|
|
| נשלח ב-3/7/2005 22:44 |
|
| |
בדקתי, ואני לא מבין איך הגעת למסקנה זו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2005 01:25 |
|
| |
אם בדקת לפי התאריכים, זו עצמה הבעיה.
בדוגמא הראשונה למשל, יש כמה צשבות המתייחסות לדברי בטהובן, שזה פלא, מופיעות רק בעמוד 7 (אם אינני טועה). כך גם ההודעה הראשונה בעמוד 8 שייכת לעמוד 1, ועוד רבים כאלו.
יש גם הודעות המופיעות בין במקומן ובין שלא במקומן. כאלו בעיקר בדוגמא השניה שהבאתי.
כאמור, אני חושד שהקיפי הבעיה רחבים הרבה יותר. פשוט, בשתי האשכולות הללו ביקרתי היום.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2005 11:21 |
|
| |
נראה שאינכם תופסים את גודל הנזק
אפילו גיבוי לא יעזור בשלב זה, הכל מעורבב ומבולגן
מסתבר שיש דרך להחזיר את הדברים לקדמותם.
רצוי לפנות להנהלת הפורום בדחיפות. ולאחר שהדבר יסודר, לא לסמוך יותר על 'תבונתם' שהם לא ימחקו וכו' כפי שכבר נזכר באשכול זה. אלא לרוץ לגבות הכל, בכמה שיותר עותקים
אם תכנסו לאשכול שלונקק לעיל, הוא נראה כמו שער הכניסה לסקוטלנד, אין קשר בין תגובה לתגובה. (כלומר, בין כל התגובות להודעה הפותחת)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2005 22:04 |
|
| |
אנחנו בקשר עם הנהלת הפארק בנוגע לבעיה. בינתיים יש עצה [שביצעתיה הבוקר לגבי אשכול הפרידה לר"ג ז"ל ואשכול בחירה חופשית] והיא לשלוח באשכול הודעת טסט [יש למחקה מיד] ואז ההודעות מסתדרות.
ווטו1
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2005 01:50 |
|
| |
ואני חוזר ומציע שלא לסמוך יותר על הנס, אלא לגבות הכל מיד כשבעיה זו תסתדר
למה בעצם לא תקבלו את הצעתו של ויקיפד, (באשכול משאלות) לכתוב ערכים בויקיפדיה.
זה נראה אולי פחות בעל אופי דיוני, אבל כשמתרגלים למבנה ההוא יש בכך תועלת לא פחותה. הראשון כותב למשל את דעתו על מושג פלוני, השני מעיר שיש בכך גישה אחרת, וכן הלאה
לא הצעתי כמובן לסגור את הפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2005 01:57 |
|
| |
יש בכך שתי בעיות עיקריות:
א. צורת הכתיבה שם מאוד מסורבלת, עם כל מיני סימנים וכיוצא בזה להדגשות וכו',
ב. ראה באשכול הסמוך בהערת יהוסף על פילוסופיה, ועל הסיבות שפילוסופים לא יכולים דברים ברורים אלא רק לדון ולהתוכח. והבן היטב.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2005 11:25 |
|
| |
בס"ד
ניתן לגבות את כל דברי הפורום בקובץ זיפ ואח"כ לצרוב לתקליטור או לדיסק עם תכולת נפח גדולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2005 01:37 |
|
| |
עשיתי נסיונות לבדוק את בעית הבלבול בעמודי האשכולות הותיקים. התוצאה הוכיחה לי שהבעיה בלינקים (שלי ואחרים).
ציינתי כבר בעבר שאשכול "ישן" זה אחד שמתחת לעמוד 10 ואז בכתובת צריך להופיע topicarc ולא רק topic.
למרות כך בלינקים שלי אני שם רק topic כי ברגע שאשכול מוקפץ הרי הוא מעל עמוד עשר וזו הכתובת הנכונה.
מיימוני הציע בזמנו לכתוב תמיד שני לינקים אחד למקרה והוא ישן ואחד למקרה שלא. חששתי שהכפלת העבודה תמנע אותה.
אני מקוה שדי בהודעה זו לציין .
topic לאשכול שמעל עמוד 10 וtopicarc לאשכול שמתחתיו.
בברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 17:00 |
|
| |
אולי כי הזדקנתי,אבל לא אהבתי את השינוי החדש , אין חלוקה ברורה בין תגובה לתגובה. באופן אישי אני אקפיד לכתוב מתחת לכותבים החשובים ,אם כבר... לפחות שיחשבו שאני הוא מייציץ....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2019 02:56 |
|
| |
הדאגה שהביע עצכח בזמנו, תקיפה בהרבה לכעת, שהכל רק מסחרי נטו. אולי כדאי לפתוח מין עצכפדיה, עם כל ההודעות בעלות התוכן.
|
|
|
|
|