|
|
| נשלח ב-27/7/2005 00:27 |
|
| |
* אני מאשים *
שנה"ל העומדת בפתח מדירה שינה מעפעפיהם של הורים רבים, שלבנותיהם, למרות ההבטחות החוזרות ונשנות, לא נמצאה עד עתה מסגרת לימודים הולמת לשנה"ל הממשמשת ובאה.
הסחבת והסבל הנפשי הרב העובר על הורי התלמידות אינם עושים רושם של ממש על פרנסי העיר, אותם אלו, שאך תמול שלשום הורמו על כפיהם של אותם הורים אשר כיום איש אינו מעיף מבט לכיוונם.
כפי שחשפנו כבר לפני חודשים מספר, הרי שהמם-מם, בגופו כמעט, חסם פתרונות יצירתיים רבים, דוגמת הקמת בי"ס לבנות מטעם מוסדות "דרכי שלום" בעיר. (http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=2&topic_id=1346078)
ולס, בעל הצלחה מוכחת בשטח בדמות ת"ת "דרכי שלום" שבהנהלתו, חפץ להקים "מודל" זהה, גם בתחום החינוך לבנות ובכך לשים קץ לסאגת "הבנות העזובות".
הרבסט, המעוניין בגזירת הקופונים שיציגוהו כ"פרנס-מסדר התלמידות", שמע על דבר הרעיון והתחלחל.
עצם המחשבה, כי גורם אחר, לבד ממנו, יביא "חלילה" לפתרון "הבעיה", לא נתנה לו מנוח.
וכך, נמרץ מתמיד מיהר הרבסט להפעיל את קשריו הענפים בחצר הגרא"ל והביא להורדת ההצעה מעל סדר היום, כמו גם לגניזתם של הצעות נוספות (שהוצגו בשעתו בהרחבה, באשכול זה) בטוענו, כי רק הוא וועדותיו יוכלו לגזרותיה של המנהלת ויינברג.
והנה, שנה"ל בפתח, והרבסט, שנטל לעצמו, בכפיה כמעט, את כל הקרדיט לפתרון הבעיה הסבוכה, ובדרכו הייחודית אף הביא לטרפודם של שלל הצעות יצירתיות, אינו מספק את הסחורה...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 00:54 |
|
| |
זה לא שהוא כל כך אשם, כמו זה שהוא כל כך לוזר.
אם הבת שלי היתה בבעיה, הדבר האחרון שהייתי רוצה הוא שהרבסט "יטפל בה"...
אוחחחחחחחח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 07:56 |
|
| |
כנראה שהרבסט שהבטיח בהתחלה הרים וגבעות הבין שכל הפרוסטער'ס לא שווים את המאמץ.
בלי לפגוע באף אחד אבל לכל ילדה יש כבר היום מקום.
פרוסטער'ס שישלחו לנועם, ספרדים שישלחו לש"ס או לאור האמת וחלאס-סול-סיפור.
רק חבל שהרבסט לא נתן לישי וליס לפתוח עוד בית ספר ולהעלות את רמת התחרות בבי"ס של הבנות כמו בחדרים.
תחרות היא דבר בריא בכל דבר וחבל שפוליטיקה מאוסה שוב הורסת גם את הדבר הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 10:26 |
|
| |
הגרשז,
ל"נועם", במטותא, שלח אתה את ילדיך.
מדובר בבנות חרדיות, שמקומן הטבעי הוא בבי"ס חרדי ולא בשום מקום אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 10:45 |
|
| |
הגרשז
הכח של ש"ס זה לא הספרדים (שכבר מאסו במנהיגים כביכול שלהם) ..... ובוודאי שגם לא בני התורה (שהבינו מזמן שאין בדבר הזה שום קשר לתורה) ... אלא זה אשכנזיסטים גזעניים כמוך ... בגללכם אני משלשל זו הפעם השלישית את הפתק של ש"ס ורץ מהר להקיא .....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 14:05 |
|
| |
קינו
הגרש"ז הוא לא אשכנזי
הוא ספרדי ממורמר שמנסה להרגיש איך זה להיות אשכנזי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2005 14:43 |
|
| |
מרנן,
בשולחך את הבנות ללמוד בבי"ס "חרדי" ולא ב"נועם", אתה בוודאי מתכוון לענינים חינוכיים גרידא.
למשל: בבי"ס "חרדי" ילמדו על אהבת ישראל (כולל ספרדים???), שמירת הלשון (חוץ מלשון הרע על יהודים), אמונת חכמים (לא חכמים בעצם, זה עושה "ריח" של ש"ס. אמונת צדיקים? רחב מידי... אולי - אמונת-צדיקים-מהחוג-שלנו-בלבד), צניעות (השרוול באורך הנכון, החולצה - בנטון ב-800 ש"ח), שמירת הכשרות (אצלנו אוכלים רק מהחנות של מי שמשלם לרב שלנו שוחד. אופס, אמרתי שוחד? סליחה, שכר למשגיח ותרומה למוסדות...), אמירת אמת ('רוחק'ה, שלא תעזי להזכיר אינטרנט בבית הספר. חתמנו שאין לנו מחשב בבית!'), דבקות בתורה (ללכת לבימ"ש זו פניה לערכאות, ללכת לבי"ד זו סתם התאבדות), ואם שכחתי משהו, אז בחדרי-חרדים פתוח לפניך.
ב"נועם" ילמדו, חלילה, להיות מיזרוחניקים, טפו.
ומידיעה אישית, בנועם פ"ת לומדות בנות רבות מבתים חרדיים. (עכשיו יקפוץ החכם התורן שיטען שמי ששולח את בתו לנועם, אינו חרדי...).
כמו שכתב כאן מישהו בעבר, איך הורים רצים לשלוח את הילדה שלהם בכוח לבית ספר, שלא מקבל אותה כי היא ספרדיה? המנהלת הזו היא דמות חינוכית בעיניהם? הערכים של בתי הספר האלה זה מה שהם רוצים להנחיל לבנות שלהם?
כמה מההורים יש להם מחשב (+ סרטים) בבית, והם הצהירו שאין להם, רק כדי שהילדה תתקבל לבית ספר מסוים?
-----------
אני פותח מטריה, מחכה לגשם הנאצות...
(מחקתי את החתימה...)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 05:54 |
|
| |
מרנן,
אתה בטח מתכוון ל"דעת זקנים". לא נורא קורה שיש טעויות בכזאת שעה מאוחרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 08:55 |
|
| |
אני מתכוון בדיוק למה שאני כותב.
בשעה 2:25 לפנות בוקר, כמו גם ב-8:56 בבוקר... 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 19:58 |
|
| |
למי שלא יודע, "דעת מבינים" הוא בי"ס דתי-לאומי סטייליסטי בפ"ת.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 00:43 |
|
| |
בושה וכרפה שימות אותו אדם ברגע זה על מי שעושה מחלוקות ושינאה בושה בושה בושה לכו אתם הדוסים שאוהבים שינאה אנחנו חרדים אוהבי השם על באמת ואתם שונאי השם רחמנה לצלן בושה בושה לכם
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 00:48 |
|
| |
רונן_77 הודעה זו נמחקה עקב חריגה מהנהלים ובאם תמשיך בסגנון הזה אתה תחסם לאלתר!!
תוקן על ידי - חרדים_אלעד - 01/08/2005 15:08:59
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 15:18 |
|
| |
רונן נסחפת :::::::
|
|
|