|
|
| נשלח ב-13/5/2005 15:40 |
|
| |
היי חברים
ראיתי כמוכם את הכתבה המצולמת המדהימה של מרנן ותגובותיהם של חסידיו.
א) אחי גר באלעד ואני מתארח אצלו לא פעם בשבתות ובהזדמנויות אלו אני חולף על פני "פינות הזבל" לא ראיתי מעולם מצב כזה של הררי זבל כמו בתמונות. יכול להיות שזה הצטברות של לפני פסח, וכדו' ויכול להיות שזה אופייני לשכנים להעמיס את הזבל דקותיים ומחצה לאחר שרכבב האשפה חולף על פניהם.
ב) מנטליות זה גם משהו, הוי אומר שאם האדון הנכבד שבא להשליך את פסולתו באשפה ורואה ש"הגיע זבל עד נפש" והוא לא צועד מס' מטרים נוספים לפח ריק יותר אזי שאין את מי להאשים...... וכמו"כ אם בתחתית המכולה נערמו להם קרטונים ריקים ודברים כיוצא בהם הממלאים את הפח בצורה לא מנוצלת אזי שגם אז אין את מי להאשים מלבד את אותו "דייר שחס על נחיריו...".
ג) זה שבקרבת מקום מגוריהם של היושבים "קרוב לצלחת" נקי יותר הוי אומר שהם גרים באיזור מתורבת יותר. כל הכבוד להם שהם "השכילו לבדוק בשכיניהם טרם הוציאו מזומניהם...."
ד) אני מאמין באמונה שלימה שכש"מרנן_ורבנן" חולף על פני ביתו ונתקל בנייר טואלט שילד (או ח"ו מבוגר) הפיל "ללא כוונה" על הריצפה הוא "לא" מתכופף להרים את זה, (כי אם כן הוא היה עושה מעשה גם בענין "שער האשפות" הסמוך לביתו.)
היו שלום ידידיי.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2005 15:52 |
|
| |
אינצקלופד,
כנראה שביקרת אצל אחיך בתקופת קריספל.
הצעתי לך לקפוץ " השבת " לאלעד ולראות במו עיניך.
כי בסוף שבוע זה שוב אנחנו סובלים מאשפה שעולה על גדותיה.
(ואני לא מדבר על דקותיים לפני כניסת שבת אלא על שעות הבוקר המוקדמות של יום שישי)
האשפה שוב לא נאספה בסופ"ש האחרון בקטע העליון של העיר.
אם תקפוץ השבת (אתה מוזמן תמיד, בכיף) בטח תשים לב שפחי הזבל מלאים "על גדותיהם".
וזה אומר שהאנשים רוצים להשליך את האשפה לתוך המיכל! אבל מה לעשות והמיכל עמוס ואין אפשרות לזרוק את האשפה לתוך הפחים.
חבל שבלי לדעת אתה משמיץ סתם כך את תושבי החלק העילי של העיר שנחשב לאיזור המטופח והנקי ביותר בעיר.
אנחנו רוצים לשמור על הנקיון, אבל את המועצה זה לא מעניין.
הצבענו צביקה אבל הלב מלא געגועים לצורי.
"זבל של מועצה".
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2005 15:58 |
|
| |
אולי בחלק ה"עילי" של אלעד מייצרים יותר זבל?
לכל אורך התגובה הקודמת שלי לא השמצתי ואפי' לא במשהו לא את אלעד ולא את יושביה הן בחלק העילי והן בתחתי.
סליחה אם אי מי שם אל ליבו להיות מושמץ מתגובתי.
היו שלום אחיי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2005 17:26 |
|
| |
* "החיים בזבל" - מעקב *
מישהו כנראה, לוקח לתשומת ליבו את הנכתב כאן בפורום.
בסוף שבוע זה, רוקנו "במפתיע" כל פחי הזבל הניצבים ברחובות הראשיים שברובע D (בן זכאי -רבי מאיר - יהודה הנשיא).
דא עקא, ומסתבר ש'מפני האשפה' עדיין לא קיבלו את *מלוא* ההוראות המתאימות וגם השבוע פסחו הם משום מה על הרחובות ומתחמי הבניינים הצדדיים, שדייריהם יאלצו לבלות גם את השבת הבעל"ט, כשניחוח האשפה הבלתי נעים מכה באפיהם (תרתי משמע...)
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 13/05/2005 17:33:59
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2005 18:18 |
|
| |
כמה שאני אוהב אותך מרנן!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2005 18:18 |
|
| |
לא מיותר לציין, כי נכון לשעה זו (פחות משעה לפני כניסת שבת), עומדת "תמונת המצב המזובלת", בעינה!
גוט-שאבעס.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2005 18:38 |
|
| |
בן תיירה,
"גם אני אוהב אותך"...
(ציטוט מתוך דברי אריאל שרון בשיחתו עם ר' פנחע'ס גרשונוביץ' בראשית השבוע). 
|
|
|
|
|