ילדה בת 7 נפצעה באורח קשה לאחר שנשפך עליה דוד מים רותחים. צוות מד''א ירקון מטפל בילדה, הסובלת מכוויות מדרגה ב' בכל חלקי גופה.
nrg
נשלח ב-28/5/2005 21:44
הילדה גרה ברחוב
שמעון הצדיק 28
נשלח ב-28/5/2005 23:07
קרבי,אולי תכתוב גם איך קוראים לילדה ולמשפחתה?
עם כל הכבוד שאתה יודע, אני הייתי שם ולעולם לא אמסור פרט מזהה על חולה ו/או משפחתו!
רק תחשוב אילולי זה היה מישהו ח"ו מבני משפחתך..
ושיהיה לך שבוע טוב ובריא.
נשלח ב-29/5/2005 00:27
הצלה,
היית שם?
מה עשית שם באת להצטלם?
כמו בתאונה בשבוע שעבר ביום שישי.
אנשים שהיו במקום התאונה סיפרו שהגעת אחרון לצומת, אחרי שכל הפצועים פונו רק בשביל להצטלם לעיתון קוראים אלעד.
אז בבקשה אל תטיף כאן מוסר ואל תעשה פוזות של "הייתי שם"...
מכירים אותך.
נשלח ב-29/5/2005 00:30
או אה, פתאום נהיה כאן חם לא יודע למה?
"הנה ימים באים נאום ה''"
נשלח ב-29/5/2005 00:37
אני אוהב את המתנדבים.
אני שונא את "המתנדבים" שמנסים לעשות רווחים פוליטיים.
והכי גרוע כשהמתנדבים מהסוג השני עוד מנסים להסתלבט.
נשלח ב-29/5/2005 14:24
לגרשז הנכבד!
מן הראוי היה שלא להגיב כלל לכתיבתך המתלהמת והטפשית במקצת אולם כדי שלא יהא חוטא נשכר אשיב להשמצתך.
כלל ראשון בכתיבה: לפני שאתה כותב משהו בדוק את מקורותיך! אני דן אותך לכף זכות כי מן הסתם הטעו אותך היות וביום שישי שעבר קיבלתי את הקריאה טלפונית מתושב יקר ברחוב שמעיה שראה את התאונה ממרפסת ביתו וחייג אלי, ובעוד שאני מוציא את ההודעה למד"א ולמתנדבים באלעד,עשיתי את דרכי למקום. היות ואני גר במרחק של שתי דקות הליכה קל לך להבין כמה זמן לקח לי להגיע,ואכן במקום היה רופא שהזדמן לתאונה והתחיל בבדיקת הנפגעים.
לאורך כל הארוע הייתי צמוד [מבחינה רפואית] לנוסע שנפגע באורח בינוני עד לחילוצו מן הרכב ופינויו באמבולנס מד"א, ומייד לאחר מכן עזבתי את המקום עקב ההכנות לקידוש שערכתי באותה שבת.
כלל שני בכתיבה:גם אם טעית אל תחזור על טעותך פעמיים!
בהודעתך השנייה אתה מדגיש את העובדה שבהצלה עושים רווח פוליטי, אדרבא תראה לי אחד מהצלה שקשור לפוליטיקה!! וגם אתה מציין שאתה מאוד "אוהב" את המתנדבים. למה להמשיך ולשקר? אתה שונא את המתנדבים ופעולותיהם אחרת לא היית משמיץ ומקשקש "מכירים אותך" בלי לטרוח ולברר קודם את הדברים!!
כלל שלישי ואחרון: סייג לחוכמה שתיקה נאמר לא רק בדיבור אלא גם בכתיבה! ובתקופה בה נכשלו עם ישראל בשנאת חינם רצוי שיהיה לך כבוד מינימלי לאלה שנמצאים על המשמר יומם ולילה בשבילך ולמען משפחתך.
נשלח ב-29/5/2005 14:53
הצלה היקר הנ"ל אינו שוה אפילו תגובה ואפילו קצרצה.. בס"ה מה ביקשת שיהיה הוגן ולא יפרסם פרטים מזהים
שיתבייש!
תניח לו להמשיך בבני הישיבות, עם כל הזבל האורגני-פוליטי של עירנו...
אנשי הצלה היקרים העושים מלאכתם נאמנה, מתוך מסירות נפש, למען הגיש עזרה ראשונה. כה לחי חזקו ואמצו!
החותם
אחד שנזקק לשירותי הצלה
ואז הבין את גודל מעלתם
נשלח ב-29/5/2005 15:37
הרגש"ז הנ"ל באמת אינו שווה תגובה
הסיפוק שלו הוא בהשמצות זולות ובירבור שטויות
ברגע שאתה עונה לו אתה גורם לו קורת קוח שמישהו מתייחס אליו
אף אחד לא צריך את האישור של הרגש"ז אם אנשי הצלה עושים את עבודתם נאמנה או לא
נשלח ב-29/5/2005 21:59
תוקן על ידי - צפלין10 - 29/05/2005 22:01:57
נשלח ב-29/5/2005 22:16
ברוך השם שלא נצרכתי ובעז"ה שלא אצטרך את עזרתם וסיועם של ארגוני החסד וההצלה בעירנו. אבל כולנו יודעים כמה אנו חייבים טובה לאנשי חסד אלו, שאת כל כוחם ונשמתם נותנים בשביל לעזור ולהציל יהודי, 24 שעות 365 ימים, ולא משנה מתי, אם זה 10 דקות לפני כניסת שבת ואם זה באמצע הקידוש שכל בני המשפחה ואולי גם אורחים יושבים ומחכים, ואם זה באמצע ארוע משפחתי, תמיד הם נמצאים שם וכאן בשביל כולנו "שלא ע"מ לקבל פרס". אז אנא ממך ....לא לשפוך רעל על אנשים וארגונים שכאלה.
"הנה ימים באים נאום ה''"
נשלח ב-29/5/2005 22:37
הצלה אלעד,
אולי תספר לנו לכמה קריאות יצאת בשנה האחרונה?
ואני לא מדבר על הקריאות שדאגת או "שדאגו" לך להצטלם בהם לקוראים אלעד בסוף האירוע...
אני גם לא מדבר על כל הפעמים שברברת בקשר ונתת הוראות למתנדבים אלא על הפעמים שירדת להגיש עזרה...
ספר לנו בבקשה. כמה?
(ואת זה אני שואל בשם המתנדבים שפועלים על אמת בשטח ולא רק מצטלמים...)
נשלח ב-29/5/2005 23:39
אתה לא נרגע? מפגר.
נשלח ב-29/5/2005 23:41
עד שהנ"ל לא יבוא ח"ו לבנך (כמו אצלי).. לא תבין.
גרש"ז יקר, ראית פעם ילד מכחיל בידיים ?
הרגשת פעם חוסר אונים.
תתבייש לך !
אם מאד חשוב לך מה הוא עזר לי.. אז לשלוח לך את הכתובת באישי?
ב.מצמכר. אל תרא ואל תחת.
מתנדבי הצלה אלעד המשיכו עבודתכם נאמנה שלא על מנת לקבל פרס.
נשלח ב-30/5/2005 00:14
משום מה יש אצלנו בציבור אנשים גאוותנים, גסי רוח. שאינם יודעים לפרגן, לא יכולים לראות שהשני מקבל את הקרדיט המגיע לו. הם בטוחים שהם המייבינים הגדולים, שהם יודעים הכל, לא יכול להיות שיש אנשים שבאמת באמת עוזרים הם בטוח עושים את זה עבור כבוד, או בצע כסף.. אם תשימו לב גם בפורום 'בחדרי חרדים' יש כמה גסי רוח שתמיד כשכותבים על זק"א או על מד"א על הצל"ה או על מפעל חסד תמיד הם יגיבו באימפולסיביות מסריחה.
די, מושחתים! האם פעם ויתרתם משהו עבור השני.
למען אסיר ספק. לא, אני לא מתנדב לא בהצלה ולא בזקא ולא במד"א. את הצלה זכיתי להכיר קצת מהצד השני.
נוכחתי לפני שנתייים גם בקריאת חרום באמצע ליל הסדר אצל חמי בב"ב והגיעו 4 מתנדבים עם קיטל.. השאירו את משפחתם לבד עם האפיקומן והסדר, עם ההגדה והארבע כוסות..
בשביל מה? בשביל שאח"כ יבואו כמה פישרים מהציבור שלנו וככה יתייחסו? איכס.