אני מסכים אתך.
נראה לי שהקמפיין יותר מרוכז להראות הכישורים ורצון הטוב של משרדי הפרסום ועתון משפחה, מלהעביר מסר רציני. ההתחרות גם מלחיץ קצת על כמה מהקופירייטירם שבעצם מניחים שמם הטוב על התחזית, ורואים את זה בהתוצאות. בסופו של דבר, "הפסקת האש" הוא בעצם PR גדול למשתתפים בו, ולכן אין לו סיכויים להשפיע באמת
לדעתי, הכי אפיקטיבי בקמפיין כזו, יהיה לעשות קמפיין רציני בהמשכים שירוץ שבועות או אפילו חדשים, תוך הצגת דמויות או עדות אישית, כמו תמונות של אנשים המעידים שהפסיקו לעשן אחרי הרבה שנים ואיך שזה השפיע על חייהם ועל משפחתם לטובה, בין ברוחניות בין בגשמיות
יש כמה דרכים איך לגשת בהעברת המסר, עדות אישית כבר אמרנו. אופן אחר זה להפחיד. הסברה מזווית בריאותית כבר נפוץ. לשים דגש על הפן הרוחני גם אפשר. ויש שיעשו צולנט גדול מכל אלו ביחד.
בקיצור, התחרות עכשיו, הוא מאוד יפה, אבל הדבר היחיד שיכול להשפיע ישיר מזה, זה אולי העובדה שנקבצו כולם והכריזו מלחמת חורמה על העישון. אחרת, יסתכלו על המודעות היפות, יגידו מאוד יפה, ו... ידליקו סיגריה...
כמה רעיונות שלי לקמפיין דמויות:
"ההיפוקריט"
בן אדם בורח מבית בוער שהעשן עולה ממנו, עם.... סיגריה ביד
הנמשל מובן, אתה לא יכול לסבול עשן אש, אבל אתה מכניס אותו אצלך בגרון
מוטו: אל תברח מעצמך
"החלש"
בן אדם קטן, מסתכל בפחד על סיגריה גדול מימדים
מוטו: מי שולט?
"התליין"
בן אדם חותם על גזר דין מוות של עצמו, העט בו הוא חותם הוא סיגריה
מוטו: ויד כל אדם בו
"הנודניק"
מעשן עצבני עוצר את האוטו בדרך לא דרך, ברקע נראים אשתו וילדיו מחכים, עצבניים ומרוגזים, האבא מסתובב ומחפש ממי לשנור סיגריה
מוטו: תפסיק כבר!
"המדד"
מדד חיים ארוך, שהוא בעצם סיגריה שדלק רק מעט, וכבה
מתחתיו מספרים של המדד, 20, 40, 60, 80, 100, הסיגריה נכבה בסביבות הארבעים
מוטו: יום אחד, לא תספיק לגמור
ביקורת:
*ההיפוקריט*, אולי מעשן מן השורה לא יכול לדמיין עצמו בסיטואציה כזו
*החלש*, פשוט מדי
*התליין*, פיקטיבי מדי
*הנודניק*, אולי המעשן הקלאסי והגאה לא יתרשם
*המדד*, חוץ מן המוטו שיכול לגרום בעיות (מאלו שיש להם פרפרים בראש) הרעיון מוצלח מאוד לדעתי
 |
|
|