| נשלח ב-17/4/2005 11:26 |
|
| |
לידיעת הקוראים.
התחקיר של עיתון "ארבע כנפות" אולי נכון, אך מה שלא פורסם הוא, שמי שייקח מכשיר כשר ויבצע את הצעדים המפורטים בעיתון, יגלה תוך מספר שעות של גלישה, שהמכשיר שבק חיים לכל חי ואינו ראוי עוד לשימוש כלל וכלל, כך שמובן שאנשים נורמאליים שאינם אוהבים לקלקל את רכושם ולזרוק מכישר שעלותו למעלה מאלף שקלים לפח האשפה, לא יגלשו באינטרנט דרך המכשירים הכשרים.
כמו כן, כל בר דעת יבין שגלישה במכשיר, באמצעי שפורט בעיתון, אינו צעד שיעשו אותו אנשים המעוניינים לחדור לשירותי תוכן. התהליך הינו כה מסובך, שכבר הרבה יותר קל לגלוש באינטרנט באמצעות המחשב עצמו. כל הפרסומים הללו אינם משרתים אלא את האינטרסנטיים למיניהם. אבקש רק מהקוראים הנכבדים, לתאר לעצמם אדם מכניס לתיקו האישי פלאפון נייד של "מירס" כשהוא מחובר למחשב...
ומעניין לעניין, נמסר הבוקר (בעיתון המודיע) כי הוגשה תלונה במשטרה על ידי חברת מירס, נגד גורמים שונים שניסו לחבל במערכה על טהרת הטלפונים הסלולריים, באמצעות פרסומים שונים בציבור. לטענת החברה, המפרסמים עברו על עבירות חוק למיניהם שאסורות על פי החוק הישראלי.
מנכ"ל מירס אברשה בורשטיין מוסר בנוסף כי הוא וחברתו "מירס", לא ייגררו בכל פעם מחדש בנסיון להדוף את טענות השווא, המתפרסמות על ידי גורמים שונים, כך שכנראה אין מה לחכות למסיבת עיתונאים שנייה.
כמו כן, על פי מידע עדכני שיש ברשותי מאחד הרבנים העומדים בראש המערכה, השמועות על קריסת המערכה וההסכם של ועדת הרבנים עם חברת מירס אינן נכונות, והכל ממשיך כרגיל. המכירות ממשיכות ללא הפסקה, כשרבים ממשיכים לציית לדעת גדולי הדור שליט"א ולכוש מכשירים כשרים. על פי הנראה, כל הפרסומים על "קריסה סופית של ההסכם", מקורם אך ורק בפרסומים של גורמים אינטרסנטיים המעוניינים לחבל במערכה, ויש רבים כאלו.
להסיר ספק ולזות שפתיים, איני קשור בשום דרך שהיא לחברת "מירס", עובדיה, המשווקים, משרדי הפרסום, נציגיה, וועדת הרבנים, נציגי ועדת הרבנים, וכל הקשורים לחברה באיזו שהוא אופן ודרך. פנייתי באה רק למסור מידע עדכני ונכון, שאינו לוקה בשקרים וגוזמאות כל שהם.
שלכם - גרויסמאכר
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2005 12:28 |
|
| |
בוא והסבר להדיוט כמוני,
איך המכשיר ישבוק לפתע חיים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2005 14:13 |
|
| |
על פי מה ששמעתי, הסיבה שהמכשיר הינו שובק חיים, היא עקב כך שהמכשיר אינו מותאם לגלישה, כך שפעולה כזאת מקצרת את חיי המכשיר דרסטית עד לכדי שעות ספורות בלבד.
כפי מה שדווח לי, מספר אנשים ניסו בעצמם את פעולת הגלישה, על פי התדריך של עיתון ארבע כנפות, כשלפתע הם גילו שהמכשיר שברשותם שבק חיים לכל חי.
לא הייתי מציע לנסות האם המכשיר אכן שובק חיים, זאת משום שכידוע "התורה חסה על ממונם של ישראל".
גרויסמאכר
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2005 14:50 |
|
| |
מישהו יודע מה חדש בעיתון ארבע כנפות?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2005 16:27 |
|
| |
בתור אחד שאינו קשור למירס אתה שומע יותר מידי שמועות בנושא.
מה הקשקשת הזאת המכשיר חסום או לא.
ארבע כנפות גילה לכאורה שלא.
מדוע שום גורם רשמי מטעם מירס או הועדה לא קם ו"מוכיח" אחרת???
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2005 18:54 |
|
| |
אין כזה דבר "המכשיר אינו מתאים לגלישה".
האופציה לגלוש/לשלוח sms וכו' תלויה בתוכנה המותקנת על המכשיר.
החסימה נעשתה כאן בתוכנה ולא בחומרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2005 20:32 |
|
| |
ברוך אני,
אני לא מאמין לך.
הרי אתה בטוח עובד של סלקום.
לא אמרת שלא. 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2005 20:59 |
|
| |
חוץ מזה, תזהר, המודיע מירס וגרויסמעכר בעקבותיך...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2005 15:30 |
|
| |
רבותי -כולל פולישער- לא להאמין להאשמות שווא, אני לא הולך בעקבות אף אחד וגם לא נוסע ואל תעשו ממני "רודף". אני מביא בסך הכל לידיעת הציבור את המידע שזרם אלי. הרוצה להאמין יאמין.
אני רוצה גם להסב את ציבור קוראי הפורום לעובדה שיש כל כל הרבה אנשים המתנפלים על המכשיר הכשר בצורה המעוררת דרשני. יש כאן מקום למחשבה מה האינטרס של כל אלו המזהירים מפני המכשיר הכשר, כולל על ידי סיפורים על פריצות ואי חסימה.
הרי ברור לכל שלא היה ועדיין אין מכשיר "כשר" בכל החברות הסלולריות העומד על אותה דרגת כשרות כמו מכשירי מירס הכשרים. גם אם הוא ניתן לפריצה, מדובר על מהלך מסובך בהרבה מאשר פריצה במכשירי החברות האחרות.
אלא על כרחך (עם האגודל המתנועע), שיש כאן הרבה אינטרסנטיים שעומדים להפסיד כסף והרבה עם חדירת המכשיר הכשר לשורות הציבור החרדי. אלו מפחדים על גורל הפרנסה שלהם ומוכנים למכור בעבור כך את כל עולמם.
בעבור זאת, הם יעבירו לצידם רבנים שונים, אישי ציבור, העיקר שלא ייאבד מקור פרנסתם. אלו חושבים משום מה שהם המפרנסים את עצמם ולכן נידמה להם שאילו הם לא ילחמו עד טיפת הדם האחרונה שלהם בסלולרי הכשר, לא יהיה להם לחם לאכול. לכן הם נלחמים במרנן ורבנן גדולי הדור ללא שמץ של בושה.
לפני שאיכנס לשאלה איך בעבור בצע כסף הם מוכנים למכור את כל עולמם, אשאל מדוע הם אינם מאמינים בבורא עולם (בהקב"ה, לא בעסקנים...) המפרנס את כל ברואי עולם, מקרני ראמים ועד היתושים העוקצים. הרי ה' יעזור ותהיה להם פרנסה אחרת. קצת אמונה דרושה להם.
ועתה לבעית הבעיות. איך עבור פרנסה הם מוכנים למכור את כל עולמם. אני קורא להם בזאת לעשות מעט "חושבים" ולהרהר, הרי אם ייכשל המאבק בסלולריים הפסולים וישארו מכשירים אלו בכיסי הציבור החרדי, יהיו עשרות אלפים שימשיכו להיכשל מידי יום בעבירות חמורות של גילוי עריות ועוד. לא מדובר בכאן במכשולות במשך יום אחד, הרי אנו עוסקים כאן בטווח זמן של מאות שנים שאנשים ייכשלו על ידי המכשירים. פירושו של דבר, במשך שנה ועוד שנה ועוד שנבה ועוד שנה וכו' וכו' ימשיכו רבים להיכשל בעבירות חמורות ולסור מן הדרך. איך יש אנשים המוכנים לישא את כל זאת על שיכמם, איך???
עוד עבירה שעליה עברו הלוחמים בסלולרי, היא הבזיון העצום של גדולי התורה שחתמו בעד רכישת המכשירים הסלולריים. עשרות גדולי הדור חתמו שיש להחליף את המכשירים הסלולריים למכשחירים כשרים, ועל אף זאת אנשים אלו לא מתביישים להילחם בכולם ולשים ללעג ולקלס את דבריהם.
הרי אחינו התועים המכונים "חילונים" עומדים עתה ומתבוננים מה יעשה הציבור החרדי. זוהי ההזדמנות שלהם לבחון האם החרדים אכן מצייתים לרבנים שלהם והאם דבריהם עושים רושם כל שהוא. זוהי עבורם נקודת המבחן של ציות הציבור החרדי למורי דרכו, ומי שרוצה יראה זאת בכתבות שונות שפורסמו בתקשורת האלקטרונית והכתובה.
מה הם רואים עתה? שה"גדולים" חתמו, אמרו והסבירו, אך כלום, זה לא מעניין את הציבור, אנשים עושים כרצונם. בקיצור, הציבור אינו מציית לגדולי התורה. היש חילול השם גדול מזה?
יש מקום גם לחשוב על המאבקים העתידיים של הציבור החרדי, הרי בדור מבול זה יידרשו (בתקווה שלא) מאבקים נוספים בתחום הרוחני. אם ציבור נותני השירות לציבור החרדי יראה שהחרדים אינם מצייתים להוראות שניתנו, הם לא ילכו גם במאבקים אחרים לקראת הציבור החרדי, וזו נקודה שיש לחשוב עליה.
בטוחני שכל לוחמים אלו - כביכול למען הציבור - לא חשבו על הנקודות שהעליתי, משום שאילו היו שמים את ליבם לזאת לא היו מבצעים את מעשיהם החמורים.
ולפחות מעתה. אני קורא מעל במה (נכבדה?) זו לכל אלו שנלחמו במכשירים הכשרים מעל כל הבמות שניתנו להם, הן בתקשורת הכתובה והן בזו האלקטרונית, לשים לתשומת ליבם את הנקודות הללו ולשוב מדרכם הרעה שהלכו בה, וה' הטוב יכפר...
לסיום אני קורא לכל קוראי הלינק להחליף תיכף ומיד את המכשירים הפסולים לכאלו שהינם כשרים ולבצע בכך את ציווים של כל גדולי הדור ואת מצוות "ועשית ככל אשר יורוך".
יש בזה תיקון לכל הדור, תיקון נחוץ מאוד וגולשי האינטרנט יוכיחו. אני בטוח שכל אחד שיחליף את מכשירו לא יתחרט על כך לעולם. הוא יידע שהוא אחד המסייעים למאבק הציבור החרדי בעניין זה.
כשבעוד שנה הוא יראה את כל הציבור החרדי מסתובב בחוצות הערים עם מכשירי פלאפון כשרים הוא ידע כי הוא זה שעזר לכך. אינני חושב שיש מישהו המוותר על כך.
לסיום (והפעם באמת), אני בטוח שעתה אני יקבל התקפות מצד פוילישער וחבריו על ה"עבירה" שעשיתי בכך שתמכתי בסלולרי הכשר (המלך הולך ימינה, יש ללכת שמאלה...)ואני מתנצל מראש על כך. אני אדם פשוט שראה את ציווי גדולי הדור לקנות מכשיר כשר, ומכיוון שאני מעריץ את גדולי הדור והנני חושב שאני מבין את תוןעלת העניין, הסברתי את דברם לקוראים הנכבדים.
ושוב פעם סליחה על התמימות שלי
גרויסמאכר
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2005 21:29 |
|
| |
הסיפור הזה עם מירס קצת דומה למאבק בין אלש"י לבין מערכת היראים.
כידוע יש מערכת שארית ישראל שגובה עבור ההכשר המהודר 22 שקל ומעלה לקילו עוף בעוד יראים מסתפקים בפחות, עכשיו המעניין שגם על זה יש מחלוקת רבנים הגר"ח קנייבסקי ממיסדי יראים "קיפל" דעתו מפני חמיו הרב אלישיב אבל המערכת חיה ותוססת ואברכים ממשיכים לקנות עופות יראים.
האם זה בגלל ששמים פס על הרב אלישיב? חס ושלום אבל תראו לי משפחת אברכים שתעמוד בפיתוי לא לקנות עוף ב 4 שקל פחות בהכשר לא פחות ברמתו משארית רק כדי "לתמוך" בארגון הכשרות לבל יתמוטט.
בקיצור ולעניין יש הרבה מסלולים כשרים בחברות הקיימות ויסלחו לי הרבנים אבל להוציא מחדש 40 - 50 שקל לחודש עבור מכשיר חדש ממש לא בשבילי במיוחד שיש מסלולים אחרים כשרים.
אם למירס יש זכות קיום בפני עצמה והענין חשוב לציבור הרי היא תצליח בלי שיצטרכו ארגון כמו אברכים למען מירס
מעניין שבפרשיית הפאות לא היה צריך תעמולה ואנשים רצו ביזמתם להחליף את הפאות.
תוקן על ידי - GeorgeSoro - 18/04/2005 21:35:54
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2005 09:15 |
|
| |
אכן מעניין מאוד.
מעניין שבפאות, כולם רצו להחליפם בלא להניד עפעף. כנראה שכשיש מישהו שמרויח (על פי השמועות, מוטי אלבוים) קשה לשחרר את הגרושים מהכיס, וחבל.
ועתה לגבי הדרשה על ההכשרים: אין זה דומה כלל, משום שכל בר דעת יודע שהחסימות של החברות האחרות אינן שוות כקליפת השום. כל המתעלם מזאת, יש לומר עליו אחת מן השתיים: או שאינו מבין במכשירים סלולריים, או שטומן את ראשו בקיר.
עד כאן בינתיים
גרויסמאכר
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2005 12:47 |
|
| |
הכל מסחרה.
ושלא יעבדו עליכם 
|