|
|
| נשלח ב-8/11/2009 07:58 |
|
| |
מצטער אם מישהו/י נפגעו, הייתי בלהט הדברים.
מצטער.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2009 06:43 |
|
| |
אבקש מהנהלת הפורום למחוק את השיר האחרון של הלהקה ששמתי,אם ההנהלה תסרב למחוק
אז אני מבקש בלשון כנה התנצלות על כך ששמתי את השיר,אני רואה מראות וראיתי לאן זה יכול להתפתח.
אז אבקש התנצלות ומחיקה
כל טוב,להתראות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2009 17:21 |
|
| |
קורא יקר/ה
לפני מספר הודעות כתבתי כביכול כאדם שמבין בפסיכיאטריה ויצא לי לדבר כאילו בשם הפסיכיאטריה,אני רוצה לומר ולהדגיש,דברים אלו לא נאמרו לי ,אלה הגעתי אליהם ע"פ תובנותי
ולעתים אני שוגה ,לכן קורא יקר כאשר הנך קורא כאן ,אז אנא כך את הדברים בפרופורציות הנכונות,אינני איש סמכותי,אני סה"כ פלוני אלמוני שמדבר בשם עצמו וגם אומר דברים שלא נשמעים טוב ואולי אף אינם נכונים.
כמו כן,יצא לאחרונה שציטטתי דברים כביכול מגבוה...,אך ע"פ הבנתי ניסיתי לומר מי אותו בעל המשפט,יתכן ואולי שלא יחסתי את הדברים נכונה באשכולות שונים,ויתכן שזה נובע מהמחלה בה אני לוקה.
לפי הבנתי הפורום הנ"ל פתוח ורשאי אדם גם לטעות,אז כולי תקווה גם שאת/ה תבין.
תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2009 07:06 |
|
| |
.
תוקן על ידי במעגלהיוצר ב- 01/12/2009 08:01:19
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2009 16:58 |
|
| |
ניק זה ישמש אותי להבא אם במידה ואצטרך לכתוב,מדוע בחרתי בניק הזה. כיוון שאינני יכול להתעלם יותר מהחברה,והחברה ברובה הגדול והסוחף מגדירה את הנבואה לימים אלו לשוטים בלבד,לא גדלתי על ברכי התורה,ואינני רואה את עצמי חכם,אינני יכול עוד להתעלם מכך שרובו הגדול והמכירע במדינת ישראל קובע שהנבואה ניתנה לשוטים,כמאמר הרמב"ם אם יבואו אלף נביאים ואלף ואחת חכמים ההכרעה על דעת החכמים,אינני יודע מי קובע את הקרטריונים לאדם חכם,אבל לפי ההגדרות הפסיכיאטריות יצאתי מדעתי,דעתי לא תשוב להיות כשהייתה בימם עברו הקול יפקוד אותי והחלומות יוסיפו,אך ידו של אלוהים עושה בי,חרפת עולם אני נושא,אינני מעיז לומר שאני חווה ושומע קול,רק כאן בפורום אני אומר,ואומר את הדברים אך לא מזמן שוב דיבר בי הקול,וייחס לי דברי גדלות,אינני דתי אמנם סבותי היו דתיים,אך אני חילוני מאמין אלוהים לא בעזרתי,ועליי להבין שאין לי מה להתעצבן כשמגדירים אותי שוטה אמיתי משוגע,זאת המחלה שלי
אינני מבין ברמב"ם ואינני מבין בנבואה כלל
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2009 17:01 |
|
| |
תוקן על ידי אפשרי ב- 17/12/2009 17:01:16
עיתים אני מוצא עצמי מוטרד 'על מה השוטים מדברים זה עם זה, לעזאזל? היש לכם שטות גדולה מזו?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 07:05 |
|
| |
משטר חוקתי-דליה דורנר,ערוץ2 לומדים ביחד
משטר חוקתי-דלה דורנר
האם במשטר חוקתי האדם יכול לקבל ערך נבוע מתוך עצמו מבלי ליחס לו מחלה נפשית?
מה מעמדו הערכי של הדת במדינת ישראל?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2010 17:39 |
|
| |
אינני יודע איך לסיים את האשכול הזה,אין לי מה לומר יותר
ראו בכך הודעה אחרונה שלי
אין לי משל,ואני מפחד ממשלים.... אפילו כשאני כותב אותם,כי זה בא בהפתעה עליך...
ובהתאם לכך
רק אבקש שלום.
עד שיבוא שלום.(ואני אמשיך לקרוא ברקע)
שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 15:06 |
|
| |
הלינק עם השיר האחרון ששמתי המצגת שם לא רלוונטית לבמה שניתנה לי כאן,אז סליחה שוב
נמאס לי כל הזמן לבקש סליחה
אבל אני מרגיש שאני חייב כל הזמן לבקש סליחה,זאת מחלה קשה,באמת קשה לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 15:22 |
|
| |
אז פשוט אל תבקש, אין לך על מה לבקש, המשך לכתוב את כל מה שתבקש,
|
|
| נשלח ב-11/1/2010 06:52 |
|
| |
ראשית אני מודיע לפני כולם שאין איש אשר פגע בי פה בפורום,קיבלתי יחס טוב וכאשר הדברים התרחשו אצלי בתודעה והבנתי שהדרך היחידה היא לעשות חזרה בתשובה פעם שניה התעצבנתי שאני אמור לשבת וללמוד ברמב"ם,כאילו לא עשיתי כלום עד עתה(אבל עשיתי בעבר),אבל זאת הדרך ,ה' כינה אותי נוכל וסירחון(ואני מתקלח כל יום) אבל השתעשעתי ביתר שאת,עליי לעשות תשובה,אז אני מבקש סליחה והתנצלות כנה,וה' יסלח לי באמת(אמן)
סליחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2010 08:52 |
|
| |
על מה אבקש סליחה,על מה אני שמוע קול האומר לי כי נוכל אנכי כי סירחון בי
על מה על כך שאינני מוצא עבודה,שאני חסר כל,אין לי שקל לא אישה לא עבודה לא פרנסה חי בעוני
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX של כל העולם
(נמחק ניבול שאינו מתאים לרוח הפורום. מ.)
תוקן על ידי מנהלי_משנה ב- 20/07/2010 09:58:20
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2010 08:53 |
|
| |
אחרי שאני מניח תפילין אני שומע אותו אומר לי שאני נוכל וסירחון
אז XXXXXXXXXXXXXXXXX של כל העבודה הזאת.
(נמחק ביטוי שאינו הולם את רוח המקום. מ.)
תוקן על ידי מנהלי_משנה ב- 20/07/2010 09:59:10
|
|
|
|
|