי ה"חינוך" החסודים האלה .
נשלח ב-12/4/2005 09:05
ברוך אני לא מתפלא עליך כי הרי כולם בפורום כבר יודעים כמה שאתה "אוהב" תורה ולומדיה אבל אם תנסה להשתחרר קצת מהדעות הקדומות החשוכות שלך בטח תבין שהגיוני שאדם כמוני לא ירצה שהבת שלו תלמד עם הבת שלך. נקודה.
נשלח ב-12/4/2005 09:06
Kino13
אני יכול להבטיח לך שגם הבת של ברוך למשל לא תתקבל לבי"ס החדש ולא נראה לי בדיוק שהוא ספרדי.
נשלח ב-12/4/2005 09:11
חמודי ומתוקי
אני בחיים לא ארצה שהבת שלי תלמד עם הבת
שלך !!!
אין לי שום בעיות עם לומדי תורה, יש לי בעיות עם יצורים חשוכים כמוך.
למזלו של עולם התורה - יש גם אנשים טובים שם, ולא רק זבל.
אגב, תזכיר לי - מה הקשר שלך לעולם התורה ?
האינטרנט בו אתה גולש ? הייתי שם הרבה כסף כדי לראות את ה
history של הדפדפן שלך...
נשלח ב-12/4/2005 09:13
לא היה צריך לנחש הרבה בשביל לדעת מה תהיה התגובה שלך.
אם גם אתה לא מעוניין אז מה בדיוק הבעיה שלך עם פתיחת ביה"ס?
ולגבי ההשמצות המלוכלכות שלך תרשה לי לא להגיב וכבר אמרו חז"ל אין אדם מדבר אלא מתוך הרהורי ליבו.
לך תקלל ותנוול את הפה עם מרנן ובן תיירה ושאר הפושטקים כמוך באשכול המטומטם של מכבי ותעזוב אותנו לנפשינו.
תוקן על ידי - הגרשז - 12/04/2005 9:15:04
נשלח ב-12/4/2005 09:31
הגרשז היקר
מאיפה למדנו להיות צבועים כל כך ???
בוודאי שלא מאבותנו הקדושים ... גם בתפילין יש לחלק לסיטרא אחרא ... אז גם בין האשכנזים מצאתם אחד כזה שהקרבתם אותו לסיטרא אחרא .... אז יש ברוך כזה ..... אבל תכל'ס יש לכם בעיה בעיקר עם הפראענקים ... בוא נאמר את זה על השולחן
אבל בוא נעבור לצביקנו הטברייני ... חובב מכוניות היוקרה שלנו ... אשר מכר לנו על אחדות אחדות בשם גדולי הדור ...
מעניין מה יגידו עליו הגדולים כאשר יידעו על כך שלא נקט אצבע כנגד אי הצדק "האחדותי" הזה . אני מאחל לו שלא יקפידו עליו על זה שלא רץ לספר להם כפי שהוא רץ על כל שטות לפני הבחירות .
מעניין יהיה לבדוק גם אם יש לו מקורבות בביה"ס ה"ישן" ואם ישנן גם בנות שהוריהן אינן מתגוררים באלעד ...
יכול להיות סקופ לא רע לעיתונאי חילוני גלאט ....
נשלח ב-12/4/2005 09:37
הצבוע היחיד הוא אתה!
הרי אם יקבלו יותר מידי ספרדים אתה תהיה הראשון שתחפש לבת שלך בי"ס אחר כי הרי אתה רוצה שהבת שלך תלמד בבי"ס אשכנזי
אז מי הגזען?????????????
תלמדו מהרב מלכה מה זה זקיפות קומה ואיך בעשר אצבעות מקימים מוסדות ספרדיים לתפארת.
את הש"סניקים אני מעריך. הם יודעם מה זה גאוות יחידה.
אבל אתם סב"תים עלובים דורשים לעצמכם את ההשפלה הזאת.
אתם הרי הראשונים לשנוא את אחיכם הספרדים האותנטיים.
צבועים חסרי אופי.
נשלח ב-12/4/2005 09:58
איך אמרת שאמרו חז"ל ? אין אדם מדבר אלא מהרהורי ליבו אינני מתכוון להתכסח איתך חביבי ... אני גם לא שייך למלחמות הזאת ... אני רק צופה מן הצד עם הכיפה הסרוגה הגדולה שלראשי (לא קטנה על הצד !!! )... אבל אני מרשה לעצמי לדמיין איך אצפה מהמרפסת של הווילה שלי בגן עדן עליכם מתבשלים שם בתנוריכם שבגיהנום !!!
עד אז להתראות חמודי !!!
נשלח ב-12/4/2005 10:02
אני לא יודע מי אתה ולא התכוונתי לתקוף אותך אישית אלא רק להבהיר את הנקודה ולהוכיח לך מי באמת הצבוע.
שישיה לך פסח כשר ושמח ואני מקווה שנפגש בעוה"ב כמה שיותר מאוחר.
נשלח ב-12/4/2005 10:14
אמן ואמן ... לכל בית ישראל הכשרים הטקסט שלך כאן לדידי אנני מחזיק כלל מחינוך האשכנזי ... וגם לא מהספרדי !!! אני משוכנע שאילו משה רבנו היה בדורנו ... הוא לא היה שולח את בני ביתו לא לאלה ( בגלל שינאת חינם והארטהייד ) וגם לא לאלה ( בגלל ... לא חסר מה ) . נראה לי שהיה שולח למזרוחניקים בתקווה לנקות להם את הראש ממצוות ההתאבדות על חבלי ארץ ומחזק אותם בלומד'ס ובצניעות בעיקר . אבל סה"כ נראה לי שהיה נדלק על התמימות הטבעית שלהם לעומת הערמומיות שבמחנות אחרים ... תחשבו על זה ....
נשלח ב-12/4/2005 10:21
אם משה רבינו היה רואה את מצב הדור הוא היה שובר את הלוחות וחוזר למעלה...
אני לא מתעלם מזה שיש גזענות אצלנו אבל אני טוען שהאחראים הראשיים לזה הם הסב"תים המתוסבכים ולא אף אחד אחר.
נשלח ב-12/4/2005 11:31
אני עדין לא הבנתי מי פותח בית ספר חדש לבנות
אני רק מבין שהגרש"ז (הניק -והמקורי) בעד הפרדה ופיצול נוסף באלעד
אני מחכה ליום שיקום הגבר ויגיש בג"ץ שימנע תקציבים לחלוטין ממסדות שמפלים ילדים על רקע גזעני
אז נראה את כל השפנים האלה רצים ומתחננים לתרומות
איכס גועל נפש
עוד סיבה למה צריך להעיף לכל הרוחות את ההנהגה החרדית