|
|
| נשלח ב-12/4/2005 23:00 |
|
| |
בס"ד
אתם יכולים לקרוא לבית ספר כזה איך שאתם רוצים רק לא "בית יעקב" כי אני חושב שמיסדת בית יעקב מתהפכת בקברה נוכח המעשים של אותם עסקנים שנוגדת את רוח מיסדת בית יעקב שחזונה היה לקרב בנות אל בית יעקב ולא חלילה להפך
ואינה שונה בת אברך מבת שאביה עומל להביא פרנסה הביתה ולהפך אם אותם עסקנים חושבים שחסר לבנות האלה קצת יידשקייט אז שיתנו להם את זה בבי"הס והגרשזי אני לא חושב שאני צריך ללמד אותך מי הם היו ר" יוחנן הסנדלר ורבי יצחק נפחא וכו ועוד גדולי הקדמונים שעסקו לפרנסתם ביום ולמדו בלילה אבל בטח לביה"ס החדש הבנות של ר יוחנן הסנדלר לא היו מתקבלת כי הוא לא היה יושב ולומד כל היום ועוד הוא היה סנדלר אז איזה חינוך הוא היה נותן
ודבר נוסף שמקומם והוא שהכסף של אותם בלעבתים הוא כסף טהור לקחת כסף של בעלבעת? מי יודע באיזה דרכים הוא השיג את הכסף הרי אם הוא לא לומד כל היום בטח הוא גם גונב
אבל שטויות ברגע שזה מגיע לכסף העקרונות והקריטריונים מתגמשים לצורך העניין בטח הם מכשירים את הכסף בזה שהם לוקחים חצי לכיס שלהם
והגרשז אני יכול לקחת אותך לכולל שאני למדתי בו עד לפני 4 חודשים ולהראות לך שמתוך 40 חברה יש 15 שלא לומדים מילה אחת בטלנים גמורים אבל הם נשארים בכולל רק בגלל שלא יגידו שהם יצאו לעבוד ואחרי זה לא יקבלו את הילדים שלהם לאף מקום ואנשים האלה עושים נזק לעצמם ולאחרים לעצמם הם עושים נזק שהם חיים בדוחק ובעוני בלי שום סיבה ולא לומדים כלום ולא עושים כלום חוץ מתה ואם אנשים האלה היו עובדים אז את הדף היומי שלהם לכל הפחות הם היו לומדים אבל ככה הם לא לומדים כלום ואת מה שהם עשו בישיבה הם ממשיכים בכולל והם עושים נזק לאחרים שאם אותם אלה שלא לומדים היו באמת יוצאים לעבוד אלה שבאמת לומדים היו מקבלים יותר ככה זה מתחלק אם אלה שלומדים לבטלנים וזה פועל יוצא מאותה סלקציה
והגרשז תקן אותי אם אני טועה כי ניראה לי שעם עובדת אי אפשר להתווכח!!!
בן תיירה מכוון לדעת תיירה...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2005 08:11 |
|
| |
זכורני שבעת הבחירות קהילת יושר דרשה לעצמה ביה"ס עבור בנותיה, זה לא זה? אם כן, הרי קבלו מה שרצו למה להתלונן על כל דבר???
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2005 09:58 |
|
| |
GeorgeSoro

|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2005 20:11 |
|
| |
הגרשז אני לא חושב שאתה שונה מברוך והחברים שלו רק ההבדל שאתה מסתיר את זה יותר טוב מהם
ואני בטוח שהילדים שלך אם יש לא יתקבלו לביה"ס אם ידעו מה אבא שלהם עושה ב1 (http://www.hydepark.co.il/hydepark/search_user_by_last.asp?userid=128096 )בלילה או בשעות שאתה צריך להיות בסדרים של הכולל
ואם הייתי באמת אברך לא היה לך אינטרנט בבית אלא מה אתה אותו דבר כמוהם רק מסתיר את זה טוב מהם
והגרשז אני לא צריך ללמד אותך איזה בהמה מראה את טלפיה כדי לומר כשרה אני
תוקן על ידי - נייעס_רוב - 13/04/2005 20:23:27
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2005 10:06 |
|
| |
מר נייעס היקר והנכבד,
אני לא עובד אצלך ולא חייב לך הסברים.
אם היית יודע למה אני נגיש לאינטרנט לא היית כותב את מה שכתבת.
בכל מקרה אין לי שום כוונה לרדת לרמת ההשמצות הרדודה שלך.
אני גאה במי שאני ולב יודע מרת נפשו אני מכיר את עצמי טוב ממך ויודע שההשקפה שלי זכה וטהורה ושהאינטרנט אותו אני חייב להחזיק לא פוגע בהשקפה שלי כהוא-זה.
ודרך אגב.
א. מאיפה לקחת את זה שאני אברך נטו?
ב. הילדים שלי כבר לומדים במקומות הנכונים.
ימותו הקנאים ויתפוצצו הנייעסנים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2005 13:52 |
|
| |
אני מניח שהוא גולש דרך מכשיר מירס שאינשי דלא מעלי פרצו אותו רח"ל

|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2005 14:18 |
|
| |
נו זה ברור שהגרש"ז קיבל מאיזה שהוא רב אישור לגלוש באינטרנט בפורומים
סתם טיפוס עלוב נפש
צבוע ומתחסד
הצבועים הם הטיפוסים הכי מסוכנים ודוחים שיש
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2005 17:24 |
|
| |
הגרשז אתה לא עובד אצלי ואתה גם לא תעבוד אצלי כי אני לא מעסיק בטלנים ואנשים שמשקרים בשם הדת
את ההסברים שלך אתה יכול לתת לחוזר בתשובה שנמצא חצי שעה בדת והוא יקנה אותם
אבל על תנסה לעבוד על חברי הפורום שיש לך היתר לגלוש וגם אם כן זה בודאי לא לכאן
ואם אתה עובד אתה האחרון שיכול לדבר על אנשים שעמלים לפרנסתם
ואם אתה מכיר את עצמך את יודע שאין כזה מושג מכיר את עצמך יש את המושג אין אפוטרופוס לעריות ולאחד כמוך שטוען שהוא למד בכולל ולא התבטל לא צריך לתת פרשניות למאמר הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2005 20:44 |
|
| |
תוקן על ידי - הגרשז - 14/04/2005 20:54:03
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2005 20:53 |
|
| |
לא תגררו אותי לתגובות רדודות ולא תהפכו אותי ל'תושב לשעבר' החדש של הפורום.
מכות מתחת לחגורה זה המפלט של כל הנבלים כשהפה שלהם נשאר פתוח בלי יכולת לענות.
הסברתי בצורה הכי ברורה את דעתי בנושא הבי"ס.
מי שיש לו מה לענות שיענה!
אבל כנראה שלכם, חוץ מהתקפות רדודות וניבולי פה, אין מה לומר ולהשיב לטענותי!
אתם יכולים להשמיץ עד מחר בנושא שאין לכם שמץ של מושג בו (וכמו שאמרתי אני לא חייב התנצלות והסברים לאיש) התגובות האידיוטיות שלכם שהופכות אותי לנושא הדיון לא מזיזות לי.
נייעס, מצידי "ימשיך כבודו" להשמיץ ולשים בפי מילים שלא אמרתי כמו למשל שיש רב שנתן לי אישור לגלוש. מה הקשקוש הזה? איפה אמרתי דברים כאלו?
או למשל מה שכתבת שכביכול אני תקפתי את מי שעמל לפרנסתו. מה שאף פעם לא אמרתי ולא רמזתי לכך ולהיפך.
תכתבו מה שאתם רוצים. כי בע"ה, זו התגובה האחרונה שלי בענין, אא"כ ימשיך כאן דיון פורה ועניני בנושא ביה"ס.
פסח כשר ושמח.
תוקן על ידי - הגרשז - 14/04/2005 20:57:45
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2005 22:00 |
|
| |
הגרשז הענין הוא לא אתה הענין איך בן אדם כמוך שיש לך את כל הסיבות שבעלום למה לא לקבל את ילדים שלך לבהי"ס החדש ואתה עוד נובח כמו הדיוט למה צריך שתי בתי ספר....???
ואין לי שום בעיה שיהיה שתי בתי אחד במימון העיריה והשני במימון של על מיני עסקנים שמעוניים בפילוג ופירוד,
ובעוד כמה ג'ובים להם ולמקורבים שלהם ולא מכספי עיריה שנמצאת בגירעון ומי יודע אם לא בגלל זה אנו נאלץ לשלם תוספת בארנונה
תוקן על ידי - נייעס_רוב - 14/04/2005 22:34:14
|
|
|
|
|