|
|
| נשלח ב-8/6/2005 23:26 |
|
| |
* מהומה במליאה *
"נזמין משטרה" התרתה מזכירתו של צביקה בעשרות האברכים שפרצו למליאת המועצה.
"אתם עוברים על החוק", החרה החזיק אחריה בהיסטריה יעקב אילוז - הנהג.
כתריס אחרון בפני המפגינים, עוד ניסה "דון שמעון" להדוף בגופו את עשרות האברכים, ללא הועיל.
עשרות האברכים שהתאספו לפני-כן במסדרונות המועצה, פרצו לחדר הישיבות ופוצצו את ישיבת מליאת המועצה שעסקה באותה שעה בסוגיית ההקצאות.
* צביקה מאבד עשתונות *
צביקה החוויר ואיבד את קור רוחו.
"אסור לכם להיות פה, תצאו מכאן" רתח צביקה וזע בכסאו באי-נוחות בולטת.
"אין לכם זכות להכנס לפה ובטח שלא לדבר פה", הוסיף צביקה בזעם ונראה כמי שמאבד את עשתונותיו.
"לא נזוז מכאן עד שיתקיים, ובנוכחותנו, דיון בנושא החשוב ביותר העומד על סדר היום העירוני - המקוואות" השיבו האברכים.
"יש בעיה במקוואות הגברים"? תמה לתומו חבר המועצה דוב רובין שלא הבין בשל מה המהומה.
בשלב זה, החלו האברכים לגולל בפני חברי המועצה את מסכת התלאות שעברו אמש עשרות נשים שנאלצו לכתת את רגליהן למקוואות ברה"ע ובשוהם עקב ניתוק המים השערורייתי.
* המם-מם וגרוסמן משתפים פעולה *
מי שנחלצו לעזרתו של צביקה והצילו (בצוותא) את המצב, תוך כדי שיתוף פעולה הדדי שהפתיע את הנוכחים, היו המם-מם וגרוסמן ג'וניור.
השניים פנו אל האברכים וביקשום לצאת ולשוחח עמם מחוץ לחדר הישיבות.
האברכים שסירבו בתחילה, נענו לבסוף לבקשה, לאחר שראש המועצה התחייב בפני הנוכחים להעלות את הנושא על סדר היום בשלהי הישיבה.
הרבסט וגרוסמן יצאו ושמעו את הטענות הקשות על מחדלי המקוואות בכלל ועל אירועי ליל אמש בפרט.
הרבסט אשר טען כי איש לא פנה אליו אמש וכי הוא כלל לא היה מודע למתרחש בשעת מעשה, הדהים את הנוכחים כשסיפר כי שלומי גילדברג, אחראי מחלקת המים במועצה, כלל לא היה אתמול בעיר.
לדברי האברכים, הוסיף הרבסט וסיפר כי גילדברג שהה במשך יום האתמול ב"השתלמות" ב... טבריה...
* קבל עם וּועדה... *
במהלך חילופי הדברים העלה המם-מם בפני האברכים את הצעתו להקמת ועדה (בראשותו, כמובן...) שתטפל בעניין.
"נהיה כאן מן הסתם בעוד שנה כדי לדון במחדליה של הועדה", העיר בציניות אחד האברכים.
"ומי יקים אז ועדה שתטפל במחדליה (הידועים מראש) של הוועדה? שמוליק גרוסמן?" המשיך ותמה אותו אברך בסרקזם.
גרוסמן, אגב, טען לעומתו של המם-מם, כי תשתית המקוואות בעיקרה כבר מוכנה וכי הסדרת הנושא כרוכה בהוצאה של לא יותר מכמה אלפי ש"ח.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 00:17 |
|
| |
עוד כמה הפגנות כאלה ודברים יתחילו לזוז כאן.
כנראה שרק ככה מבין הצביקה.
"כשמסבירים" לו...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 01:32 |
|
| |
מעניין אם הפעם טיברבר יכתוב משהו או ששוב הוא יישתפן ובמקום לכתוב על המחאה הוא יכתוב על הועדה שהקים מ"מ ראש המועצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 07:50 |
|
| |
לוחםצ'יק,
תנוח דעתך,
האברכים שהשתתפו בהפגנת המחאה הספונטנית מעניקים את הקרדיט ליוזמת המחאה בתוככי מליאת המועצה, לאלון טיברגר, שנכח במקום במהלך כל האירוע, ולא על תקן צופה/צלם בלבד. (וד"ל).
סביר להניח א"כ, שכתבה עסיסית לצד תיעוד מצולם, תהיה גם תהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 13:09 |
|
| |
מרנן,
1. ככל הידוע לי, לא רק שלומי היה בטבריה שלשום בערב, אלא מספר ראשי מחלקות במועצה.
2. לפי התרשמותי שלי (עמדתי מחוץ לבנין המועצה...), ומכלי שני (דיברתי עם אחד מחברי המועצה לאחר הישיבה...), היו אמנם אנשים רבים שם, אבל לא "עשרות אברכים".
3. אגב הערה - "אברכים" זה לא מי שיושב ולומד? היו שם רבים שהנושא חשוב להם, והם לא אברכים (טיברגר למשל...).
4. ואחרון חביב - אולי טיברגר קורא מה שכתוב כאן, ובגלל ה"זובור" שעשית לו החליט לקחת חלק בהפגנה?
אוי לשכן ואוי לשכנו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 17:00 |
|
| |
השייח ידידי.
א. למעלה משלושים אברכים נמנו במקום.
(אם תתעקש, אשלח לך באישי רשימה שמית... )
ב. בנושא טיברגר ומעורבותו, ראה מה שכתבתי בתגובתי הקודמת (וד"ל).
ג. צביקה סבר בטעות, כי ידיהם של "נערי המרא" בחשו ובישלו את המחאה "הספונטנית". לדברי חבר מועצה עמו שוחחתי, הוא אף נזף במוישה כהן והאשימו ב"ארגון המחאה", אך מסתבר כי בדיוק כפי שכתבת (כתבנו - אני ואתה...) הפעם, לשם שינוי, אין מדובר ביוזמתם "הספונטנית" של הנערים.
ד. לאחר שאמש גנב המם-מם את ההצגה, המשיך הוא אף הבוקר לרכב על הגל.
הבוקר, זימן אליו הרבסט בבהילות את אנשי החברה הקבלנית הבונה את המקוואות.
במקביל ותוך כדי, טרח עוזרו הנמרץ ר' אביגדור קצבורג ליידע את משתתפי המחאה "הספונטנית", על קיומה של הפגישה בלשכתו של המם-מם.
קצבורג אף הגדיל לעשות והזמין את משתתפי המחאה, לפגישה.
"המוחים" דחו באדיבות את ההצעה והסבירו לאביגדור כי למרות רצונם הטוב, אין באפשרותם להשתתף בפגישה המתקיימת "באמצע הסיידר".
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 17:21 |
|
| |
א. אני שכן, ולא שייח' (זרקו אותי מהישיבה לפני שקיבלתי סמיכע לשייח'...)
ב. אכן כעת שמעתי מאדם אחר שהיה בפנים, שאף הוא מנה כ-30 איש, ואני מבטל דברי מפני דבריך. לדבריו, זה היה נראה כאילו כל מי שרעייתו הלכה למקווה וחזרה יבשה, רץ בזעם ללשכתו של צביקה...
ג. עוד דווח לי, שצביקה טען שהוא הורה להעמיד מוניות לשירות הנשים, חינם אין כסף.
אני מחובר לארץ ישראל
(החלפתי את החתימה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2005 17:25 |
|
| |
השכן (ידידי גם כן),
סלח לי על טעותי.
להבא, אנסה לזכור לא רק את שמך אלא אף את חתימתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2005 07:43 |
|
| |
שאלת השאלות,
יהיה או לא יהיה דיווח בקוראים אלעד?
חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!
נלחמים בשחיתות באלעד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2005 11:16 |
|
| |
אולי מישהו מוכן להסביר לי מה רוצים מהמועצה???
הרי זה שהמקוואות תקועות כבר כמה שנים זה בגלל פירוק משרד הדתות ואי העברת תקציבים להמשך בנית המקוואות בכל הארץ ולא רק באלעד,
וגם לאחר הפשרת הכסף מלפני כמה חודשים (ע"י הממשלה) יש בעיה עם הקבלן נראה לי שהוא בחקירה ולא יכול להתחיל לבנות.
ולא נראה לי ששייך לדרוש מהמועצה לממן מכיסה בניית מקוואות ק"ו לא היום וגם אם היא רוצה היא פשוט לא יכולה.
אבלללללל וזה הכי חשוב להמשיך ולנדנד לצעוק בכל משרדי הממשלה על זה שאין פה מקוואות, זה כן,וזה כן צביקה עושה.
אלא אם כן יוכיחו אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2005 12:42 |
|
| |
יש כתבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2005 14:26 |
|
| |
היום בצהריים חודשו העבודות.
עידכונים בהמשך
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2005 16:38 |
|
| |
* כח - כדי שנוכל לטבול כאן *
יו"ר סיעת "כח" ר' משה גבירר, אירח הבוקר בביתו, הממוקם מול המקווה ההולך ומוקם ברובע D, את ראש המועצה.
משך שעה ארוכה שוחחו השניים בנושא המקוואות ובעניינים מוניציפאליים (בין השאר, כאלו שעלו לדיון בפורום ביממה האחרונה...)
במהלך הביקור, סובבו השניים בחדרי הבית שחלונותיהם פונים למתחם המקווה ודנו במציאת פתרונות לבעיות "ההשקפה"...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 00:53 |
|
| |
זה מה שנקרא "השקפה טהורה". 
|
|
|
|