| נשלח ב-3/5/2005 13:57 |
|
| |
ראו כתבה ב ynet על הכנס של הסבים והסבתות
ראו כתבה ב ynet על הכנס של הסבים והסבתות וכמו כן על משפחות שכולות שלא רואות את נכדיהן(אלימות משרד הרווחה נגד הציבור )
ורציתי להוסיף דבר חשוב מאד
ישר כח גדול למירי חסון כתבת הרווחה של ynet שמשקיעה ימים כלילות בכתיבת כתבות מעין אלה .
אשרייך ואשרי חלקך מירי חסון
http://www.ynet.co.il/articles/ /0,7340,L-3080341,00.html
ניסים כהן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2005 14:00 |
|
| |
ניסים כהן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2005 15:03 |
|
| |
בס"ד:
"הנכדים שלנו בחיים,אבל אנו בעצם שכולים".
בתל אביב נערך מפגש ראשון מסוגו של סבים וסבתות שבעל כורחם הופרדו מנכדיהם,לרוב בעקבות גירושים.אחת הסבתות סיפרה:"בני נהרג בעת שירותו הצבאי ולאחר מותו הרחיקה האם את הנכד מהמשפחה.אנחנו רק רוצים לתת לו רק נשיקה וחיבוק, לתת לו יד".סבתא נוספת לא ראתה את נכדיה 12 שנה:"כבר התייבשו לי הדמעות.בליל הסדר שמנו לנכדים שני כיסאות ריקים"
מירי חסון
"הנכדים שלנו בחיים,אבל בגלל שהם הופרדו מאיתנו-אנחנו מרגישים כמו משפחות שכולות".כך סיפרו סבים וסבתות שהשתתפו שלשום (א')בכנס הקמת ארגון "זכות הילד לחיות במשפחתו",שנערך בתל אביב.עשרות משתתפים שהגיעו מכל רחבי הארץ,חלקו יחדיו את הגעגועים לנכדים ואת חוסר האונים לנוכח אוזלת היד של הרשויות.
אביבה (שם בדוי) סיפרה בקול שבור על שתי הטרגדיות שפקדו את משפחתה-בנה נהרג בעת שירותו הצבאי בחברון, ולאחר מותו הרחיקה האם את הנכד מהמשפחה,וכבר שנתיים וחצי שלא ראתה אותו."הבן שלי הלך לקרב ולא חזר.עד אז היינו משפחה אוהבת ואני גידלתי את הילד.אחרי מות בני,כלתי לא רצתה שנראה את הילד.לפי החוק יש לנו זכות לראות אותו כי אנחנו ממלאי המקום של האב,אבל לאיש לא אכפת.
"אנחנו רוצים לתת לו רק נשיקה וחיבוק, לתת לו יד. זה הכל. שהיא תחנך אותו איך שהיא רוצה. הוא כל כך דומה לבן שלי שפשוט כשאני רואה אותו אני חושבת שהזמן חזר לאחור. בבקשה, מישהו צריך לעזור לנו".
את הארגון הקימה ד"ר מאירה אור, שכבר 12 שנים לא ראתה את שני נכדיה. "גזלו את הנכדים שלי מהבית בזכות עורכי דין ממולחים, בגלל שכלתי לא אהבה את אורח החיים שניהלנו", היא אומרת. "יש לי עוד בת עם ילד בן שנתיים, אבל כולנו שבורים, אין שמחה בבית. הבית נהרס.
"אני רוצה לקבל את הנכדים שלי בחזרה. ראיתי אותם בפעם האחרונה כשהם היו בני שלוש וחצי שנה. בהדרגה אמם לא נתנה לבן שלי להגיע אלינו לביקורים עם הילדים. אחר כך זה התפוצץ והם התגרשו".
לדבריה, היום היא כבר איבדה תקווה לראות את הנכדים ולכן היא הסכימה להיחשף. "אין פה חוק, בתי המשפט לא קיימים בישראל, כל רשויות החוק לא פועלות. משפחה שמאבדת ילד נחרבת, המשפחה מתה, אין חיים. אין יום ואין לילה, כל אחד במיטה שלו קם עם כאבים בחזה מרוב זעם, לי כבר התייבשו הדמעות.בליל הסדר שמנו להם שני כיסאות שחיכו להם וברכנו שבשנה הבאה זה כבר יקרה.
"זה כמו משפחה שכולה.זה אפילו יותר גרוע כי שכול,אתה יודע שזה משמים,כאן אתה נמצא חצי שעה ממנו ואתה לא יכול להיכנס לראות בשר מבשרך.אני בטוחה שגם לילדים יש בעיה. חברה שלי סיפרה שהיא שמעה את אחד הנכדים אומר לחבר שלו'אבא שלי מת'".
"הנכדה הצביעה עלי ואמרה 'הם רעים'".
בני זוג נוספים מרעננה סיפרו שלאחר שבנם התגרש מאשתו, איש מהם לא הורשה לראות את הנכדים. הם סיפרו:"לא ראינו את הנכדים חמש שנים.יש פסק דין של שופט מבית הדין לענייני משפחה המחייב את האמא להביא את הילדים לנקודת מפגש ובמשך חמש שנים לא נעשה דבר על אף הצו והפסיקה. ישנה הוראה להטיל קנס על סירוב הבאת הילדים ובפועל לא ננקטת כל אכיפה על הפסיקות.יש אדישות.איך ייתכן במדינה שלנו שאב ומשפחתו,סבא וסבתא,אינם רואים את הילדים,בשר מבשרם?"
הסבתא הוסיפה:"איזה סבל נפשי עובר על הילדים? פעם הגעתי לגן של הילדה ביום הולדתה.היא הצביעה עלי ועל חברתי ואמרה 'הם רעים'.היא רצה וברחה לשירותים.איזו שטיפת מוח עושים לילדים הרכים האלו בבית אמם.כשהגענו לכיתה של הבן והבאנו מתנות אז הילד אמר למורה שלו 'תזרקי את המתנות והמכתב לזבל'.באיזו חרדה הוא חי? מי יכול לעזור לנו להיפגש עם הילדים שנראים כ'אבודים' למרות שהם גרים במרחק 15 דקות מאיתנו?"
הכתבה פורסמה בקישור הבא:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3080341,00.html
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2005 15:13 |
|
| |
בס"ד תגובה מ-YNET
גם אני מכיר אימא רעה אחת כזו .
הבעיה איתן שהן כל כך פרמיטיביות שאפילו להיכנס לYNET ןלקרוא את הכתבה החשובה הזו אין הן יכולות ...
חישבו על סבים וסבתות ניצולי השואה (אפרופו מחרתיים) שאיזו אישה קטנה וטיפשה שכבר בגיל 22 התחיל לדפוק לה הסתופר-רצתה להיות מלכת הערב עם סידור שיער , אוטו וקישוטים,שיר פתיחה כניסה ושיר אחרי החופה . עשתה הכל כדי להתחתן עם האשכנזי המוצלח .אח"כ ביקשה יפה מהוריו שיעזרו להם לקנות דירה,כי יש להם כסף הם הרי חרוצים , לא בכו כל השנים לקצבאות ואמרו אין עבודה,ההורים נתנו בטיפשוטם.אח"כ הביאה ילד אח"כ עוד אחד ואז התחילה לדרוש :
או ש או ש ...הבעל התחיל לבגוד היא הממורמרת עם מיליון התכשיטים האיפור והעקבים,שברור כי לא עובדת,בשביל מה ? התחילה במלחמת העולם השלישית המשפחתית , הילדים גדלו היא הסיתה,ידעה לבכות לידם לספר כמה אבא גורם לה סבל ו....זה לא הוא זה ההורים הרעים שלו ...אל תלכו אליהם לעולם השנאה גברה הזוג התגרש,אחרי שהוציאה לו את הנשמה וויתר לה על הבית העיקר שתלך והנה.זוג ניצולי שואה בוכים על מר גורלם עם אישה שהיה לה לפני החתונה רק חזה יפה.מסקנה-לעולם אל תתחתנו עם מי שאפשר לסכם את כל הוויתה בסקס מזדמן בחזרה מהבר.
סיפור מעניין,ומוסר השכל.
פורסם בקישור הבא:
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2005 15:15 |
|
| |
בס"ד
יש לסיפורים האלה שני-צדדים.
לא תמיד,אבל הרבה פעמים כלה שלא מאפשרת לנכדים שלה לראות את חמיה ואת חמותה היא כלה שחמותה אינה מקבלת אותה - שהציקה לה,לא התייחסה אליה יפה, לא כיבדה אותה וניסתה לחתור תחתיה.מן הכתבה מצטיירת תמונה חד צדדית של סבים וסבתות חמים ואוהבים שנגרם להם עוול.בדרך כלל היתה להם תרומה די אקטיבית בגרימת העוול הזה,גם אם התוצאה אכן עצובה,בעיקר לנכדים.
פורסם בקישור הבא:
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2005 15:42 |
|
| |
תגובת מטה המאבק לצדק חברתי ב-YNET
הגיע הזמן לפעול שסבים וסבתות יראו את נכדיהם!
בס"ד
אני מזועזע לשמוע איך משפחות נקרעות בישראל הורים מנותקים מילדיהם סבים וסבתות לא רואים את נכדיהם ,הגיע הזמן לפעול שילדים יראו ויהיו בקשר עם המשפחה הטבעית והמורחבת דודים ודודות סבים וסבתות.
די להפרת-החוק ביד גסה ע"י רשויות הרווחה ובית המשפט ובתי הדין הרבניים נותנים יד לכל הפרת החוק הזאת ,זה בזיון לאנושות והפרת זכויות חוק יסוד כבוד האדם וחירותו בצורה מזעזעת ובלתי-אנושית וזאת בלשון ההמעטה הצטרפו למאבק של מטה המאבק לצדק חברתי .
בפורום החרדים והאינטרנט בקישור הבא:
www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=13043
בברכה מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בקישור הבא:
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2005 19:34 |
|
| |
כל הזמן חשבתי שרק הורה מנותק יכול להרגיש את כאב ילדיו
עם כל הכבוד ראיתי סבים וסבתות דודים ודודות והורים ואחים מנוכרים האמת היא אחת מחדל של מדינת ישראל !
היום אני כניראה רק מתחיל להפנים שהדרך ארוכה ואין מנוס מלשים קץ לכל ההיתעללות הזו בילדים חפים מפשע ע"י מוסדות הרווחה ששם שורש כל הרע.
מדינת ישראל 2005
כ200000 ילדים מנותקים מהוריהם
כ250000 הורים סובלים מהסתה של ההורה המישמורן כלפיהם
והמזעזע מכל כ1500000 קרובי משפחה מנותקים
הנתונים האלו לא מזיזים לאף אחד?
סבתא וסבא שאיבדו בן יחיד במילחמה וכל מה שיש להם זה זכרון לבנם שהוא הנכד שהיום הם לא רואים אותו בגלל הכלה המסיתה את הנכד שהם גידלו בביתם ,אימא שביתה חלתה בסרטן ונפטרה בוכה ומבקשת רק לראות את נכדיה שהם הדבר היחד שנישאר לה מביתה האהובה סבים וסבתות שהופכים להורים לילדים גרושים חולים במחלות שונות כתוצאה מסבל ילדיהם לשבת ולראות את כל זה מתחולל לנגד עניך ולהישאר אדיש זה מצביע רק על דבר אחד מכוון שואה ,ילדים מנותקים מהמשפחות שלהם הם ילדים בעלי נכויות נפשיות שהמדינה "תטפל" בהם בדורות הבאים כאן המקום לקרוא לכל האירגונים למינהם ששלומו הנפשי של הדור הבא של ילדי ישראל להיתאחד ולהקים מועצה גוף ביתי תלוי שיצא למלחמה עד חורמה במדיניות שממיתה אסון ושואה על אזרחיה,ניתן ליצור קשר בטל' 0546527717
סימון למען הצלת ילדי ישראל
פורסם בקישור הבא:
www.horut-shava.org.il/FORUMS/forum_posts.asp?TID=385&PN=1&TPN=1
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2005 19:36 |
|
| |
בס"ד
גם אני הייתי בכנס רבותיי חברי-הפורום והחלטנו להתחיל ולפעול בעהי"ת חייבים לאחד כוחות במאבק משותף נגד רשויות-הרווחה ובית המשפט במדינת-ישראל אנחנו רוצים להגיש תביעות אזרחיות ותביעת נזיקין נגד משרד הרווחה די לניתוק הורים מילדיהם והרסהמשפחות והחברה בישראל עליית מקרי הגירושים והרס בתים ע"י בתי הדין הרבניים ובתי המשפט לענייני משפחה.
די בואו נאחד כוחות פתחנו פורום שעוסק בנושא בהייד פארק
בואו והצטרפו למאבק בברכה הצ' שי בוארון
יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בקישור הבא:
www.horut-shava.org.il/FORUMS/forum_posts.asp?TID=385&PN=1&TPN=1
|
|
|
|
|