בית פורומים החרדים והאינטרנט

הדור והתורה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/5/2005 16:09 לינק ישיר 
הדור והתורה

בס"ד

היכן הצדק החברתי?? מיום ליום מנוצלים עוד עובדים חברות עוסקות את התנאים הסוציאלים וכ"ש המינימלים לחיי אנוש כל הדור משעובד לכסף ומה צדקו סיפורי חסידי הבע"שט שהאדם משקיף בעולמו דרך זכוכית ונשאר לצפותו בכסף והופך למראה ורואה רק את עצמו לאגואיזם אין סוף ואכן כל קללות התורה וחז"ל מתקימים בנו אכן נשאר לשאול "כל המחלה אשר שמתי במצרים לא השים עליך.." אם התורה אמת ואנו מקיימה למה כל הקללות מתקימות בנו ?? ומכוון שודאי התורה אמת נשאר לנו להשכיל מה התורה דורשת מאתנו ולמה מתכוונת??
כי כלל עומד לנו במקום שאי אפשר לגשם ולתרץ ודאי לא התכוונו לזאת ונקיש לכאן.

זכור לי דבר ששמעתי מפי שרתו של בעל הסולם ז"ל :
פני הדור כפני הכלב - איןן הכוונה לדור אלא לפנים של הדור הכוונה למי שעומד ברשותה ומיצגה ואמר מאחר וכל הרבנים העומדים ברשותה צווחים הב הב ודאי שהזאבים מיללים אחר המנהיג (הב הב = תן לי תן לי)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2005 16:17 לינק ישיר 

בס"ד
תורת ישראל היא אמת לאמיתה של תורה ואנשים שאינם מוכנים
להתקדש במעלות התורה ואינם רוצים לעזור לזולת הם בעלי רצון לקבל הנאה ותענוג לעצמם מבקשים גדולה ולעשות מהתורה קרדום לחפור בה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2005 14:39 לינק ישיר 

בס"ד
אין התורה מתקיימת אלא במי שממית עצמו עליה ולכאורה למה בשאר חכמות אין צורך שימית עצמו שאלת הרב"ש אשלג זצ"ל
לענ"ד עניין התורה היא דבקות בה' משום שהתורה שמותיו של הקב"ה אורייתא וקב"ה וישראל חד הוא כמ"ש בזהר הק' .
ר"ל התורה והקב"ה וישראל אחד כי התורה היא רצונו של הקב"ה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2005 03:04 לינק ישיר 

בס"ד
אין התורה מתקיימת אלא במי שממית אצלו עליה ולא במותרות
וברצון לקבל הנאה ותענוג לעצמו ולהגדיל את שמו ונעשה לנו שם.היזהרו מבני עניים שמהם תצא תורה.
פורסם בקישור הבא:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1289480

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > הדור והתורה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext