|
|
| נשלח ב-26/5/2005 15:02 |
|
| |
בס"ד תגובת אלמוג:
אלון שלום
חשבתי לכיוון של מדיה באמצעות אתר היום כבר ידוע שהאיטרנט הפך למקור חדשותי ודי משפיע,
הנושא של פקידות סעד,עו"ד,ניכור הורי,ועוד ועוד מושך רייטינג ענק ולא סתם ערוץ2 לפעמים נותן בשעות הבוקר תוכניות בנושא,
אני חשבתי לתכנן באולפן טלוויזיה ולצלם דיון שיוקרן בשידור חי באינטרנט שיוכלו לשאול גם שאלות הצופים,כאשר הדיון יהיה כל פעם בנושא אחר וכל פעם לספק ולחדש בנושא להביא מחו"ל סטיסטיקות ועוד ועוד אני בטוח שהרייטינג יהיה ענק ובנוסף ילחיץ מאוד מאוד את הרשויות ויש לנצל גם שהאינטרנט היא מדיה דיגיטלית ואין כרגע בארץ חוק שיאסור לשדר אני מאמין שזה יעשה שמות גם לבתי משפט וגם לעו"ס כאב הבטן שלהם יהיה עצום,אני יכול להגיד לך שאני פיצצתי באינטרנט נגד עו"ד שרצה להכניס את בני למוסד היום הייתי בדיון ואיזה פלא בעו"ד הבין את המסר והיה בובה מקסים מתוק ישב כמו ילד טוב
כוח האינטרנט הוא מאוד חזק ואני חושב שדבר כזה יפתח דיון ציבורי מעמיק בכל הנושאים
השאלה האם יש לאתר שלך אפשרות להירתם לדבר כזה? הטכנולוגיות הדרושות? תודה.
פורסם בקישור הבא:
www.horut-shava.org.il/FORUMS/forum_posts.asp?TID=92&PN=1
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 16:08 |
|
| |
בס"ד תגובת אנג'לו
שלום חברים,
להקים אתר זה רעיון טוב מאוד ,אבל לדעתי כדי במגביל לעשות עוד כמו להגיע לעיתונות או טלביזיה לעלות בעיה קשה שיש ילדים שלא יכולים לראות שני הורים וחוק מאפשר זאת , זאת התעללות מאוגנת בחוק.אם רעיון כזה יופיע בעיתון עם כמה דוגמאות מאיתנו בהמשך זה יגיע לטלביזיה ואז עשינו המון.
לדעתי צריך למצא כתב שיש לו נכונות וגם רגישות בנושא זה .אני מוכן לזה כבר מחר וילד שלי שמבקש לראות את אבא יותר מפעם(כצ"ל)בשבוע גם מוכן להתראיין
מה דעתבם?אנג'לו
פורסם בקישור הבא:
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 16:13 |
|
| |
בס"ד יום ג' י"ח אדר ב' התשס"ה
תגובתי לדבריהם
התחלתי לקבל פניות ממשפחות שנפגעו מרשויות-הרווחה
רבותיי החלטתי להתחיל לפעול בשטח,אל תצפו מהתקשורת
העוינת,אני פתחתי אשכול בנושא חטיפת ילדים מהוריהם
בפורום החרדים והאינטרנט וכו'
בברכה הצ' שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בקישור הבא:
www.horut-shava.org.il/FORUMS/forum_posts.asp?TID=92&PN=1&TPN=1
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 16:17 |
|
| |
בס"ד
תגובת אנג'לו
אוקיי חברים אני תיקווה שמהו יזוז ונצליח להרים דיון ציבורי בכל עיניין ועיניין שמעלים כאן בפורומים,במידה ונצליח לסגור קצוות תיהיה לנו פינה קבועה לדיון ציבורי במדיה וזה הישג גדול שנצליח להרים פרוייקט כזה,כרגע אנו מנסים להשיג מימון בכל דרך אפשרית וכל אחד שיוכל לעזור נישמח חסויות וכל דבר כדי לממן את הפרויקט.
במה יתנו לנו,רק כעת זה להשיג חסויות וכל דבר שיכול לממן את זמן השידור,המטרה שיופיעו גם אנשי מקצוע בתחום כמו עו"ד,פסיכולוגים,פקידות סעד ועוד ועוד כדי לתת במה לכולם גם לנו וגם להם להגיב ולתת חוות דעת,
מקווה שנצליח להשיג חסויות ואז חבל על הזמן כי התיקשורת תיכנס לוריד של כל אחד ואחד,אם יש מהקבוצה אנשים שיכולים להשיג חסויות נשמח
פורסם בפורום הורות-שוה בקישור הבא:
www.horut-shava.org.il/FORUMS//forum_posts.asp?TID=92&TPN=1
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 16:18 |
|
| |
בס"ד
תגובת אלטר
אני מציע שאם נתחיל עם אתר פשוט ונצליח להשיג פרסומות לאתר, נוכל להמשיך גם עם זה.
וזה יכול לעשות סנסציה כי מי שיפרסם באתר (שעדיין לא קיים!) יזוהה עם אנטי פמיניזם ותתחיל פה מלחמה של הפמיניסטיות נגדנו, אבל זה יהיה לטובתינו כי אז זה יעורר הד ציבורי, ואם נפעל נכון בלי לתקוף, בלי להשמיץ ובלי ללכלך את הנשים נוכל לפקוח את העיניים של הציבור בישראל על הפשעים של הפמיניזם נגד גבר וכל מה שקשור אליו.
צריך לחשוב בטקטיקה חכמה.
אגב אני מציע מראש שהיועץ המשפטי של האתר לא תהיה אלא יועצת משפטית, ואני יכול להמליץ כבר על מישהו חריפה ומצויינת שתוכל לייצג אותנו בכבוד.
אני רק מחכה לאלון, בתקווה להיפגש ולהריץ עניינים, אני את החלק שלי עד עתה מילאתי.
בתודה,
Alter Box
פורסם בקישור הבא:
www.horut-shava.org.il/FORUMS//forum_posts.asp?TID=92&TPN=1
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 16:20 |
|
| |
בס"ד
תגובת אלמוג
צודק אבל במקום למשוך לכיוון אתר ולעניין משקיעים לאתר שהוא עוד אחד מיני רבים קשה להאמין שזה ימשוך מספיק אך בשיטה שחשבנו עליה זה דבר שכרגע לא קיים באופן שאנחנו רוצים לעשות והרעש גדול יותר כי זה ויזואלי וחסיות לקחת יותר קל לויזואלי מאשר לאתר שניתן להקים אותו אפילו ללא תשלום בסרבר חינמי
פורסם בקישור הבא:
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 16:23 |
|
| |
בס"ד
תגובת העו"ד י' פנדריך
טענות עובדתיות ומנומקות אינן בעיה לדעתי. אסורים גידופים .
חוק העונשין,תשל"ז-1977 [תיקון אחרון: 9/6/04].
255.זילות בית המשפט[א/131]
האומר או כותב דבר על שופט או דיין לענין כהונתו בכוונה לפגוע במעמדו, או מפרסם דברי גידוף נגד שופט או דיין כדי להחשיד או לבזות את דרכי השפיטה, דינו - מאסר שלוש שנים, אולם ביקורת כנה ואדיבה לטיב החלטתו של שופט או דיין בדבר שיש בו ענין לציבור לא תהא עבירה לפי סעיף זה.
פורסם בקישור הבא:
www.horut-shava.org.il/FORUMS/forum_posts.asp?TID=357&PN=1
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 16:24 |
|
| |
בס"ד יום ג' י"ח אדר ב' ה'תשס"ה
לכתוב עובדות על אי תקינות פעילות השופטים ותלונות נגד
השופטים מותרת ע"פ החוק,אני הגשתי תלונה נגד כב' נשיא ביהמ"ש השופט אברהם שיינפלד,שהיום הייתי אצלו בדיון בביהמ"ש לנוער באריאל,ועליי לציין שהפעם לשם שינוי כב' השופט קיבל את טענותיי ,ועוה"ד טובה אייזנשטיין ייצגה אותי מהלשכה לסיוע משפטי והתנגדה לבקשת פקה"ס יעל לוי להמשך עיכוב יציאה מהארץ על 3 ילדיי,והשופט החליט לבטל את עיכוב היציאה נכון להיום.ולא קיבל את טענת פקה"ס.
בברכה ובכבוד רב
הצ' שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי.
פורסם בקישור הבא:
www.horut-shava.org.il/FORUMS/forum_posts.asp?TID=357&PN=1
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 16:27 |
|
| |
בס"ד נסים כהן
ניתוק ילדים מאבותיהם יהושוע וחברי הפורום שלום!
הידעתם כי במדינת ישראל לא די בכך כי מנתקים יהודים מאדמותיהם ,אלא באופן בילתי מובן מנתקים ילדים מאבותיהם.
כידוע לצערי הרב במהלך פרידה או גירושין של זוג, מיד מנותקים הילדים מהאב דבר הנוגד את הזכות הטיבעית של הילדים והאב לחיות יחדיו ובודאי משולל כל הגיון ,הגיע הזמן לחסל תופעה אנטי דמוקרטית ,אנטי יהודית זאת מכל וכל כמו שהשכילו כבר אומות העולם.
מספיק עם ההפליה החברתית הילדים זקוקים לאבותיהם בדיוק כמו לאמותיהם.
אני מבקש מכל אב ואם התומכים בנושא או שניתקלו בבעיה כזאת מצד בתי המשפט,בתי הדין,פקידי סעד לפנות אליי טל
052-6282770
פורסם בקישור הבא:
www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=148&Page=1&Flag=1
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 16:30 |
|
| |
בס"ד:
אני הח"מ שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי
שלחתי עצומה ליועה"מ לממשלה להעמיד לדין את פקידי הסעד
והנושא הועבר לטיפול פרקליט המדינה .
בברכה הצ' שי בוארון
יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בפורום הורות-שוה בקישור הבא:
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 16:31 |
|
| |
בס"ד
תגובת אלמוג
נכון הדבר שבמצב של היום קשה מאוד לחדור לעיתונות הכתובה ולטלוויזיה לכל אחד יש את האינטרס וסדר העדיפויות שלו לכן אם יש אפשרות לשדר דרך אתר אז הדבר יכנס ישירות לתוך המדיה,כמו כן אפשר להשתמש באתר לשדר סירטונים של דיונים על הבעיות אבל זה מצריך המון משאבים שאני יודע שמנסים לגייסם.
פורסם בקישור הבא:
www.horut-shava.org.il/FORUMS//forum_posts.asp?TID=92&PN=0&TPN=2
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 16:33 |
|
| |
בס"ד יום ג' כ"ה אדר ב' ה'תשס"ה
שלום לחברי הפורום ! אני חושב לענ"ד שהגיע הזמן
לפעול ולהתאחד למאבק נגד חטיפת ילדים ע"י
רשויות-הרווחה ורמיסת חוק יסוד כבוד האדם וחירותו.
תוך ניצול סמכויות החוק לרעה,ולפעול להקמת גוף
שיפקח על תיפקוד הרווחה ותקינותם מעין נציבות
קבילות הציבור ,כפי שהציע דו"ח וועדת ד"ר ישראל צבי גילת.
ושיבדקו בצורה יסודית את התלונות על תיפקוד פקידי-הסעד.
בברכה ובכבוד רב
הצ' שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בקישור הבא:
www.horut-shava.org.il/FORUMS//forum_posts.asp?TID=92&PN=1&TPN=2
|
|
|
|
|