בית פורומים חדשות נייעס

תושב חיפה הודה ברציחת 4 מחוסרי בית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/5/2005 12:38 לינק ישיר 
תושב חיפה הודה ברציחת 4 מחוסרי בית

ניקולא בונר, בן 31, נעצר אתמול ושיחזר את מעשי הרצח אותם ביצע בחצי שנה האחרונה. בהארכת מעצרו אמר: אני מצטער, הייתי שיכור

המשטרה עצרה אתמול גבר בן 31 החשוד, כי רצח בחצי השנה האחרונה ארבעה חסרי בית שגרו בבתים נטושים בחיפה. מהמשטרה נמסר כי החשוד הודה במעשים המיוחסים לו, ושיחזר אותם בפני חוקרים. בית משפט השלום בעיר התיר הבוקר לפרסם פרטים ראשונים מהפרשה.

החשוד הוא ניקולא בונר, בן 31, שעלה ממולדובה לפני חמש שנים. ככל הנראה, אובחנו אצלו בעיות נפשיות כשהתגורר בארץ הולדתו. על פי החשד, הוא רצח את חסרי הבית לאחר שהתיידד איתם. הסיבה למעשי הרצח אינה ברורה עדיין. בחלק מהמקרים שרף החשוד את הגופות אחרי הרצח.

בדיון בהארכת מעצרו שהתקיים היום בבית המשפט אמר בונר: "אני מצטער על מה שעשיתי. הייתי שיכור". שופט בית המשפט השלום, כמאל חיר, האריך את מעצרו ב-15 יום. בימים הקרובים יעבור החשוד בדיקה פסיכיאטרית כדי לבדוק אם הוא כשיר לעמוד לדין. זאת לבקשת סניגורו, עו"ד עופר כהן. בצהריים תקיים המשטרה מסיבת עיתונאים, שבה תסביר כיצד נחשפה הפרשה.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חדשות נייעס > תושב חיפה הודה ברציחת 4 מחוסרי בית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext