|
|
| נשלח ב-6/5/2005 13:47 |
|
| |
פשעי הציונים עד היום במדינת-ישראל !
בס"ד
פשעי ה"ציונים" שהיו מוכנים בשביל להקים את המדינה שתקו על רצח היהודים בגרמניה למרות שיכלו להציל נמנעו מלעשות כן,כי רצו מדינה ככל הגוים בית ישראל היה לא תהיה .
פורסם בקישור הבא:
www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1367704
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2005 13:48 |
|
| |
בס"ד
היום רשויות הרווחה פושעות בילדינו וחוטפות ילדים מהוריהם ומנתקים תינוק יונק משדי-אימו בדיוק כמו הקאפו ששיתף פעולה עם הנאצים ימ"ש וכל זה בשם "טובת הילד" וחוק-הנוער אלפי ילדים נעקרים מבתיהם בחסות ביהמ"ש במדינת הערב רב "ישראל" והגיע הזמן להילחם נגד התופעה החמורה והמזעזעת הזאת.
בברכה הצ' שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי .
פורסם בקישור הבא:
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2005 13:50 |
|
| |
היטלר הציע לארה"ב ואנגליה ורוסיה לקלוט את יהודי גרמניה
ב-8 במאי ימלאו באופן רישמי 60 שנה לסיום מלחמת העולם השנייה.בטקס המרכזי שהתקיים ביום חמישי 5 במאי בסיום "מצעד החיים" בבירקנאו אמר ראש ממשלת ישראל אריאל שרון "יהודים יכולים לסמוך רק על עצמם" שרון הזכיר למשתתפי הטקס כי בעוד מאורעות השואה התרחשו העולם עמד מנגד ושתק.שרון פנה למשתתפים בקריאה לא לתת לשכוח את שתיקת העולם.מסמכים שנחשפו לאחרונה בארכיון ברוסיה מגלים שהעולם לא רק ששתק אלא סירב באופן אקטיבי להציל. על פי המסמכים הללו:ב-1940 היטלר הציע לשלוח את היהודים משטחי הכיבוש הנאצי לאמריקה,אנגליה ורוסיה אך מדינות אלה סרבו לקלוט את היהודים ובכך יתכן ומנעו הצלתם של יותר מ-2 מיליון יהודים.אחר כך החלה השואה. במסמכים הנמצאים בארכיון הרוסי מתברר כי ב-9 בפברואר 1940 היתה פניה רשמית לרוסיה ליישב בתחומה באזור בירוביזאן ומערב אוקריאינה את היהודים שיגורשו אליה והיא סרבה. ממצאים אלה מעצימים את קריאתו של ראש הממשלה שגם 60 שנה אחרי המלחמה ליהודים מותר לסמוך רק על עצמם,60 שנה היו צריכים לחלוף עד שניתן לנקות מעט מן האבק המכסה את המסמכים הספונים בארכיונים השונים בעולם ואז מתגלה אמת מרה ביותר.שגם אלה אלה שניתן היה להציל לא היה מי שרצה.
פורסם בקישור הבא:
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2005 13:53 |
|
| |
בס"ד:
אומות העולם הם לא צדיקים יותר המגרמנים,אך אין לשכוח גם שב-1940 לא היה כל כך ברור שיהודים ימותו בהמונים בתאי הגזים של המרצחים.לא משנה.ושלא תחשוב שאני בעדם, הם היו לא פחות סדיסטים,ההיפך הוא נכון.אבל מה,יש אוכלוסיה ויש מדינה עם פוליטיקאים(כצ"ל).תראה למשל את אוסטריה: אוכלוסיה עויינת כלפי יהודים גם היום וגם בזמן מלחמת העולם השניה.כל האשמה אבל על גרמניה.ההונגרים היו יותר טובים?ברור שמבחינה משפטית יש הבדל בין האיניציאטור והחקיין,אבל זה לא הופך אותו לצדיק הדור. ובמיוחד הגרמנים בתור איניציאטורים שהרשו להיטלר לעלות לשלטון, הם בכלל לא חפים מפשע! רק משום שהרוסים לא רצו לקבל אותנו בביריבידג'אן הם נקיים? כאילו שהיו אומרים:לא רציתם לקבל את הזבל,אז התפטרנו ממנו בעצמנו(כצ"ל)?מה, גישה כזאת מובילה למחשבה שאנחנו באמת מפריעים לנוך האירופאי. בוודאי ששרון צודק באומרו דבר כזה. אני לא במיוחד אחד מתומכיו,אבל כאן הוא צודק 100%.
הזדמן לי לשמוע גם התבטאות כזאת:כן,אנחנו נעשה מה שם עושים ונראה להם שאנחנו פתוחים,הרי עד עכשיו שנאו אותנו בגלל היותנו חברה סגורה.שאני שומע דבר כזה,לבי עצוב.למה החברה הנוצרית היא פתוחה?ובאמת בגלל זה שנאו אותנו. רבותי אנמירות כאלה גורמות להצדקת מחשבתם של האנטישמים שאנחנו באמת בעייה על המפה.
אבל מה אני מדבר,העולם כולו הולך ומתדרדר:במיוחד כאן בגרמניה.מנסים להפוך את הרוצח לקרבן."האנגלים והאמריקאים פיצצו אותנו".
פורסם בקישור הבא:
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2005 13:57 |
|
| |
בס"ד
קראתי בספרי היסטוריה לא מצונזרים את כל פשעי ומעללי ה"ציונים" אשר כל מטרתם היתה ליצור עם ישראל חדש ככל הגוים בית ישראל ואפילו הראי"ה קוק זצ"ל הזהיר אותנו
כי הציונות ללא תוכן של קדש תהפוך לשנאת-ישראל ולאהבת-ישמעאל.
בברכה הצ' שי בוארון
פורסם בקישור הבא:
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1367704
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2005 12:37 |
|
| |
בס"ד הגיע הזמן לפעול ולהגיש תביעות אזרחיות
על פקידות הסעד אשר פוגעות בשם החוק בילדינו ונסיון ההשתקה ע"י החבלה במחשב הביתי שלי וחיתוך קו האינטרנט לא תעזור לאף אחד,כי אני אמשיך לדרוש את העמדת פקידות הסעד לדין על ניתוק ילדינו ללא שום הצדקה ועינוי דין מתמשך ע"י בתי המשפט במדינת ישראל ורשויות הרווחה,משפחות אומנה זה הרס ילדים וגרימת נזק נפשי בלתי הפיך וכל זה נעשה כאן במדינת ישראל בשם "טובת הילד" וחוק הנוער ,ואין בינו לבין המציאות בשטח ולא כלום,אני חושב לענ"ד שהגיע הזמן לפעול בשטח.
בברכה הצ' שי בוארון
פורסם בקישור הבא:
www.mishmoret.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=162#162
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2005 02:32 |
|
| |
בס"ד:
מתנגדי ההתנתקות נדרשים לשמור על החוק.כנראה שרק הם...
שימו לב לעובדות הבאות:המתיישבים נקראים לשמור על החוק אך השלטון לא עושה זאת...
בתחילת החודש נעצרו על ידי משטרת חברון שתי ילדות יהודיות בנות 12 וחצי משום שהשליכו שקיות מים על בית של פלשתינאים בעיר.בשעת לילה מאוחרת הן נלקחו מבתיהן לתחנת המשטרה,כשהן כבולות באזיקים.המשטרה גם לא הודיעה להורי הילדות על מעצרן,בניגוד לחוק,והחקירה בוצעה על ידי חוקר שאינו חוקר נוער,תוך איומים וקללות.
גם למחרת, כשהילדות הובאו לבית משפט השלום בירושלים,הן היו כבולות באזיקים, אף שלא התנגדו בכוח ולא היו שום סימנים שהעידו כי בכוונתן לברוח. החוקרים טענו כי כבלו את הילדות משום ש"הן לא מסרו את פרטיהן והיה חשש שיימלטו מן הדין. אני לא יודע את גילן", אמר החוקר המשטרתי בבית המשפט,"אבל על סמך ניסיוני אני יודע שבעת הבאתם של עצורים היו התפרעויות במהלך הנסיעות ולכן הן נכבלו". השופט נזף בחוקרים:"לא נאמר,לא דווח ולא נטען כי הקטינות השתוללו, התנגדו או התפרעו בכל דרך בעת המעצר".
האירוע הזה אינו חריג. באמתחתם של המשפטנים בסניגוריה הציבורית עדויות רבות שהמשטרה אינה מיישמת חוק שיזם יו"ר הקואליציה, ח"כ גדעון סער (ליכוד),שאושר בכנסת בדצמבר 2003.החוק קובע במפורש כי "עצור או אסיר לא יהיה כבול במקום ציבורי",אלא אם כן יש חשש סביר שהוא ינסה להימלט, לגרום נזק לגוף או לרכוש,לפגוע בראיות או להעלימן,או למסור לאחר חפץ שעשוי לשמש לביצוע עבירה.החוק גם מעניק לשופט סמכות לשחרר מאזיקים כל עצור השוהה באולם בית המשפט.
סיפורי השפלה:
יו"ר ועדת חוקה,חוק ומשפט של הכנסת,ח"כ מיכאל איתן (ליכוד),שכינס בשבוע שעבר ישיבה מיוחדת בנושא זה,אומר כי "המשטרה,שתפקידה לאכוף את החוק במדינה,מפירה אותו ביודעין.יש לזכור שישנם עצורים שבסוף החקירה מתברר שהם חפים מפשע,אבל בכל מהדורות החדשות כבר ראו אותם מובלים לבית המשפט כשהם כבולים בידיהם וברגליהם.התנהגות המשטרה משדרת לציבור,שאין כבוד לבני אדם ולזכויותיהם".
פורסם בקישור הבא:
www.uvda.co.il/page.php?page_id=27&lang_id=2
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2005 02:39 |
|
| |
בס"ד
הוכח מעל לכל ספק שיש כאן במדינת "ישראל" פשע מאורגן נגד אזרחי ישראל וכולל שיתוף-פעולה של המימסד הרבני בתי -הדין הרבניים אשר תקלות רבות יוצאות מתחת ידם וכתיבת גיטין פסולים גט מעושה בכפיה הוא פסול לחלוטין והאשה נשארת אשת-איש,אלו כת הגיבורים ומפורסמים של שקר אשר רוצים לעצמן שם ולא לשם הוי"ה כמ"ש בזוהר ברשאית דף כ"ה ע"ב אלו כת ג' של הערב רב הנקראת כת-הגיבורים ועיין בהקדמת הרה"ק מוהרח"ו זצ"ל לס' עץ חיים אשר מכללם ראשי ישיבות ודייני סנהדראות.עש"ה
פורסם בקישור הבא:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1367704
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|