בית פורומים חדשות נייעס

רב ההתנחלות ניסנית ראשון המתפנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/5/2005 13:06 לינק ישיר 
רב ההתנחלות ניסנית ראשון המתפנים

מכה למתנגדי ההתנתקות בצפון הרצועה. הרב גדעון חסון, רבה של ההתנחלות השנייה בגודלה, עוזב לאשקלון "כדי לא להפריע לממשלה"

מכה למתנגדי תוכנית ההתנתקות בצפון חבל עזה. רב ההתנחלות ניסנית, ההתנחלות השנייה בגודלה בעזה, הרב גדעון חסון, הוא ראשון העוזבים את ההתנחלות. בימים הקרובים יעקרו הרב ומשפחתו מניסנית לאשקלון. חסון החליט על המהלך, לדבריו, בגלל שהוא אינו רוצה להפריע לביצוע החלטות הממשלה. "אני חושב שצריך לעזור לממשלה, צריך לעזור לראש הממשלה", אמר אתמול.
חסון מתגורר בהתנחלות זה 11 שנים, ומשמש כמנהיג רוחני לעשרות המשפחות הדתיות המתגוררות בה. בימים הקרובים יעזוב חסון את תפקידו, ויעבור עם שבעת ילדיו לדירה ששכר באשקלון. חסון פנה זה כבר למנהלת סל"ע להסדרת קבלת כספי הפיצויים, ועם עזיבת המשפחה יימסרו מפתחות הדירה לנציגי המדינה. "מאוד מפריע לי שמתנגדים לתהליך", אומר הרב חסון, "צריך להטות שכם ולעזור למדינה. אני מבין את ההתלבטויות של ראש הממשלה, הוא פטריוט לא פחות גדול ממני, ואם הוא החליט, אז כנראה שהמציאות הובילה אותו לכך", אמר חסון. לדבריו, אף שלרבים מהתובים קשה לשמוע דברים אלה, הוא לא זכה לביקורת על המהלך.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חדשות נייעס > רב ההתנחלות ניסנית ראשון המתפנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext