| נשלח ב-14/8/2005 06:18 |
|
| |
grosman00
למה לגלוש לפסים אישיים?
כתבתי במפורש שאני מאחל לדון שמעון (ביטוי שהשתרש בפורום לטוב ולמוטב...) הצלחה בתפקידו.
מתחתי ביקורת על התשובות המתחמקות והלא עניניות שביישו הן את המרואיין והן את המראיין.
הכל לפי הענין.
כשצריך, אני מותח ביקורת וכשמגיע אני גם יודע לפרגן.
חבל שאתה מסית את הנושא לפסים אישיים ולא מתייחס לביקורת הענינית לגופו של ענין.
תוקן על ידי - פוילישער - 14/08/2005 6:22:08
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2005 10:07 |
|
| |
גם אני מצטרף להנ"ל,
אאללעעדד , חושבני שהראיון היה מעולה , מקצועי והשאלות היו לעניין . המשך כך ואל תיפול ברוחך ( אל תשכח שזה רק הראיון השני שלך... ).
ולך פולישער ידידי,
בכל התגובות שלך אתה תוקף את "הכתב הליצן" יותר מאשר את "דון שמעון", אז אל תגיד שאתה "לא יורד לפסים אישים" או "שאתה עיניני".
כי אם היית עיניני לא היית כותב כל מילה שניה "הכתב הליצן" או "גזור-עוות-הדבק" וכדומה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2005 10:42 |
|
| |
אני אשקר אם אומר שהמחמאות לא עוזרות... תודה רבה.
ולעניין עצמו: גם ביקורות עוזרות. כנראה כל מי שכותב משהו בנוגע לעיר קורא כאן וזה משפיע עליו לטוב ולרע וטוב שכך. הפורום הוא אחד הכלים החזקים ביותר באלעד כדי להתחבר לשטח. אז לא נורא...
במקרה שלי אני מודע לזה שזה יכול להשפיע יותר. כמו שציינתי אני פתוח לגמרי ומדבר חופשי. כל אחד שיבקש יוכל לדעת מי אני ומה אני היכן אני גר ומה מספר הטלפון שלי. אם אני רוצה לעשות את עבודתי נאמנה - זה חלק מהעניין. זה עדיף על גידור ותיחום שמקבע את העבודה. אולי אני טועה? יכול להיות... ימים יגידו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2005 17:44 |
|
| |
מעריב,
מקבל את הביקורת.
המונח "הכתב-הליצן" שכתבתי בלהט התגובה, לא ראוי והוא גם לא משקף את דעתי החיובית על הכתב המוכשר.
כמובן שלגופה של ביקורת, לדעתי הראיון הזה ספציפית היה מפוקשש וסלחני ובמבט ראשון הוא היה נראה כראיון יזום...
ראיון שני בס"ה, אמרת?
אני מקווה שהראיונות הבאים יהיו הרבה יותר מוצלחים.
איזה מקווה, בטוח!
וכמו שכתבתי, אני יהיה כאן בשביל לפרגן 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2005 01:34 |
|
| |
סחתיין פולי,
יצאת גבר גבר. 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2005 02:36 |
|
| |
פוילישער
קבלנו את התנצלותך על תגובתך הלוהטת ....
אין לנו כונה להסית וכמובן לא להדיח אבל זה נקרא מסריח
לגופו של עניין אם בלהט התגובה עסקינן הרי לך עיצה פשוטה הנח כוס מים קרים לפני גלישתך לפורום גלוש, שתה ואחר כך הגב. ואם לא עשית כך נגב תגובתך,
אני מצטרך לדעת קודמי עכשיו, גם אני מצטרף לקריאה למנות אותך למנהל הפורום ,
שיהי בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2005 06:24 |
|
| |
grosman00
אני מניח שלא קראת את תגובתי במלואה.
אם היית עושה כן (ועדיין לא מאוחר מידי), היית רואה שהביקורת שכתבתי היא ביקורת עניינית לחלוטין.
אז נכון, הדברים (הדי ארוכים) כללו גם ביטוי אחד שפגע ביהודי (מוכשר ונחמד), ומהביטוי הזה אין לי כל בעיה לחזור בי, אבל מכאן ועד הפיכת תגובתי ללא עניינית הדרך רחוקה.
אז, חבר, כעת תורך לשתות כוס מים, לשבת בנחת ולקרוא את תגובתי מתחילה ועד סוף.
יום-טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2005 11:02 |
|
| |
נישלח את הראש המועצה הביתה לטבריה דחוף בכוח .בושה מה הוא עושה פו כלום כלום
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2005 16:28 |
|
| |
כל עיר שמנוהלת על ידי חרדים זבל זה דבר היפה לה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 09:12 |
|
| |
בשעות הבוקר "המוקדמות" נצפו צמד הטרבלסים (רפי ואיציק) כשהם מסיירים ברחובות רובע A ו-D.
תושבי הרובעים, הזועמים זה זמן רב על תופעת הזבל המתגולל ופחי האשפה השבורים והבלתי מתוחזקים, מקווים ומאמינים, כי גם ענייניהם "הפעוטים", כלולים "בתוכניות הסיור" של השניים...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2006 00:51 |
|
| |
משפשף את העיניים.
צובט את הזרוע.
מיישיר מבט.
פותח זוג עיניים עגולות גדולות.
מכניס אוויר.